Testimonial loopbaanontwikkeling

Janneke van den Biggelaar
Grafisch ontwerper - Zuidwester Design

 

Ik ben trouw aan mezelf geworden en werk ook weer boordevol met energie…

Wat heb ik bereikt ten opzichte van mijn doel?

Alles!Ik voel me onwijs lekker in mijn vel, heb de energie die ik wat kwijt was in tienvoud terug gekregen en doe de dingen waar ík gelukkig en blij van wordt.

Omdat ik zelf veel beter in mijn vel zit merk ik ook dat de mensen om mij heen beter op mij reageren, mijn partner en ik in goede harmonie met elkaar praten én dat ik weer vol energie met mijn eigen bedrijf bezig ben.

Het was een heel mooi (soms lastig) traject en ik ben nog steeds verbaast over de grote verandering die in eigenlijk maar een paar weken tijd heeft kunnen ontstaan. Ik heb op een andere manier leren denken die mij dagelijks helpt om een leven te leven hoe ik dat graag wil.

Kortom, dit is het beste cadeau dat ik mezelf ooit had kunnen geven!

Mijn ervaring met het Traject is zo goed dat ik het iedereen aan kan raden 
Het helpt je om je vaste denkpatronen te doorbreken waardoor er een wereld voor je opengaat waar je misschien al heel lang op wacht.

Het heeft mij gebracht wat ik hoopte en daardoor ervaar ik nu rust in mijn hoofd. Heel goed vind ik dat er een heel duidelijk overkoepelend doel vastgesteld wordt waar je mee aan de slag gaat. En, dat er wekelijks een andere focus is waardoor je op meerdere vlakken jezelf ontwikkeld. Ik vond het zelf ook heel prettig om van te voren te weten dat het een vaste periode was van zeven weken.

Bel mij voor een kennismakingsgesprek