Verhuizen van Amsterdam naar Huisduinen?? Nu een feit!

Filmmaker Steven Spielberg over dromen waarmaken (vrij vertaald): de dromen die als herhaalde innerlijke fluisteringen komen, zijn de dromen waar ons werkelijke geluk zich bevindt. De dromen die schreeuwend op ons af vliegen leiden vaak tot ontgoochelingen.

Ik had zo mijn vermoedens… maar dat het écht zo veel doet met hoe ik mij nu van binnen voel?! Men zegt dat wat je niet kent, je ook niet mist. Maar proef je van iets wat innerlijk zo sterk , positief resoneert… dan ben je klaar om stappen te zetten, althans daar durfde ik op te vertrouwen.

Het afgelopen jaar resen er twijfels over mijn dochter. Had ze last van mogelijke consequenties van haar vroeggeboorte (bij 32 weken),  valt ze binnen het ADHD spectrum??

Iets in mij is tegen labels op plakken, dus ook iets om voor te waken bij onze dochter.

Een antroposofische dame die op haar kleinzoon paste, waar ik in het park een praatje mee maakte, zei zo’n 4 maanden geleden tegen mij dat er aan de meeste kinderen niets mankeert, maar dat wij als ouders te veel, te snel bepaalde ontwikkelingen bij onze kinderen willen. Ik schaamde me lichtjes voor het beledigde gevoel dat ik ervoer toen ze dat tegen me zei.

We zitten nu in Den Helder. In onze tijdelijke woning. Eind deze week krijgen we de sleutel van een gedateerd huis op een super locatie in Huisduinen. Zowel de duinen, strand als de dijk binnen 100 stappen… Weidse uitzichten over stad en zee, de vuurtoren, zwaluwtjes, wolkbreuken, regenbogen… Mijn hart verstilt, mijn ademhaling zakt…. Ik kom thuis in mezelf. En wat gebeurt er dan? Dan voel ik een diepe verbintenis met mijn innerlijk en zie ik, onze dochter, voor wie ze echt is, waar ze staat en wat ze nodig heeft. Dan ben ik speels, creatief en danst zij met mij mee door haar persoonlijke issues, die samen met de wind van haar afwaaien. Dat is wat ze nodig heeft. En ja Jantje (de antroposofische dame) had gelijk: Wanneer je van buiten opgelegd “moeten” weet te waarderen voor wat het is: ‘buiten je’ en je voornamelijk contact houdt met ‘binnen’, dan zorgt je innerlijke ontspanning dat je helder weet, helder ziet en helder hoort… dan voelt mijn dochter zich ontspannen en is zij in staat te benoemen wat haar dwars zit. En dáár is zo makkelijk een oplossing voor te bedenken. Als je maar weet waar de angel zit, waar de schoen wringt.

Met innerlijke rust, zie, hoor en vind je die! En vervolgens merk je dat je innerlijke wijsheid met de grootste creativiteit oplossingen geeft, een pad uitstippeld. En dan zie je:

LIFE HAPPENS FOR US –  NOT AGAINST US

Als je denkt dat mijn persoonlijke pleidooi voor het volgen van je hart iemand kan inspireren of net dat duwtje kan geven: like het / deel het EN bovenal PAS HET TOE!

JE HART KLOPT ALTIJD

Speciaal aanbod: Sta je op een tweesprong en wil je sparren over je keuze, wil je voelen wat voor jou klopt? Ik bied deze maand (SEPTEMBER) 3 gratis sessies van een half uur om je hierbij te helpen. Ik meld mij graag aan voor een gratis sessie van een half uur.

1 gedachte over “Verhuizen van Amsterdam naar Huisduinen?? Nu een feit!”

  1. Ik voel zoveel warmte en tederheid komen bij het lezen van je bericht. Ik zie je dansen en dans met je mee.
    Ik tap in deze energie en resoneer mee op de trillingen.

    Dank voor het delen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Ontvang mijn gratis Ebook

Met praktische tips

Deirdre Bouwman, auteur

Wil je iemand in een destructieve relatie helpen?

Heb je een vriendin die terugkerend in een destructieve relatie verzeilt raakt? Download dan deze brochure en stuur hem haar toe!