Voor Vrijheid, vreugde en groei in werk & liefde, na een verleden van misbruik en geweld

Inspiratie

Films en beeld zegt vaak zo veel meer dan woorden! Het blijft beter hangen, laat een diepe indruk achter en kan een shift in ons leven tot stand brengen. Hieronder volgen een aantal film(pje)s die mij positief hebben geraakt.

1. Rapper baseert zijn song op: The Top Five Regrets of the Dying: A Life Transformed by the Dearly Departing
Boek van Bronnie Ware

2. Hartbreincoherentie bereik je middels een simpele ademhalingstechniek. Na regelmatig oefenen breng je binnen enkele seconden je autonome centrale zenuwstelsel in balans. Hierdoor, kun(los van de omgeving die jou omringt) een coherente staat van ZIJN bewerkstelligen. Vanuit je ontspanning ben je creatiever, effectiever en alerter.

 

3. Mike Dooley inspireert my dagelijks met zijn spreuken van The Universe, die ik dagelijks ontvang en de filmpjes welke hij post. Drie jaar geleden was hij in Amsterdam en ik volgde zijn workshop Playing The Matrix – dit is ook een grote eye-opener geweest in mijn ontwikkeling.

 

4. De Kracht van Liefde – Tony Robbins: Geeft in 66 minuten een immens diepgaand inzicht hoe liefde kan omslaan in controle en hoe liefde weer kan overwinnen. Voor bekijken opname volg deze link: https://robbinsmadanescoachtraining.com/forceoflove?utm_campaign=2017-August-Core-100&utm_content=force-of-love&utm_medium=email&utm_source=email-broadcast&utm_term=existing-list

css.php