Testimonial loopbaanontwikkeling

Manon
Freelance fotograaf

Ik durf met enige zekerheid te zeggen dat ik enorm ben gegroeid in de afgelopen weken, dat ik heel erg veel heb geleerd en dat ik het gereedschap heb gekregen om het in de praktijk te brengen. Ik weet nu heel goed wat voor ‘gedrag’, welke patronen, niet bij mij passen, waarom ze er in eerste instantie waren en hoe ik ze kan doorbreken.

Ik merk het thuis, op het werk, zowel prive als zakelijk, en ik voel me rustiger en sterker. Mijn omgeving zegt ook te merken dat ik veel rustiger ben, dat ik er over het algemeen gelukkiger uit zie. Maar wat nog veel prettiger is, is dat het me eigenlijk niet zo heel erg veel meer kan schelen wat mijn omgeving er van denkt! Ik ben zelf heel erg blij dat ik dit traject ben gestart want het is vooral voor mezelf zo prettig geweest. En daar plukt mijn omgeving natuurlijk ook de vruchten van.

Voor mij is het grootste voordeel van het traject, dat er een duidelijk begin en eind punt is en dat je heel structureel naar een doel toe werkt. Het voelt als een workshop. Ik heb ook echt veel ‘geleerd’. Voor mij zijn er nu zoveel dingen duidelijk en ik kan, ondanks het feit dat 7 keer heel weinig lijkt, echt zeggen dat ik mijn doel heb bereikt.

Bel mij voor een kennismakingsgesprek