Voor Vrijheid, vreugde en groei in werk & liefde, na een verleden van misbruik en geweld

Narcisme in een notendop – oproep voor vrouwen die hiermee geholpen willen worden!

Geschreven door Deirdre Bouwman

Narcisme in een notendop

Narcisme is een complexe psychische aandoening. Hij bestaat in vele gradaties en is ook makkelijk te verwarren met ‘normale’ menselijke eigenaardigheden en/of wangedrag. Ik kwam dit filmpje tegen op Facebook en vind het de moeite waard om hem hier te delen. Vooral ook omdat op het einde er een duidelijke JA wordt gegeven dat er iets aan te doen valt. Kijk het filmpje door op onderstaand plaatje te klikken.

 

Waar het mij om gaat is dat elke vrouw die met narcisme te maken heeft stappen met zichzelf gaat maken. Het is een illusie te denken dat je een ander kunt veranderen. Maar aan onszelf kunnen we wel werken! We kunnen ons bewust worden wat het IN ONS IS, dat een ander aantrekt. En we kunnen leren kiezen om aspecten van onze persoonlijkheid (verder) te ontwikkelen waardoor de greep van anderen op ons verslapt, verandert of zelfs geheel wegvalt.

Wil je weten wat dit voor jou kan betekenen? Ik ben bezig met een aantal stichtingen en subsidies om een programma aan te bieden van 6 workshops om je hierbij te begeleiden. Is dit interessant voor jou? De meer aanmeldingen ik verzamel de sterker ik sta om fondsen te regelen om jou dit aan te bieden. Neem daarom contact met mij op en dan plaats ik je op mijn lijst en hou ik je op de hoogte! Wil je eerst wat meer informatie, dat kan ook! Dan maken we een telefonische (06-14682724)/Skype afspraak!


Jouw reactie op Narcisme in een notendop – oproep voor vrouwen die hiermee geholpen willen worden!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


css.php