Testimonial loopbaanontwikkeling

M.H.

Deirdre heeft het talent om op een tactvolle manier jezelf een spiegel voor te houden. Door de juiste vragen te stellen en ijkpunten aan te geven krijg je een goed beeld waar je staat en waar je mogelijk naar toe kan en wil.
Deirdre is een fijn en betrouwbaar persoon waarmee je goed en onderhoudend kan praten. Al denkend en filosoferend kom je tot een bewustzijn en raak je de kern van je uitdagingen.
In datgene waar je je geld mee verdient moet niet alleen financieel wat opleveren maar des te meer gevoelsmatig een boost voort brengen. Waar wordt je blij van en waar sta je graag voor op? Hoe sta je in het leven en wat kan je ervan maken? Meer van dit soort vragen en stellingen houdt Deirdre je voor om je wegen te verlichten en hier en daar glad te strijken. Enkel een gesprek heeft mij al veel opgeleverd en ik zou zo weer aan tafel gaan met Deirdre.
Dankjewel Deirdre!

M.H. wilde graag weten waar hij staat, wat er voor hem mogelijk is en waar hij zich het beste op kan richten. Wellicht een part-time job naast zijn zelfstandig ondernemerschap? Dit is wat M te zeggen had over de sessie van anderhalf uur.

Bel mij voor een kennismakingsgesprek