Testimonial life coaching

Maritsa Vaarnhold
Transculturele gezinscoach/counselor

Door deze nieuwe inzichten kan ik de oude vaste geroeste denken en patronen, ombuigen en bewuste keuzes maken. Het is hartverwarmend om je pijn te omarmen, er vriendschap mee te sluiten en dan te mogen voelen en ervaren hoe die zachtjes wegstroomt uit je lijf. De sessie met Deirdre werkt snel en doeltreffend.

“Ik was net 2 maanden terug in Nederland na een remigratie van 3 jaar toen ik door een vriendin werd gevraagd mee te gaan naar Kracht on Tour in Amsterdam. Daar heb ik Deirdre ontmoet. Na onze kennismaking  die ochtend, hebben wij kort met elkaar gesproken en nummers gewisseld. Ik wilde na haar korte introductie meer weten en  een training bij Deirdre volgen. Het werd een Skype sessie van een uur.
Ik ben zo geraakt door de ‘Nieuwe Snelweg*’ die ik meteen kon aanleggen met de inzichten, maar vooral de zachte begeleidende stem, van Deirdre.

Ik ben er achter gekomen tijdens en na deze sessie dat ik mij onbewust steeds  afhankelijk had gesteld van anderen. Wat er voor heeft gezorgd dat ik steeds weer uit balans raakte en was.  Door deze nieuwe inzichten kan ik de oude vaste geroeste denken en patronen, ombuigen en bewuste keuzes maken. Het is hartverwarmend om je pijn te omarmen, er vriendschap mee te sluiten en dan te mogen voelen en ervaren hoe die zachtjes wegstroomt uit je lijf. De sessie met Deirdre werkt snel en doeltreffend. Ik sta nu open voor alle mogelijkheden en weet dat ze mij vanzelf worden aangeboden.

Ik ben zeer dankbaar voor mijn ontvangst Deirdre”

*Met Nieuwe Snelweg refereert Maritsa aan de uitleg die ik geef over bestaande denkpatronen die we doorgaans in ons leven opbouwen. Dit zijn een soort snelwegen van chemische verbindingen. Zo’n gedachte snelweg, wanneer het een blokkerend patroon betreft, kun je het beste transformeren door een “Nieuwe Snelweg’ aan te leggen, vanuit een nieuw, bewust, voedend begrip over het patroon waarmee je eerder blokkeerde. Die Nieuwe Snelweg geef je vervolgens je regelmatige bewuste aandacht (dat gaat als vanzelf vanwege het nieuwe inzicht) en zo creëer je een nieuw gewenst patroon. Doordat je de oude snelweg links laat liggen, verpietert die als vanzelf en wint de Nieuwe Snelweg aan kracht.

Bel mij voor een kennismakingsgesprek