Voor Vrijheid, vreugde en groei in werk & liefde, na een verleden van misbruik en geweld

Van gewond naar geheeld, wordt ervaringsdeskundige 


Voor wie?
Het programma: Van gewond naar geheeld, wordt ervaringsdeskundige is een persoonlijke, op maat afgestemde, begeleiding voor volwassen vrouwen die hun verleden van seksueel misbruik en/of huiselijk geweld volledig achter zich willen laten om zichzelf en anderen, middels hun eigen ontwikkeling en wijsheid, daarin verder te helpen met voorkomen, genezen en genieten. 

Jouw resultaten?
Je gaat ervaren hoe het is om bewuste keuzes te willen-, kunnen- en durven maken, i.p.v. te reageren vanuit automatisch impulsen en handelen. Hierdoor ervaar je nieuwe ruimte en energie waarmee levenslust (weer) in jezelf en t.a.v. verbindingen met anderen (in werk) gaat stromen. Wat levert dit Van gewond naar geheeld, wordt ervaringsdeskundige jou concreet op:

  • Je krijgt inzicht in de werking van je mind en je leert bewustZIJN
  • Je staat in liefde tot jezelf en zult liefde hierdoor vrij kunnen geven en ontvangen
  • Je zult beschikken over emotionele balans
  • Je hebt gerichte focus met helder inzicht, je weet wat je wilt en je handelen is daarop afgestemd
  • (Potentiële) talenten worden optimaal inzetbaar
  • Je bent in staat om eventuele conflicten constructief  te managen
  • Je bemerkt een vergrootte mate van energie en je komt optimaal in beweging
  • Je voelt en straalt met zelfvertrouwen in wat je doet,
  • Je ervaart (meer) vreugde 
  • Je hebt een nieuw fundament gelegd waarmee je jezelf en anderen naar een volgend niveau tilt.

 

Wat is het?
Van gewond naar geheeld, wordt ervaringsdeskundige, is een begeleidingstraject waarin wij 6 maanden nauw samenwerken aan het integreren van je verleden zodat je naast voor jezelf ook voor anderen van meerwaarde kunt zijn betreffende het voorkomen/genezen/loskomen van seksueel misbruik en/of huiselijk geweld.  Afhankelijk van de persoon zet ik passende methodieken in om het programma praktisch en meetbaar te laten zijn (o.a. de Hoogendijk methodiek, Byron Katie, Kwadranten van Ofman en Spiegeling).

Ben je benieuwd of Van gewond naar geheeld, wordt ervaringsdeskundige iets voor jou is? Maak dan een afspraak door een mail te sturen naar contact@deirdrebouwman.nl of bel/spreek in op 06-14682724. Tijdens een vrijblijvende 1:1 kennismaking, of een telefoongesprek beantwoord ik al je vragen en wordt duidelijk of ik jou kan bieden wat je zoekt. De kosten voor dit programma zijn € 1.500,- inclusief BTW.

TIP: Coaching is belastingaftrekbaar
“Zowel voor bedrijven als voor particulieren zijn de kosten voor coaching en/of loopbaanbegeleiding onder voorwaarden aftrekbaar. Er moet voor de fiscus sprake zijn van ‘individuele advisering van sollicitatieactiviteiten, carrièreadviezen, psychologische tests, ondersteunende workshops’. Wanneer je als particulier de kosten voor coaching en/of loopbaanbegeleiding zelf betaalt, dan kun je deze inclusief de BTW voor de inkomsten belasting als studiekosten aftrekken. Tenminste als het doel ervan is verandering van positie of het op peil houden of verbeteren van kennis en dat met het oog op verwerven van inkomen. Van belang is ook dat de studie of opleiding plaatsvindt in het kader van een leertraject. Daarvan is sprake als het verwerven van kennis plaatsvindt onder enige loopbaanbegeleiding of toezicht van een derde.”
(bron: Kluwer Belastinggids 2013)

 

css.php