Testimonial loopbaanontwikkeling

Esther

Het traject, waaronder dezelfde opdracht elke dag uitvoeren en dat wekelijks bespreken, versterkte de focus op het door mij geformuleerde doel. 

Het kostte mij veel werk om de verslagen regelmatig bij te werken, maar juist de regelmaat heeft bij mij een positieve en actieve houding bewerkstelligd. Deirdre neemt in de gesprekken door haar concentratie niet altijd genoegen met een antwoord. In dat geval voelt en zoekt zij mee naar waar het bij een blokkade of emotie echt om zou kunnen gaan. Haar overtuiging dat de wereld ons meehelpt ons doel te realiseren illustreert zij meerdere keren met verschillende voorbeelden. Hierdoor heb ik het hele traject hard gewerkt met een deskundige doortastende coach aan mijn zij. En geen enkele keer is er geprobeerd iets dat niet bij mij paste te laten geloven of over te nemen.

Ik voel me niet meer emotioneel incapabel, maar rustig en neem vaak eerst een situatie in ogenschouw. Ik voel me lichtmoediger.

Het traject is een proces dat meer is dan alleen gesprekken voeren. Het is vormgeven aan jouw eigen leven, waarbij de overtuiging, dat de wereld positief is en dus ook jou en jouw dromen helpt, door een deskundige coach op verschillende manieren overgedragen wordt. Daarmee wordt op meerdere manieren gebouwd aan het geloven dat het door jou gestelde doel ook echt door jou kan worden verwezenlijkt.

De innerlijke transformatie welke Esther doormaakte straalde ook duidelijk door aan de buitenkant. Ik ben Esther dankbaar dat zij bereid is om deze transformatie te delen middels een foto van voor het traject en een foto genomen gedurende haar laatste, 7e sessie van het traject.

VOOR: zelfportret op 01-05-14 om 11.57 - versie 2

Esther werd na 7 jaar trouwe dienst bij haar werkgever ontslagen. Binnen enkele weken zou het doek voor haar vallen bij het architectenbureau. Er moest zakelijk nog een belangrijke kwestie worden afgerond, waar zij flink tegenop zag. En wat zou zij na haar ontslag gaan doen? Voor zichzelf beginnen? Ander werk zoeken?

Tijdens de eerste sessie stelden we het doel welke Esther na 7 sessies had bereikt: “vol zelfvertrouwen en met gevoel van gelijkwaardigheid verwerkelijk ik mijn levens wens waarbij ik geniet, deel, actief en welvarend ben.”

Bovenstaande is hoe Esther terugkijkt op het traject.

Bel mij voor een kennismakingsgesprek