Jouw personal coach voor korte loopbaan-, persoonlijke ontwikkeling- en relatievragen

V.a. € 1,00 per minuut heb je al je ‘eigen’ personal coach die je helpt met korte loopbaan-, persoonlijk ontwikkeling- en relatievragen. Binnen 24 uur reactie.

Voor wie?

Voor iedereen die graag beschikt over een betaalbare ‘eigen’ personal coach is er nu De Loopbaan HELPDESK. Een coach die zowel qua ervaring, opleiding en certificering gekwalificeerd is om kundig advies te geven en introspectie te bieden bij loopbaan-, persoonlijke-ontwikkeling- en relatievragen.  

Wat is het?

Het is een coaching helpdesk welke direct telefonische/Skype 1 op 1 hulp verstrekt wanneer je bijvoorbeeld:

  • Verwikkeld zit in een hoogopgelopen conflict 
  • Last hebt van beren op je weg 
  • Op een tweesprong staat en twijfelt aan je richtingskeuze 
  • Verdriet hebt over een situatie welke is ontstaan 
  • Op zoek bent naar een goede manier om een lastige boodschap over te brengen 
  • Twijfelt of/hoe je een relatie aangaat/doorzet/verbreekt 
  • Wilt weten hoe/of je jouw baas informeert over je persoonlijke situatie 
  • Rot in je vel zit en hier verandering in wilt brengen.

Elke vraag mag! Ik help je om de kwestie vanuit een breder perspectief te bekijken, zonder hinder van emotionele lading en middels effectieve gespreksmethodiek. Je zelfredzaamheid wordt gestimuleerd en door de oplossingsgerichte introspectie verlaat je het gesprek met een heldere visie voor het zetten van een volgende stap, opgeladen met frisse moed.  

Hoe werkt het?

Eerst zien, dan geloven! Het eerste gesprek krijg je van mij cadeau! Als ik jou naar tevredenheid heb verder geholpen en je wilt nog een keer en kwestie bespreken dan koop je een strippenkaart. Je kiest het aantal minuten waarvoor je mij als personal coach wilt inhuren. Zodra de betaling is ontvangen sta ik tot jouw beschikking.  Je stuurt mij beknopt jouw vraag per mail of what’s app. Binnen 24 uur plannen wij een Skype/telefonische afspraak in. Nadat de kwestie is besproken, noteer ik het aantal minuten dat wij in gesprek zijn geweest en breng ik deze in mindering op jouw aangekochte strippenkaart. 

Jouw resultaten:

Tijdens een kort gesprek van enkele minuten help ik je om het beste uit de situatie halen. Na het gesprek beschik jij over een passende win-win oplossing! Wat is dat je waard? Gun jezelf het gemak en plezier om uitdagingen te transformeren naar waardevol resultaat. Ervaar hoe voorkomen makkelijker is dan genezen en laat jouw persoonlijke ontwikkeling ermee groeien! Een situatie halt toe roepen, vragen om een time-out, kan iedereen. Je bent het aan niemand verplicht om direct antwoord te geven. Impulsieve of kleine handelingen en reacties kunnen soms verregaande gevolgen hebben. Als je voor een situatie staat, je je even geen raad weet en gedreven door emotie reageert is het gevolg soms niet te overzien. Als een kwestie je nachtrust kost en ten koste gaat van het plezier in je leven… Dit wordt allemaal verleden tijd wanneer je mij inschakelt als jouw personal coach! M. Van Boldrik: “Recentelijk stond ik op een kruispunt in mijn carrière. Ik liep een tijd rond met tal van vragen omtrent werk en leven en kon geen keus maken. Na 2 telefoongesprekken met de HELPDESK van de Levensloopstylist ervoer ik helderheid en duidelijkheid in dit thema wat zo in mijn leven speelde.” Meer lezen

Elke minuut dat je boos bent kost je 60 seconden geluk

zengorilla

Meer weten?

De Loopbaan HELPDESK: al v.a. € 1,00 per minuut je eigen personal coach raadplegen? Download de GRATIS waardebon t.w.v. € 60,- voor je eerste advies, en de kennismaking. Je kunt ook mailen naar contact@deirdrebouwman.nl. Kies vervolgens het aantal minuten waarvoor je een strippenkaart wilt: 60min/€ 120,-, 180min/€ 270,- of 360min/€ 360,-. Zodra er een kwestie speelt hebben we binnen 24 uur contact.