Testimonial​

Maartje en Nina
Moeder en dochter

Maartje (moeder): Deirdre heeft mij geholpen de relatie met mijn dochter te verbeteren. Ze heeft mij geleerd bepaalde denkpatronen te doorbreken en laten beseffen dat de dingen die je zegt heel anders kunnen overkomen dan je bedoelt. 

Deirdre leidde het gesprek tussen ons op een rustige en warme wijze, daardoor voelde ik mij zeer op mijn gemak bij haar. Een bijzondere en leerzame ervaring.”

Nina (dochter): Samen met mijn moeder heb ik een bemiddelingsgesprek bij Deirdre gedaan. Ik wilde graag de band met mijn moeder verbeteren. Zelf raakte ik elke keer verkrampt en geblokkeerd als ik het gesprek aan wilde gaan. Ik belemmerde mezelf vanuit oude patronen om een liefdevolle volwassen relatie te hebben met mijn moeder. Deirdre heeft me enorm geholpen om de juiste woorden te vinden. Ik voelde me gesterkt door haar wijsheid en kunde.

Deirdre is rustig, warm en heeft echte aandacht voor je. Ze is zeer analytisch en intuitief, ze laat je niet verzanden in onnodige discussies en komt daardoor bij de kern van waar het om gaat. Ze kan prachtig verwoorden wat je denkt en voelt. Ze houdt focus en verliest het doel van het gesprek niet uit het oog. Het gesprek heeft me nieuwe inzichten en tools voor de toekomst gegeven. We hebben blokkades doorbroken en daardoor is de weg vrij gemaakt voor groei en verbinding.

Bel mij voor een kennismakingsgesprek