Stoppen, switchen of doorgaan in je werk (of privé)?

Stoppen, switchen of doorgaan in je werk (of privé)?

Welke innerlijke reset heb je hiervoor nodig?

insanity-is-doing-the-same-thing-over-and-over-again-and-expecting-different-results-quote-1

Vaak hebben we wel de juiste ideeën maar zitten gedachten ons in de weg om tot actie te komen. 

Tijdens een sessie van 2 uur komen we tot de kern en krijg je de noodzakelijk handvaten mee om een volgende stap in werk of privé te zetten. Je ziet de persoonlijke patronen en denkprocessen welke de grondleggers zijn van je situatie. Dit gewaar zijn bevrijd je ervan en al tijdens de sessie begeleid ik je in het herkennen van effectieve, nieuwe, creatieve inzichten. Dit is alles wat je nodig hebt om het doel waar je innerlijk werkelijk naar verlangt te bereiken.

Na een week volgt een telefonisch consult om de vorderingen te bespreken. Indien nodig kan er een volgende sessie worden gepland. 

watmensentegenhoudt

Een aantal ervaringen van mijn cliënten met één sessie:

Laura Elsman: “Deirdre Bouwman bewonder ik in het bijzonder, omdat zij heel snel een positieve wending geeft aan mijn persoonlijke en zakelijke welbevinden. Deirdre heeft mij weten te overtuigen dat zakelijk succes voortkomt uit persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik heb ervaren dat in een sessie van twee uur, je hele bewustzijn een boost krijgt.”

Elisa Jolink: “Het heeft me dichtbij mezelf gebracht. Ik doe nu datgene waar ik voor in de wieg gelegd ben. Elke dag ervaar ik daar het plezier en de energie van. We zijn inmiddels een jaar verder en ik ben nog steeds dankbaar voor de begeleiding die Deirdre Bouwman mij heeft geboden.”

Tineke Veenstra: “Deirdre Bouwman, heb ik ervaren als iemand die zeer scherp vragen kan stellen en daardoor in staat is de ‘laag achter de laag’ te vinden. Zij gaat lekker confronterend en onorthodox te werk. Ze bracht mij in korte tijd bij de kern van waar het bij mij om gaat.”

Milen van Boldrik: “Ik liep een tijd rond met tal van vragen omtrent werk en leven en kon geen keus maken; ook al dacht ik er elke dag over na. Na 2 gesprekken met de Levensloopstylist ervoer ik helderheid en duidelijkheid in dit thema wat zo in mijn leven speelde.”

De investering: € 150,- inclusief BTW, je krijgt hiervoor een persoonlijke 1:1 sessie van 2 uur, opgevolgd door een telefonisch consult van 30 minuten een week na de sessie.