8 maart a.s.: Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag: Een mooie dag om stil te staan bij wat er voor jou écht toe doet…

Of je nu alles hebt wat je hartje begeert, of je ‘geslaagd’ bent zakelijk en/of privé, of dat je desondanks pijnlijke ervaringen er (weer) staat… diep van binnen krijgen we bijna allemaal de vraag: Waar gaat het eigenlijk om in mijn leven? Was dit het dan? Wat is er nog meer naast werken en consumeren en wat wil ik doorgeven aan (mijn) kinderen en andere vrouwen die zoekende zijn op hún weg door het leven? Internationale Vrouwendag helpt je herinneren.

De Gemeente Amsterdam viert Internationale Vrouwendag in aanwezigheid van de wethouder diversiteit Simone Kukenheim, als dank voor de inspanning van het afgelopen jaar. Tijdens deze speciale lunch maken de genodigden kennis met 7 nieuwe initiatieven op het gebied van Emancipatie van de Gemeente Amsterdam. Mijn train-de-trainer in het kader van #MeToo, is daar één van. De dag wordt geleidt door een vrouw voor wie ik veel bewondering koester: Minchenu Maduro.

Het lijkt maar weinig mensen gegeven, die los van wat hen omringd, altijd in staat zijn om anderen met Positiviteit en Empowerment aan te steken. De meeste van ons voelen zich goed, als alles goed gaat en belabberd als het slecht gaat. Veel vrouwen willen daarom heel graag dat alles goed gaat en zijn vaak bereid ver voorbij hun grenzen te gaan om dit te bewerkstelligen. Met als gevolg dat er misbruik van hen gemaakt (kan) wordt(en), dat zij te veel buiten hun verantwoordelijkheid stappen en deze onbedoeld bij een ander ontnemen, dat ze leeg lopen op hun energie en zelfs in een burn-out of isolement geraken.

Inzicht in gezonde grenzen, eigen waarde, eigen intuïtieve wijsheid, wat emoties ons werkelijk vertellen en hoe we aantrekken wat we juist willen voorkomen, helpt om het beste in jezelf te laten stromen. In dit kader bekeken is elke (nare) ervaring, die we hebben gehad, er één om specifieke kracht uit te putten.

Tijdens mijn train-de-trainer krijgen vrouwen tools aangereikt om dit eigen te maken en weer door te geven. Vrouwen die misbruik en/of geweld hebben ervaren en dit, mede met behulp van deze training, hebben overstegen zijn bij uitstek rolmodellen om andere (jonge) vrouwen positief te empoweren om gezonde verbindingen aan te gaan in het verdere leven.

Wil jij ook ontdekken hoe je een magneet wordt voor wat je wilt zijn, hebben en ervaren en/of dit doorgeven aan anderen? Op een nader te bepalen zaterdag in april a.s. organiseer ik een volle dag waarop je alle in’s en out’s krijgt. Er staat dan een overheerlijke lunch op het menu en, voor wie wil, een verfrissende strandwandeling na afloop. Kosten (incl. naslag werk en boek) € 125,- Er is plek voor 8 personen – aanbetalen = gegarandeerde plek. Meld je hier aan!

Plaats een reactie

Ontvang mijn gratis Ebook

Met praktische tips

Deirdre Bouwman, auteur

Wil je iemand in een destructieve relatie helpen?

Heb je een vriendin die terugkerend in een destructieve relatie verzeilt raakt? Download dan deze brochure en stuur hem haar toe!