Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Club van Gelijkgestemden – vraag en antwoord

13 januari 2021 @ 19:45 - 21:00

Gratis
Foto-door-ATC-Comm-Photo-via-Pexels
  • Heb je persoonlijke ervaring met huiselijk geweld of seksueel misbruik?
  • Wil je krachten bundelen met gelijkgestemden?
  • Heb je vragen voor jezelf of een ander?
  • Worstel je nog met het een of ander?
  • Heb je juist tips die je wilt delen?
  • Wil je meebouwen aan een netwerk van vrouwen die zichzelf uitdagen om te blijven groeien en die met hun eigen groei hun omgeving het béste van die groei willen meegeven?

MELD JE AAN! Via contact@deirdrebouwman.nl of bel mij op 06-14682724 en dan maken we kennis. Elke 3 maanden organiseer ik een live online samenkomen. De dagen staan in deze agenda. De data zijn met zorg gekozen vanwege de Nieuwe Maan – stand. Elke nieuwe maan is in de natuur het moment om te zaaien.

“De maan is krachtig genoeg om de oceanen te sturen en de duisterste nacht op te lichten. En hoewel de effecten nooit wetenschappelijk zijn bewezen, ervaren toch veel mensen een verandering tijdens een nieuwe maanfase.

Elke maanfase heeft een unieke betekenis, en die van een nieuwe maan is het meest bijzonder (ook al zie je er niets van aan de hemel). Spiritueel gezien symboliseert de opkomst van de maan een nieuw begin. En moeder natuur lijkt het hier mee eens te zijn… Zo ontspruiten zaadjes tijdens een nieuwe maan veel eerder dan op andere tijdstippen.

Ook voor jezelf is het een uitgelezen moment voor een fonkelnieuwe start. Met deze live online samenkomsten maak je optimaal gebruik van de nieuwe maan – of je nu wel of niet in haar krachten gelooft.” Happinez – zo gebruik je de kracht van nieuwe maan

Zodra we hebben kennisgemaakt krijg je via mail een oproep waarmee je op deze speciale live online samenkomsten kunt inloggen! Welkom bij de Club van Gelijkgestemden!

Gegevens

Datum:
13 januari 2021
Tijd:
19:45 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, , , ,
Website:
https://deirdrebouwman.nl/club-van-gelijkgestemden/

Locatie

live online samenkomen Club van Gelijkgestemden
Website:
https://deirdrebouwman.nl/club-van-gelijkgestemden/

Organisator

Deirdre Bouwman
E-mail:
contact@deirdrebouwman.nl

Welkom

Dit is het platform voor deelnemers en cursisten van Deirdre Bouwman, de Levensloopstylst.