Doorstroom na ontslag

Doorstroom na ontslag

Voor wie?
Voor personen die, al dan niet gedwongen, ontslagen zijn/worden. Voor personen die geholpen willen worden om de ingrijpende beslissing van ontslag tot een betekenisvolle nieuwe levensfase te transformeren. Voor personen die opzoek zijn naar een waardevol traject in loopbaanoriëntatie en het vinden van een passend alternatief.

Jouw resultaten?
Je gaat ervaren hoe het is om bewuste keuzes te willen-, kunnen- en durven maken, i.p.v. te reageren vanuit automatisch gedrag en handelen. Wat levert ‘doorstroom na ontslag’ jou concreet op:

  • Je beschikt over een upgrade van je CV en online profiel
  • Je hebt inzicht in je kwaliteiten en je valkuilen
  • Je krijgt een analyse van het werk wat door bij aansluit
  • Je ervaart een optimale verbinding met je innerlijke kracht
  • Je hebt vertrouwen in de toekomst
  • Je hebt nieuw werk of uitzicht op werk
  • Je bent voor jezelf  begonnen
  • Je hebt een nieuwe passende levensrichting gekozen
  • Je staat in je kracht en je weet wat je wilt.

Annemieke Bulters: “Door het werken op zowel bewust als onbewust niveau komt er veel in beweging. En door het focussen op mijn doel is het razendsnel gegaan. Ik begrijp de creatiespiraal. Intentie-manifestatie.” lees meer

Johan Bruggeman“Het traject heeft mij de kracht gegeven om naar mezelf te kunnen kijken. Tijdens en nu ook na het traject. Vol geladen met energie ben ik een nieuw leven aan het instappen” lees meer

Esther“Ik voel me niet meer emotioneel incapabel, maar rustig en neem vaak eerst een situatie in ogenschouw. Ik voel me lichtmoediger.” lees meer

Wat is het?
Het Programma, is een begeleidingstraject waarin wij samenwerken aan het behalen van een tijdens de eerste sessie afgesproken doel. De praktijk leert dat binnen een periode van 3 tot 6 maanden het doel is bereikt. Afhankelijk van de persoon zet ik passende methodieken in om het programma praktisch en meetbaar te laten zijn (o.a. de Hoogendijk methodiek, Byron Katie, Kwadranten van Ofman, Jobmarketing en Pivotting).

Tip:

Zowel voor bedrijven als voor particulieren zijn de kosten voor coaching en/of loopbaanbegeleiding onder voorwaarden aftrekbaar. Er moet voor de fiscus sprake zijn van ‘individuele advisering van sollicitatieactiviteiten, carrièreadviezen, psychologische tests, ondersteunende workshops’. Wanneer je als particulier de kosten voor coaching en/of loopbaanbegeleiding zelf betaalt, dan kun je deze inclusief de BTW voor de inkomsten belasting als studiekosten aftrekken. Tenminste als het doel ervan is verandering van positie, of het op peil houden of verbeteren van kennis, en dat met het oog op verwerven van inkomen. Van belang is ook dat de studie of opleiding plaatsvindt in het kader van een leertraject. Daarvan is sprake als het verwerven van kennis plaatsvindt onder enige loopbaanbegeleiding of toezicht van een derde.
(bron: Kluwer Belastinggids 2013)

Wil je meer informatie over doorstroom na ontslag of een afspraak maken? Stuur dan een mail naar contact@deirdrebouwman.nl of bel/spreek in op 06-14682724.

Welkom

Dit is het platform voor deelnemers en cursisten van Deirdre Bouwman, de Levensloopstylst.