Loopbaanadvies op maat

Loopbaan adviseur SFA

De Stichting Fonds Architectenbureaus (SFA) is een breed platform en heeft tot doel activiteiten te ondersteunen die gericht zijn op het in sociaal-economisch opzicht optimaal functioneren van architectenbureaus.
Dit doet de stichting door de activiteiten te financieren en te subsidiëren. In de stichting zijn CAO-partijen in de architectenbranche, te weten de BNA, CNV Dienstenbond, De Unie en FNV Bondgenoten vertegenwoordigd. 

Activiteiten van de SFA

De activiteiten van de SFA zijn divers van aard, maar altijd met het doel het functioneren van architectenbureaus en het welzijn van de medewerkers in de branche te optimaliseren. Dit doet de SFA door beleidsontwikkeling, financiering en subsidiering van projecten en door kennisvergaring en -deling in de architectenbranche. De activiteiten die de SFA haar leden aanbiedt zijn onder te verdelen in drie domeinen: arbeidsmarkt, arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden. 

Coaching op maat

Voor coaching op maat heeft de SFA contact gezocht met Deirdre Bouwman en nog drie andere ervaren loopbaanadviseurs, elk met een andere invalshoek: in kleine of grotere groepen, in eenmalige workshops of in meerdere sessies, of individueel.
 

De samenwerking met de SFA is ontstaan tijdens mijn functie als HRM Manager bij een middelgroot architecten bureau. Klik hier voor de aanbeveling door de SFA naar Deirdre persoonlijk.

Welkom

Dit is het platform voor deelnemers en cursisten van Deirdre Bouwman, de Levensloopstylst.