Testimonial loopbaanontwikkeling

M. Bolderick

Via twee telefonische sessies wist Deirdre tot de kern te komen van mijn twijfel maar ook wat ik oprecht wilde. De keus om mijn vaste baan op te zeggen en een andere meer gepassioneerd loopbaanpad te kiezen is gemaakt.

Recentelijk stond ik op een kruispunt in mijn carrière. Ga ik door met het uitgestippelde loopbaan pad of kies ik voor wat anders? Iets wat dichter bij mijn hart ligt? Kan ik de zekerheden die ik ervoer in mijn vaste baan wel loslaten? Hoe pak ik dit proces aan en hoe maak ik zuivere keuzes?
Ik liep een tijd rond met tal van vragen omtrent werk en leven en kon geen keus maken; ook al dacht ik er elke dag over na.

Na 2 telefoongesprekken met de helpdesk van de Levensloopstylist ervoer ik helderheid en duidelijkheid in dit thema wat zo in mijn leven speelde. Via twee telefonische sessies wist Deirdre tot de kern te komen van mijn twijfel maar ook wat ik oprecht wilde. De keus om mijn vaste baan op te zeggen en een andere meer gepassioneerd loopbaanpad te kiezen is gemaakt. Ik heb mede dankzij Deirdre vertrouwen gekregen in de keus die ik heb gemaakt en een nieuwe toekomst die me tegemoet kijkt.

Bel mij voor een kennismakingsgesprek