Testimonial​

Monique Hulzenbosch

Ik ben Monique Hulzebosch (44 jaar). Ik ben jaren leidinggevende geweest in de ouderenzorg. Ben een echt mensen-mens, hartelijk, authentiek, gevoelsmatig, open en toegankelijk en bovenal altijd mijzelf.

Ik bemerkte het afgelopen jaar dat dit niet meer klopte met wat er gevraagd wordt van de huidige leidinggevende.

Mede door de begeleiding van een loopbaancoach kwam ik erachter dat ik vanuit mijn ervaring seksueel misbruik ( van mijn 4e tot mijn 14e door mijn buurman) iets positiefs wil doen. Al zoekende ben ik er inmiddels wel achter dat het steeds meer vorm krijgt dat ik iets met voorlichting wil voor eind basisschool begin voortgezet onderwijs.

Na een mooi en bijzonder persoonlijk gesprek met Deirdre vroeg ze mij of ik een recensie wilde schrijven n.a.v. het lezen van haar E-book. Ik voelde mij zeer vereerd en hoefde er niet over na te denken.”

Monique’s recensie over de gratis download van het mijn Ebook: RESET: Hoe ik mijn angsten overwon, mijn bezieling is uit strijd geboren

Bij mij is het een en al HERKENNING als ik Deirdre haar boek lees. Ik ben de taboesfeer voorbij en benoem alles bij naam, dat geeft mij zoveel kracht. Zoals Deirdre het zo mooi omschrijft…Levenslast transformeren naar Levenslust… De combinatie van haar eigen ervaring, praktijkkennis en wetenschappelijke kennis zorgen ervoor dat het een goed informatief en leerzaam boek is. Waar mensen die zelf (zoals ik) of in de nabije omgeving met seksueel misbruik te maken hebben (gehad) veel aan kunnen hebben.

Hoe Deirdre de 5 inzichten beschrijft met eigen ervaringen en oefeningen maakt dat ik er veel in herkende.

Herkenning in:

  • De keus die ik gemaakt heb om kinderen te krijgen en hoe voed ik ze op, de verantwoordelijkheid…..wat geef ik door
  • Verruimd bewustzijn
  • De pijn van het verleden zorgvuldig toegedekt (gelukkig nu niet meer) wat dat doet in je werk en relatie
  • Volledig in de ander verliezen om de confrontatie met eigen pijn uit de weg te gaan
  • Zelf verantwoordelijkheid nemen voor mijn leven/ geluk
  • Onthecht liefhebben
  • Hoog verwachtingspatroon van de ander
  • Innerlijke stem (onderbuik gevoel)
  • Loslaten
  • Vanuit mijn hart werken (droom).

Het ontmoeten van vrouwen die seksueel misbruikt zijn en die hun kracht hebben hervonden, geeft een bijzonder gevoel. De gelijkenissen van de uitdagingen, waarvoor we nadien hebben gestaan, is haast bizar. De overwinning van die uitdagingen geeft het Leven een ongekende waarde, en het geluk en de liefde die je er voor terug krijgt, maakt het verleden de moeite waard. Dit gun ik elke vrouw die nog op zoek is naar innerlijke balans, zodat zij ook geluk en liefde krijgt terug gespiegeld vanuit haar leefwereld. Zowel het leven van Monique, als dat van mijzelf, zijn hiervan het bewijs. Daarom is haar woord, voor mij, van grote waarde en staat zij hier gepubliceerd.

Bel mij voor een kennismakingsgesprek