Testimonial loopbaanontwikkeling

Esther Bod
Aan-bod loopbaancoaching en advies

Tekst_kaart_Esther_Bod

In onze praktijk gebeuren sinds begin januari leuke dingen; contacten met nieuwe bedrijven, activiteiten buiten mijn comfortzone, waar ik veel plezier aan beleef en vanuit Tineke een ‘vrediger’ aanwezigheid. Levendigheid dus. Dit alles heel kort gezegd.

Nog een interessante toevoeging: mijn bloeddruk heeft nu normale hoogte ( was al aantal jaren verhoogd 🙂 zet er ook maar bij!

Wij zien allebei hoe de sessies met jou, voor ieder heel verschillend daaraan bijdragen.

kan dus ook op je website, als je er nog plaats voor hebt…

Al het goede voor jou gewenst met hartegroet!
Esther

Lieve Deirdre,

Het was inderdaad even gek om te bedenken of je de inhoud van mijn kaartje* op de website kan zetten. Ik had bewust een kaart geschreven. Toch vind ik het prima dat je de inhoud van mijn kaartje voor jouw website inzet. Natuurlijk wens ik jou en je toekomstige klanten helpende ‘lijntjes’ toe! Nog een interessante toevoeging: mijn bloeddruk heeft nu normale hoogte ( was al aantal jaren verhoogd 🙂 zet er ook maar bij!

*Begin maart 2016 kreeg ik een heel persoonlijk en lief bedank kaartje van Esther. Zij heeft in oktober 2015 één sessie bij mij gedaan. Zij had een verlangen om de verbinding met zichzelf te verdiepen om de innerlijke stroom van welzijn en liefde sterker te voelen.Een mooi doel voor een sessie! Want in dit soort vragen ligt de kern van onze gezondheid en ons geluk. Het kaartje spreekt voor zich en wat mooier dan dit te mogen delen met de bezoekers van mijn site. Zodat zij kunnen lezen en voelen hoe waardevol het schenken van 1 sessie aan jezelf is. Ik voelde mij een beetje bezwaard, maar trok toch de stoute schoenen aan en vroeg Esther of ik haar kaartje mocht delen en bovenstaande was haar antwoord.

Bel mij voor een kennismakingsgesprek