Testimonial life coaching

Tess, 23 jaar
Den Helder

Een afgeronde hbo-opleiding en ik kon blijven werken bij mijn stagebedrijf, privé situatie zat goed en toch voelde ik mij niet top.. Maar wat is dan de reden?!
Daarom ging ik op zoek naar een actieve manier zoals een cursus om te kijken of ik daar baat bij zou hebben. Zo kwam ik op de website van Deirdre terecht. Het fijne vind ik dat je iedere dag een kleine oefening hebt, waarmee je werkt, die vanzelf eigen wordt. Doordat ik er zelf zo actief mee bezig was en nog steeds ben, wordt het een gewoonte. 
Wat mij positief verraste is dat dit coaching traject echt focust op het heden en de toekomst in tegenstelling van een psycholoog die iedere keer de pijntjes uit het verleden naar boven haalt.
Deirdre is een heel prettig persoon om deze sessies mee te doen, ze heeft enorm veel kennis en haalt door haar gerichte vragen het antwoord uit jouw mond, zodat je weet wat er nu eigenlijk gebeurde tijdens die situatie. Ze is ook goed bereikbaar en komt met goede terugkoppelingen aan de hand van de sessies en het huiswerk.
Mijn doel was lichter in het leven staan door meer te (mogen) ontspannen en genieten van het moment, en daar heeft Deirdre mij super bij begeleid!

Bel mij voor een kennismakingsgesprek