Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Terugkomdag Train-de-trainer, zondag 24 juni a.s.

24 juni 2018 @ 10:30 - 13:30

€29

 

Op verzoek van velen van jullie… die graag een paar x per jaar willen samen komen, om de materie van Vrijheid, Vreugde en Groei weer lekker op te frissen…  
 
 
…HIER DE EERSTE GROTE TERUGKOMDAG OP DE PLANNING!!!!
 
We zijn inmiddels met een mooie groep van 23 power ladies die de train-de-trainer hebben gevolgd. Om weer een verdiepingsslag te maken, verhalen te delen en nog weer krachtiger, vol blijde moed de wereld aan te gaan, is er op zondag 24 juni een locatie geregeld. Op de paardenranch van Eltina in Amsterdam Noord (route volgt) is er plek voor 10 vrouwen om deel te nemen. Is de belangstelling groter dan is er een plan B. De uitnodiging heb ik al eerder op Facebook geplaatst, echter ietwat warrig i.v.m. verkeerde datum. Aangezien er ook dames zijn die alleen over mail beschikken, deze mail aan iedereen.
 
Ik hoor graag wie er allemaal zeker komen. Plan B is een alternatieve locatie op Ij-Burg (bij Nathalie) waar er plek is voor 15-17 van ons.
 
Zie deze ochtend/vroege middag,  als een cadeautje aan jezelf en aan elkaar, om weer de puntjes op de ‘i’ te zetten en te activeren wat misschien ietwat is weggezakt 😉
 
En voor iedereen die meedoet een leuke bonus: neem, op voorhand, een voor jou belangrijke vraag mee (mail deze)… heb je de vraag nog steeds na de terugkomdag, dan geef ik je een privé-sessie cadeau om deze te beantwoorden!
 
R.S.V.P. voor 14 juni!!! Ja ik wil
 

Gegevens

Datum:
24 juni 2018
Tijd:
10:30 - 13:30
Kosten:
€29

Plaats een reactie

Heb je alles op orde, behalve je broodnodige eigen me-time?Tip van de maand 💡

Lees hier de tip van de maand september over me-time.