Testimonial loopbaanontwikkeling

Monique de Haan
Zzin-Zzin

Mijn Quaning-RGtraject bij Deirdre was een intense ervaring en een groot succes. Ik begon eraan omdat ik meer ontspannen wilde werken, meer vanuit vrijheid en volledige aanwezigheid wilde werken. Waar ik vanaf wilde waren de verkramping en de stress. 

Want die gingen me zeker geen nieuwe klanten opleveren, dat wist ik wel. Maar hoe ik eruit los kon komen, daar had ik even geen zicht op.

Deirdre heeft me steeds geconfronteerd met mijn eigen verantwoordelijkheid om me te voelen zoals ik wil. Daar heb ik alleen en niemand anders invloed op. Dat was soms heel erg heftig om te onderkennen. Zo liep ik ook tegen mijn eigen slachtofferschap aan. En dat terwijl ik daar zo’n enorme hekel aan heb bij anderen!!! Auw!! Maar het hielp wel.

Ik moet zeggen dat ik diep gegaan ben. Ik was ergens halverwege het traject erg wankel. Maar ik heb nooit getwijfeld aan mijn doel en ik ben er helemaal gekomen. Ik werk nu vanuit vrijheid en volledigheid en ik ‘speel’ waar ik vroeger ‘worstelde’ en heel hard werkte.

Ik voel mij energieker en stralender dan ooit. Ik krijg ook van iedereen terug dat ik er goed uitzie. Dat is leuk. Maar wat nog belangrijker is: al tijdens het traject kwamen de nieuwe zakelijke kansen op mijn pad. En die zijn nog steeds aan het groeien. Net als mijn inspiratie om nieuwe dingen te doen. En dat terwijl ik dus tegelijkertijd meer speel en meer vrijheid ervaar dan ooit tevoren. Dat lijkt tegenstrijdig, maar dat bewijst voor mij alleen maar hoe effectief je kunt zijn als je doet wat je werkelijk te doen hebt, als je samenvalt met jezelf. Dan komen de kansen op je pad die echt bij je passen, dat is de wet van de aantrekkingskracht.

Deirdre is echt heel goed in het jou helpen zien van de processen die werkelijke in je diepste zelf plaatsvinden. Dat doet ze vanuit oprechte betrokkenheid en verbinding. Haar vragen en analyses zijn wijs en liefdevol. In zeven weken ben ik echt en blijvend veranderd. Dankzij Quaning en dankzij Deirdre.

Bel mij voor een kennismakingsgesprek