Testimonial loopbaanontwikkeling

Monique
Eindredacteur/Head Programming

Als ik terugkijk op het traject ben ik me sterker bewust van keuzes, van de energie om me heen en het effect van mijn energie op een ander en daarmee weer op mezelf, trouw zijn aan jezelf en hoe belangrijk het is om duidelijk en helder voor mezelf te hebben wat mijn belangen zijn en dit aan te geven.

Ben beter en anders in het (werkend) leven gaan staan, kijk op een andere manier naar collega’s, verantwoordelijkheden, toekomstverwachtingen, het gaat om mij en wat ik wil. Dat geldt ook voor mijn prive-leven, daar voelt het alleen anders. Besef en bewustwording dat het belangrijk is om duidelijk voor ogen te hebben en weten wat ik (nu) wil en dat gewoon vragen of bespreken en je krijgt het, denken voor mezelf in plaats van voor een ander, denken in wat ik wil, wat ik waard ben.

Trouw zijn aan jezelf, duidelijker en helder voor mezelf hebben wat mijn belangen zijn. Voor dit traject wist ik dat wel en weet ik dat je jezelf een doel moet stellen etc, maar weten en doen. Die stap zetten was voor mij te gewichtig, ik wilde gelijk een grote stap zetten en weten waar naar toe in plaats van gewoon een stap te doen en maakt niet uit waar heen, als je in ieder geval maar beweegt en gaat.

Deirdre heeft me goed geholpen in het verwoorden van mijn doel. In het bewust, maar vooral onbewust ontdekken en achterhalen van mijn knelpunten en wat voor onbewust effect dat op mijn te maken keuzes heeft (gehad). Een hele bijzondere ervaring, die ik alleen bedacht zou hebben voor mensen die bijvoorbeeld een heftig verleden hebben gehad, maar niet voor mezelf, ‘slechts’ als kind de scheiding van mijn ouders mee gemaakt, ‘en meer niet’. Toch heeft dat in die eerste 10 levensjaren onbewust een herinnering achter gelaten, waar we nu  achter kwamen waar mijn knelpunt in zit. En het voortkomt uit een keus die mijn moeder vroeger heeft gemaakt die ik juist ontzettend respecteer en knap van haar vind. Dus dit was een bijzondere, intense, mooie ervaring.

Over Deirdre:
Mooi open en eerlijk. Krachtig tot in de kern komen, streng in bij de les houden (positief), goed in verwoorden van methodiek en waarom dit anders is dan coaching. Goed in horen en aanvoelen waar en of er nog iets knelt.
Als persoon heel bescheiden, timide, rustig bijna soort verlegen, terwijl ze als coach sterk, zeker, zichtbaar, ‘streng’ en duidelijk is.”

Monique kwam bij mij met het verlangen om te kunnen genieten van de ruimte om te zijn, anderen (meer) toe te laten (privé) en haar talenten optimaal te benutten. Terugkijkend op haar traject beantwoordde zij de volgende vragen: Welk doel heb je bereikt? Hoe kijk je terug op het programma? Wat hebben anderen je verteld over wat hen opvalt over hoe je nu bent? Hoe voel je je nu?

“Dat ik er mag zijn, dat ik tijd mag opeisen, dat ik aan mezelf mag denken, dat ik goed ben als moeder en dat dat ook gezien mag worden (herkend en erkend) als talent en hoe dit onderdeel is van mijn zijn.

Anderen vinden het goed dat ik in mezelf investeer.

Bel mij voor een kennismakingsgesprek