Testimonial life coaching

Mirjam Lamark
Oprichter en mede-eigenaar van Thermieq

Zonder er bewust mee bezig te zijn heb ik eindelijk het gevoel dat ik er mag zijn!
Dit was eigenlijk mijn belangrijkste doel. Dat ik zelfvertrouwen ervaar en me ‘heel’ voel!

Van mijn moeder, mijn partner en buurman heb ik te horen gekregen dat ik veel minder stress, open sta om dingen te ontvangen en makkelijker zaken los kan laten. Wat gaaf! Vooral mijn vriend met wie ik samen in één huis woon krijg ik terug hoe ontzettend ik veranderd ben, in die zin dat hij niet weet wat hem overkomt, dat ik zo veel meer ontspannen ben. Dat is echt een verademing en werkt heel goed voor de harmonie tussen ons.

De coaching van Deirdre helpt je doel te bereiken op bewust en onbewust niveau. Dat ik dat niet voor mogelijk had gehouden (dat onbewuste niveau) omdat ik nogal nuchter ben, waarmee ik bedoel dat ik pas iets geloof als ik het kan zien. Maar dat is onzin. Je energie en je onderbewuste kan op zoveel manieren positief beïnvloed worden. Ik zou het zeker aanraden, ook vanwege het feit dat je de dag afsluit met het benoemen van successen en dankbaarheden en dat je stilstaat bij de dag die gaat komen. Zo werk je op een bewust niveau en sta je stil bij de dingen die goed gaan en waar je dankbaar voor bent. Positief. Omdat ik van nature mezelf omlaag haal, werkte deze dagelijkse opdracht zeer goed voor mij.

In relatie tot werk heeft dit coaching programma ook een belangrijk effect gehad: ik ben veel productiever. Door de nieuwe ruimte die er in mijzelf is ontstaan ben ik nog efficienter en is er ruimte om de nieuwe opdrachten, die blijven binnenstromen, goed te bedienen.

Vooraf het traject vroeg aan Mirjam wat wil je? Haar antwoord luidde: Ik ben moe, uitgeput, om steeds weer tegen mezelf te moeten vechten. Te worstelen met mijn eigen onzekerheid over mijn zijn en kunnen. Ik wil dit niet meer! Ik ben ook boos eigenlijk dat ik niet VOEL wat ik denk. Namelijk ik vind dat ik moet mogen genieten en dat ik ruimte mag hebben voor mezelf. Ik wil ook GENIETEN, volledig en oprecht. Ik wil VOELEN dat ik er ook mag zijn, op deze aardbol.

Bel mij voor een kennismakingsgesprek