Testimonial​

Marlène Dings
Anti-stresscoach, natuurgeneeskundige en massagetherapeut

In dit pittige traject, waar ik door zovele blokkades ben gegaan, zovele vragen had, zocht naar steun en antwoorden, op de meest onmogelijke momenten, heeft Deirdre mij ten allen tijde gecoacht. Ze heeft mij steeds de weg naar mijn hoofddoel gewezen en mij met verrassende antwoorden, die zich tekenden door simpelheid, laten nadenken om liefdevol naar mezelf en situaties te leren kijken. Het lukte me telkens om weer op te staan in vertrouwen & blijdschap. Ze is een ware ervaringsdeskundige die met hart en ziel haar werk doet en verstaat! Ze is gewoon zichzelf, eerlijk & duidelijk. Ze heeft me dat gegeven wat ik echt nodig had nl. iemand die er was als ik het moeilijk had en die mij, in mijn oude vastgeroeste patronen, bij de hand heeft gepakt.”

En één maand na afloop van het traject:
“Drie maanden geleden, 12 december 2014, wist ik een ding zeker: ik wilde mezelf bevrijden uit de oude patronen en vanuit veiligheid in mijn kracht gaan staan. Ik had totaal geen beeld van hoe deze transformatie eruit zou zien. Nu kan ik zeggen dat het een totale innerlijke metamorfose betreft. Alles verandert! Sterker nog: het kan en het lukt vanuit positieve innerlijke kracht. Gestimuleerd door Deirdres vertrouwen en haar personality met een schatkist aan ervaringen en een hart van goud.

Mijn oude incestdenken heeft plaats gemaakt voor het nieuwe denken vanuit het hier en nu. Een frisse wind waait door mijn leven en er is een ECHT fundament gecreëerd van veiligheid in mezelf. Dit is de “eerste steen” die ik in het water heb gegooid en dit heeft effect op de 2e kring nl: veiligheid in mijn huidige gezin met mijn man en 2 prachtige dochters.

Er is een diep vertrouwen gekomen in mezelf dat elke stap die ik zet…..een bewuste stap is vanuit liefde. Precies het doel wat ik voor ogen had! Mijn hart en IK worden samen één, en ik ben regisseur van mijn eigen leven. Verdriet verdwijnt en plezier komt ervoor in de plaats. Het is een proces van bewustwording en leren kiezen wat bij me past en loslaten wat niet meer bij me past. Dit is slechts het begin van mijn transformatie en ik ben open-minded geworden. Ik laat het leven op me afkomen in plaats van dat angst mijn leven regeert.

Daarom mijn advies: wil je veranderen maar je weet niet hoe…..volg dit traject om al je valkuilen te leren herkennen. Om dan met een nieuwe kijk naar de wereld terug te keren en eindelijk jezelf te mogen zijn. Deirdre 1000 maal dank voor alles!”

bedankkaartje_Marlene Tekst van Marlène in kaartje: “Na 7 volle weken op diep niveau contact te hebben gehad ben ik zo dankbaar dat ik jou heb gezocht & gevonden heb! Je hebt mij als geen ander naar de overkant gecoacht, vol vertrouwen dat het mij zou lukken. En er zijn bruggen gebouwd, op pijlers die blijvend het fundament vormen.”

Marlène Dings, runt al jarenlang een eigen praktijk waarin zij als anti-stresscoach, natuurgeneeskundige en massagetherapeut cliënten succesvol begeleidt in het terugvinden van hun evenwicht. Drie jaar geleden begon zij aan de verwerking van haar incest verleden.

Enerzijds gaven de sessies, die zij hiervoor doorliep met psychologen, haar inzicht, anderzijds raakte haar gevoel in relatie tot zichzelf en haar omgeving volledig wankel. Alle wijsheid die zij in pacht had leek te verstommen wanneer het haarzelf betrof.

Marlène kwam naar mij toe met de wens om zichzelf te durven laten zien en voor zichzelf te willen opkomen, vanuit een nieuw gevoel van innerlijke kracht i.p.v. angst. Er lag een grote blokkade op haar hart waar zij geen kant mee op kon. Haar uiterste grens om nog problemen te willen onderzoeken was 100% bereikt. Wat Marlène zocht was een positieve manier om de pijn van vroeger en de verstoorde familiebanden achter zich te laten. Zij wilde dat haar verleden ervaringen juist de basis zouden vormen om productief en positief vorm te geven aan zowel haar eigen leven, als dat van haar gezin en aan haar eigen praktijk.

Haar traject kreeg als doel: “Ik voel me veilig thuis in mezelf”

Gaandeweg het traject ontwikkelde Marlène leiderschap in familiaire kwesties, bracht zij structuur aan in haar dag, vond zij manieren om haar gemoed tot rust te brengen en plekken op te zoeken die haar voorzien van frisse energie, inspiratie, en positiviteit. Ze werd zich bewust van de momenten dat zij in de slachtofferrol kroop en daarmee haar eigen kracht ondermijnde. Ze leerde meer verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en de verantwoordelijkheid die bij anderen ligt ook daar te laten. Geheimhouding en stilte maakte plaats voor transparantie en communicatie. Het ritme en invloed van de natuur (en de maan) op haar emoties werd duidelijk, waardoor situaties en reacties weer in een juist perspectief geplaatst konden worden. Ze leerde dat plannen van aanpak altijd overal ingezet kunnen worden, voor haarzelf, haar kinderen en andere mensen. Ze leerde om boven dualistische situaties te gaan staan. Ze voelde meer haar grenzen en kon deze ook aangeven. Ze kreeg duidelijk wat ze wel wil en wat ze wil laten.

Een belangrijk persoonlijk thema wat door de analyse, tijdens de 4e sessie werd behandeld, was transformatie. Vanuit haar leefmechanisme associeerde  Marlène transformatie met de vroegere onberekenbare uitspattingen van haar geesteszieke moeder. Nu werd duidelijk waar de angst vandaan kwam om nieuwe ontwikkelingen en situaties aan te gaan. Hierdoor kreeg Marlène een groot gevoel van opluchting. In plaats van twijfelen aan zichzelf en haar psychische gesteldheid zag zij in hoe de transformatie processen in haarzelf om aandacht schreeuwden en nu alle ruimte kregen om zich te voltrekken.

In de laatste weken van het traject verbaasde Marlène zich over haar mindset en beleving van de dag: ” Het kost me geen enkele moeite om successen en dankbaarheden te noteren. Het is leuk en leerzaam te lezen wat een dag zo speciaal en bijzonder maakt. Ik kan alleen maar denken wat een transformatie al in bijna 6 weken. Ik zou altijd zo door willen gaan….en snel willen doorgroeien zodat zich vanuit mijn veilige fundament, mijn leven vanuit onvoorwaardelijke liefde zich kan ontvouwen. De 7 weken van succes en dankbaarheid helpen om deze weg te laten ontstaan.

Bel mij voor een kennismakingsgesprek