Testimonial loopbaanontwikkeling

Nicole Bommer
Managing Director - The Crunch Fitness & Healthclub

In mijn huidige drukke leven, waar ik de rol van moeder combineer met een drukke baan als managing director van een Fitness & Healthclub, kom ik mezelf nogal eens tegen. Deirdre heeft mij enorm geholpen met het inzichtelijk maken van mijn blokkades en overlevingsmechanismen…

In mijn huidige drukke leven, waar ik de rol van moeder van een 14 jarige puberdochter probeer te combineren met een drukke baan als managing director van een Fitness & Healthclub, kom ik mezelf nogal eens tegen. Zaken waar ik tegenaan loop nemen soms onnodig veel tijd in beslag, omdat ik er onbewust op een verkeerde manier mee omga of aandacht aan besteed. Deirdre heeft mij enorm geholpen met het inzichtelijk maken van mijn blokkades en overlevingsmechanismen.

Deirdre heeft de gave om tijdens de sessies iedere keer de vinger op de zere plek te leggen. Zij doet dat op een dusdanig liefdevolle en heldere wijze, dat je een veilig en vertrouwd gevoel hebt, maar je niet kunt verstoppen achter de bekende trucjes. Op een prettige manier werk je in een periode van ongeveer 6 weken bewust toe naar je persoonlijke doel. Het proces van onbewust onbekwaam tot onbewust bekwaam, werkt nog steeds door in mijn dagelijks leven. Ik leer steeds beter en sneller zaken te analyseren en los te laten. Hierdoor ga ik effectiever te werk. Ik merk dat ik rustiger ben geworden.

Na diverse therapieën gevolgd te hebben, kan ik met overtuiging zeggen dat het traject met Deirdre je helpt om resultaatgericht en vlot jouw persoonlijke doel te bereiken. Uiteraard vergt het enige inspanning van de deelnemer, echter dit is absoluut de moeite waard. Door de toegewijde zorg en professionele sturing van Deirdre keek ik zelfs met plezier uit naar de wekelijkse sessies!

Bel mij voor een kennismakingsgesprek