Testimonial loopbaanontwikkeling

Alexander
Advocaat

Ik accepteer mijzelf nu volledig en ben een relaxte en liefdevolle (en toegewijde) partner. Dit uit zich in een grote mate van rust zowel mentaal en fysiek. Ook is het gevoel van schaamte verdwenen en treed ik makkelijker buiten mijn comfortzone.

Ik voel me een stuk prettiger en met name het relativeringsvermogen en de genuanceerdheid doet mij goed. Het lijkt alsof ik nu meer overzicht heb, als ware ik van bovenaf kijk op mijn eigen situatie. Er is een stuk onrust in mij verdwenen.

Het is wel opmerkelijk dat iedereen om me heen (vrienden, familie, compagnon) het is opgevallen dat ik relaxter ben geworden. Daarbij is er een aantal mensen die wist van mijn sessies, anderen weer niet. Juist van de vrienden die hier niets vanaf weten, doet het mij goed dat zij dit benoemden. Ook schijn ik rustiger te zijn geworden en kan ik kennelijk genuanceerder over situaties en mensen praten.

Deirdre weet de psychologisch relevante kern snel te distelleren en te benoemen. De vertaalslag van het ‘probleem’ is helder en duidelijk. Daarbij weet Deirdre je op je gemak te stellen en geeft je ruimte en de mogelijkheid om de knelpunten te achterhalen. Ook weet de zij paal en perk te stellen aan de tijdsduur wanneer een cliënt zijn verhaal verteld. Daarmee constateer ik naast begrip en empathie jegens Deirdre, tevens een stuk zakelijkheid. Dat ervaar ik als prettig omdat ik zelf altijd werk naar oplossingen. De doelstellingen en focussen zijn zeer op maat voor mij ‘gemaakt’ en uitgelegd. Je wordt zo gedwongen om elke dag je bevindingen inherent aan de focus op te schrijven. Hierdoor train je jezelf om noodzakelijke veranderingen op zeer korte termijn aan te brengen.

Haar werkwijze heb ik als nieuw en verfrissend ervaren. Het gevoel dat ik bij Deirdre heb gehad is veilig en eerlijk. Dit komt ook omdat zij zelf situaties uit haar verleden bloot durft te leggen (i.p.v. jezelf als trainer heel gesloten en belerend op te stellen).

Het karakter en de deskundigheid van een trainer zijn doorslaggevend voor de cursist/cliënt om een sessie te durven aangaan en dit positieve (voor)gevoel heeft zich bij mij ook daadwerkelijk omgezet in realiteit, met succes!

Bel mij voor een kennismakingsgesprek