Testimonial​

Yumila de Freitas
Senior Intercedent

Deirdre Bouwman is een echte kracht vrouw, spiritueel en open. Vanuit haar positieve energie en kijk op het leven deelt zij haar ervaringen en kennis.

De training Train de Trainer is niet alleen voor mensen die huiselijk geweld en misbruik zelf hebben ervaren. In deze training leer je jezelf echt kennen, wat je wil en wat je niet wil. Door bewust wording die je door tools uit de training leert, leer je blokkades en/of negatieve gebeurtenissen te kantelen naar positieve punten en leerdoelen. Je leert in jezelf geloven en je eigen krachten te zien en je eigen doelen in kaart te brengen.

Ik heb de afgelopen maanden zoveel geleerd, er is mij een spiegel voorgehouden waar ik niet om heen kon. Ik ben met me mezelf op de vuist gegaan en heb leren luisteren naar mijn innerlijke ik. Ik ben enorm gegroeid en bewust van elke stap. Ik hou van mezelf en begrijp mezelf.

Kortom de training is voor iedereen, elke vrouw en man die in deze tegenwoordige maatschappij tegen zich zelf aan loopt of geen uitweg meer ziet of vast loopt in patronen. Echt een aanrader.

Bel mij voor een kennismakingsgesprek