Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Krachtgroep Amsterdam woensdag 15 Maart

15 maart 2017 @ 19:30 - 21:30

Gratis

De Krachtgroep Amsterdam biedt een warm maandelijks samenkomen voor vrouwen die huiselijk geweld voorgoed willen overstijgen. De Krachtgroep Amsterdam is erop gericht om vrouwen handvaten te geven hoe zij vertrouwen (her)vinden en verbinding herstellen met hun energie & moed om nieuwe doelen te stellen en deze te bereiken. Doelen zoals het opnieuw durven aangaan van een relatie, stabiliteit in werk ontwikkelen en minstens zo belangrijk… een innige vriendschap met zichzelf te sluiten.

Dit doen we SAMEN! Samen met de deelneemsters en 2 Ambassadeurs van Stichting Zijweg (ervaringsdeskundigen) die de sfeer, inhoud en continuïteit waarborgen. Wij organiseren deze bijeenkomsten 1x per maand, op iedere 3e woensdagavond. Dit vindt plaats op een centraal gelegen, en veilige plek in Amsterdam Noord. We verwelkomen je vanaf 19:30 t/m 21:30. Onder het genot van een warm drankje en koek, als je dat lekker vindt, delen we persoonlijke thema’s om kracht op te doen. Empowerment waar jij dat wenst en nodig vindt. 

Stuur een mail om je aan te melden, of als je eerst nog aanvullende informatie wenst. We plannen daarna een eerste wederzijdse kennismaking in. Deelname aan de Krachtgroep is GRATIS. Meer informatie

Gegevens

Datum:
15 maart 2017
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis
Site:
www.deirdrebouwman.nl

Locatie

Veilige plek
Amsterdam-Noord
Amsterdam, Nederland
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Deirdre Bouwman i.s.m. Stichting Zijweg
Bekijk de site van Organisator

Plaats een reactie

Heb je alles op orde, behalve je broodnodige eigen me-time?Tip van de maand 💡

Lees hier de tip van de maand september over me-time.