Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Onder de radar – Orange World

28 november 2019 @ 19:30 - 22:00

Gratis

Op 28 November organiseren, Human Nature Films, in opdracht van de Gemeente Amsterdam en in samenwerking met UN Women en Saaam een Special Event:   Onder de radar – orange the world. Deze bijzondere avond staat in kader van de 16 days of activism against gender-based violence van UN Women en zal plaatsvinden in het prachtige auditorium van de Postcode Loterij.

De avond zal beginnen met de premiere van de ingrijpende custom-made documentairefilm ‘Onder de radar’. Deze documentaire illustreert de problematiek van geweld tegen vrouwen aan de hand van verhalen van slachtoffers en daders. Onderliggende thema’s als schaamte(cultuur), taboe, maatschappelijke ideeën over mannelijkheid/vrouwelijkheid, religie, de zorgverlening en het systeem komen aan de hand van persoonlijke ervaringen naar voren in de documentaire.

De film wordt vertoond en zal de noodzaak en urgentie voor het gesprek over geweld tegen vrouwen nogmaals duiden. Naar aanleiding van de documentaire duiken we met verschillende gastsprekers verder de diepte in. Mildred Roethof zal het gesprek leiden, waarin we gezamenlijk het probleem, de impact, de gevolgen en oplossingen bespreken. Onderwerpen die niet vaak genoeg bespreekbaar gemaakt kunnen worden en geagendeerd moeten blijven!

Ik ben gevraagd om mijn ervaringen, perspectief en expertise als loopbaancoach en ervaringsdeskundige op dit gebied te delen, samen met nog 10 andere (ervaring)deskundigen. De avond is toegankelijk voor 180 genodigden. Wanneer dit bericht jou bereikt en je hier graag bij wilt zijn, stuur mij dan een mail, dan regel ik de uitnodiging zolang er plek is.

Save The Date

Gegevens

Datum:
28 november 2019
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Auditorium Postcodeloterij
Beethovenstraat 200
Amsterdam, Noord-Holland 1077JZ
+ Google Maps

Plaats een reactie

Heb je alles op orde, behalve je broodnodige eigen me-time?Tip van de maand 💡

Lees hier de tip van de maand september over me-time.