Voor Vrijheid, vreugde en groei in werk & liefde, na een verleden van misbruik en geweld

Gratis aanbod

Omdat ik geloof in de kracht en verbinding die tot stand komt bij delen, geef
ik graag tools, inzichten en tips weg waarmee je zelf aan de slag kunt. Als jij ermee
geholpen bent, stuur ze dan gerust door naar anderen. En wil je op de hoogte blijven
van extra tips en mooie aanbiedingen schrijf je dan in voor mijn eBoek, dan krijg je
hierover maximaal 1x per maand een mail van mij.

Afgerond - Train-de-trainer5 #METOO 2.0: Help van de nood een deugd maken!

Maak van de nood een deugd – maak van pijn een kracht. Een verschrikkelijke situatie/ervaring geeft bij uitstek helder inzicht, hoe we ‘iets’ WEL willen én draagt de krachtige potentie/motivatie om een wezenlijk verschil te maken... Heb je een achterban, ben je vrijwilliger of ben je een sleutelfiguur in je wijk in Amsterdam, meld je dan aan voor deze, speciaal voor jou gefinancierde, train-de-trainer van 2 maanden. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar! We gaan in mei van start. Na afloop ontvang je een certificaat. Grijp deze kans om jezelf en anderen te helpen met jouw ervaringen.

Meer informatie

Afgerond #MeToo Train-de-trainer: Ontwikkel je (ervarings)deskundigheid om seksueel geweld te doorbreken en overstijgen NOG ENKELE PLEKKEN BESCHIKBAAR start 25 januari a.s.

Deze train-de-trainer van 2 maanden is compleet verzorgd en gefinancierd, en GRATIS voor jou, wanneer je bent aangesloten bij een vrijwilligers organisatie in Amsterdam. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar! We gaan 25 januari a.s. van start. Na afloop ontvang je een certificaat. Grijp deze kans als je anderen wilt helpen met jouw (ervaringen)deskundigheid en deze verder wilt ontwikkelen.

Meer informatie

eBoek

Voor jou is hier het GRATIS eBoek met 5 essentiële inzichten en oefeningen (over de lange termijn effecten van seksueel misbruik en huiselijk geweld en mijn weg naar innerlijke vrede)

Meer informatie

Train-de-trainer 6: Doorbreken van huiselijk geweld/misbruik bij vrouwen & kinderen 2019 Amsterdam Zuidoost

Amsterdam Zuidoost heeft vrouwen nodig die als een feniks uit de as zijn herrezen. Door jouw persoonlijke ervaring met seksueel misbruik en/of geweld weet jij als de beste welke gevolgen dit op een mensenleven heeft. Deze train-de-trainer helpt jou met het transformeren van (de laatste) onderbewuste gedachten en patronen, die jouw kwaliteiten en talenten nog ondermijnen. Dit wonderbaarlijke proces bewust doorlopen maakt jouw dusdanig ervaringsdeskundig dat je ook anderen kunt verder helpen. Woon/werk je in Amsterdam Zuidoost? Wil je groeien? Wil je anderen helpen? Meld je dan aan!

Meer informatie

Train-de-trainer 4: In je kracht na geweld/of (seksueel) misbruik

Deze train-de-trainer van 2 maanden is compleet verzorgd en gefinancierd, en GRATIS voor jou, wanneer je woonachtig bent in Amsterdam en geweld wilt (helpen) doorbreken en overstijgen. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar! We gaan (naar verwachting) medio september a.s. van start. Na afloop ontvang je een certificaat. Grijp deze kans als je wilt ontdekken of je anderen wilt helpen met jouw ervaringen en je deskundigheid verder wilt ontwikkelen.

Meer informatie

Deelname aan: maandelijkse Krachtgroep Amsterdam

Elke derde woensdag van de maand verwelkom ik, samen met nog een ervaringsdeskundige, vrouwen die (opnieuw) de kracht in zichzelf willen laten groeien. Vrouwen die hun verleden willen overstijgen en weer willen proeven en genieten van vrijheid, vreugde en groei in hun leven.

Meer informatie

REEDS AFGEROND Train-de-trainer 3 maanden programma

Help de spiraal van huiselijk geweld doorbreken en overstijgen! Volg deze train-de-trainer, een 3 maanden programma, en maak een werkelijk verschil in de levens van vrouwen die huiselijk geweld willen doorbreken en overstijgen!

Meer informatie

Zelf aan de slag

Deze rubriek heb ik speciaal gemaakt voor pioniers die met zichzelf aan de slag willen. De tips, instructies, adviezen en inzichten zijn allemaal beproefd en bewezen effectief vanuit mijn praktijk en mijn eigen leven. Ik wens je er vooral veel plezier mee en als je een vraag hebt, deel ‘m met mij!

Meer informatie

Boek: De Reis van de Heldin: Met je passie je geld verdienen

Voor een goed verhaal, met veel herkenning, over hoe OOK JIJ met jouw passie je geld kunt verdienen! De adviezen en tips zijn praktisch en uit het leven gegrepen.

Meer informatie

Inspiratie

Inspiratie: Filmpjes - stof tot nadenken - een selectie van filmpjes die mij positief hebben geraakt en hebben bijgedragen aan mijn ontwikkeling

Meer informatie

Nieuwsbrieven

Hier vind je een overzicht van eerder verzonden nieuwsbrieven. Staat er een aanbod tussen die je heel interessant vindt maar welke al is verlopen, neem contact met mij op! Dan bespreken we voor welk mooi aanbod je alsnog kunt kiezen.

Meer informatie
css.php