Testimonial loopbaanontwikkeling

Johan Bruggeman

Het heeft mij vooral de kracht opgeleverd om verder bij mijn gevoel te komen en te zien wat het effect van mijn onbewuste gevoel op mijn leven is. En ik kan nu vast stellen dat het erg groot is (geweest). Ik ben nu in een fase beland, waarin ik rust in mezelf aan het vinden ben en tegelijkertijd veel gevoel en emoties een plek aan het geven ben. De ijkpunten die we samen hebben geformuleerd helpen daar erg bij.

Het is raar om te constateren dat het leven wat ik heb geleid erg in het teken van voldoen aan anderen heeft gestaan. En zelfs mijn gevoel en wat ik zelf nodig heb, daarvoor aan de kant heb geschoven. Waardoor ik voor een deel ook niet mijn eigen leven heb geleid.

Al met al een intensieve periode waarin ik veel over mezelf leer. De geformuleerde ijkpunten helpen mij om te blijven zien waar ik aan wil werken. En sluiten naadloos aan op meer verkregen inzicht over de drijfveren van mijn gedrag en keuzes in mijn leven. Het meeste wat ik terugkrijg van anderen is dat ik opener ben geworden en mijn gevoelens meer toon. Met name met mijn ouders en zus is mijn band sterker geworden. Juist door gesprekken aan te gaan en mezelf open te tonen. En daar ben ik erg blij mee!

Ik kijk met een dankbaar gevoel terug op het traject. Het traject heeft mij de kracht gegeven om naar mezelf te kunnen kijken. Tijdens en nu ook na het traject. Vol geladen met energie ben ik een nieuw leven aan het instappen

Na vast gelopen te zijn in zichzelf kwam Johan naar mij toe. Het stoppen met zijn baan gaf hem tijd en ruimte om investering in persoonlijke ontwikkeling niet langer voor zich uit te schuiven. Hij wilde korte metten maken met het donkere gat waarin hij was beland.

We stelden als trajectdoel: dat hij meer in verbinding met zichzelf zou komen en een heldere focus ten aanzien van zichzelf, liefde en werk zou krijgen.

Inmiddels is Johan sollicitatiegesprekken aan het voeren en heeft hij plannen om zijn huis te gaan verkopen. Verdriet over een verleden relatie is verwerkt en er is ruimte en plezier in het aangaan van nieuwe contacten. En dit alles nog ruim binnen de tijd welke Johan zich had gesteld!

Bel mij voor een kennismakingsgesprek