Testimonial​

Marieke van Irsel
grondlegger project Projectrowingup.nl

Voor mij was de training weer een stap dichter bij de kern van mijn eigen proces maar ook die op gebied van werk. Voor mij is steeds helderder geworden hoe belangrijk het is om met lotgenoten te kunnen praten. In mijn omgeving ken ik veel dames die hetzelfde hebben meegemaakt en met dezelfde dingen struggelen als ik. Voor mij bied dit veel houvast en erkennen en daarnaast ook te weten waar het vandaan komt en dat het dus een normale reactie is op wat is gebeurd.

Door de training is mij nog duidelijker geworden hoe ik in elkaar zit. Dit zijn dingen waar ik nu ook veel aan heb. Zoals pas op de plaats bij chaos in mijn hoofd en dan om vanuit rust weer verder te gaan. De reden waarom dingen gebeuren op een positieve manier te bekijken. Dat deed ik deels al maar nu zelfs door de meest kleine ongemakkelijke gevoelens en situaties verder uit te diepen zie ik dat in alles een leermoment kan zitten zolang je de deur ervoor open zet.Technieken vanuit de training die ik nog toepas. De 2maal 7. Daarnaast het schrijven naar mijzelf of een ander in bepaalde situatie. Daarnaast doe ik nog steeds aan het doel bewust creëren.

De individuele contacten met jou hebben mij enorm geholpen en nu ik daarop terug kan kijken zie ik duidelijker mijn leerprocessen.

Bel mij voor een kennismakingsgesprek