Testimonial loopbaanontwikkeling

Amber van der Wiel
Beautyminds.com

Voordat ik de enkele doorbraaksessie bij Deirdre boekte zat ik voor mijn gevoel tegen een doorbraak aan te hikken. Ik wilde verder groeien met mijn bedrijf maar er zaten nog wat belemmerende overtuigingen in de weg. Dit had impact op mij als persoon en dus ook op mijn bedrijf. Na de doorbraaksessie voelde ik me direct een stuk beter en kreeg ik dezelfde dag nog een nieuwe klant.

Hierna heb ik nog 3 sessies (upgrade naar Compact-traject) gedaan en ben veel meer in mijn kracht gaan staan. Ik heb veel meer focus en ga op een ontspannen manier om met de dingen die op mijn pad komen. Ook ben ik veel meer in de flow gekomen. Ik sta enorm in de actiestand en voel dat ik helemaal onbelemmerd mijn toekomst tegemoet ga.

Ook merk ik dat mij omgeving moet wennen aan het feit dat ik in mijn kracht sta en bij sommige mensen heb ik gemerkt dat ze daar moeite mee hebben. Maar dat is mijn probleem niet.

Ik zou het traject zeker aanraden want het geeft je inzicht in je belemmerde overtuigingen en patronen die je ervan weerhouden om vrij en gelukkig in het leven te staan. Ze worden direct verwijderd en dat voel je meteen.

Ik ben als persoon veranderd en ook mij bedrijf loopt als een trein! Ik volg nu veel beter mijn hart en durf voor de volle 100% op mezelf te vertrouwen.

Bel mij voor een kennismakingsgesprek