Testimonial​

Kathleen Pinas
Delicia Grateful - Women's Empowerment Coach

Allereerst ben ik heel dankbaar dat ik deze cursus heb mogen doen. Voor mij is het de gouden ei die ik in handen heb en Deirdre als een geweldige leermeester/coach.

In oktober 2015 heb ik huiselijk geweld meegemaakt. Ik heb alles sessies therapie (EMDR) en begeleiding van mijn maatschappelijkwerkster (Blijfgroep) netjes mogen afronden in Juni 2016. Ik kreeg een mail begin dit jaar van mijn maatschappelijkwerster ( Mevr. Hillery Lie a Sak) dat er een cursus word gegeven train de trainer voor vrouwen die huiselijk geweld hebben meegemaakt en gaf als tip aan mij aan te melden. De reden waarom zij vond dat ik mij moest aanmelden, omdat tijdens onze sessies zag ze dat ik leergierig was en potentie om andere te kunnen inspireren en ik graag een boek wil schrijven en als eind doel vrouwen motiveren op welk aspect dan ook in hun leven.

Ik had daarna een telefonisch intake met Deirdre en vertelde wat de reden is dat ik de cursus wilt doen. En haar antwoord was, ik weet genoeg…ik krijg kippenvel op mijn handen en voeten. En voor mij een goed teken. En yes, ik mag de cursus doen! Ik was heel blij en trots toen ik dat hoorde.

Vanaf sessie 1 van de cursus tot nu toe heb ik zoveel geleerd. En mijn leven is drastisch veranderd. De eerste skype sessie heb ik als doel “Ik heb mezelf vol lief”. Nu zijn we bijna 3 maanden verder en ik ben enorm gegroeit. Een grote stap was mijn ex die mij mishandeld had kunnen vergeven uit liefde voor mezelf. Alle paramaters die ik heb opgeschreven, heb ik stuk voor stuk volgehouden. Mijn innerlijk GPS te volgen is the key. De contrasten in mijn leven heb ik door deze cursus kunnen begrijpen. Ik heb het verleden volledig geaccepteerd en ik ben er dankbaar voor, anders zou ik nu niet zijn waar ik nu ben. En vanaf ik bewust leef dat ik intens kan genieten van alle mooie dingen in mijn leven. Door de 2×7 en ochtend intentie zijn mijn gedachten gefocust op het positieve en de dag reflectie geeft ook aan hoe mooi een dag is. Voorheen was het een radar voor alleen het negatieve en kreeg daardoor last van stemmingswisselingen. Nu heb ik dat niet meer en ben positiever ingesteld. Als contrast situaties zich aandienen ga ik mijn emoties op dat moment onderzoeken en The Work van Byron Katie toe passen en de vragen stellen. En vaak pakt de situatie positief uit dan ik verwacht had.

Het pivotten is voor mij ook echt een heel mooie tool om niet in het negatieve te blijven hangen. Maar heel snel je energie niveau verhogen en lekker weer in het positieve te zijn. Het is oefening baart kunst, maar het lukt me wel aardig.

Ik heb mijn hele leven lang al geworsteld met altijd slank zijn en buikspieren hebben zelfs na de bevallingen van twee mooie dochters. Door de brief naar mijn lichaam ben ik mijn lichaam meer gaan waarderen en accepteren en het heeft mij ook een zelfverzekerheids boost gegeven. En de Groei CV heeft mij ook inzichten gegeven waar ik vandaan kom en de lange weg die ik heb afgelegt om te komen waar ik nu ben en dat mag waarderen.

Hoofdstuk 6 Doelbewust creeren vind ik ook een mooi hoofdstuk want het sluit ook aan bij de hoofdstuk die ik nu aan het lezen ben van het boek “De wonderlijke Kracht van Bewuste Intentie”Abraham Hicks. Ik begrijp de wet van aantrekking steeds beter en wat de Universum precies inhoudt.

Door de 3 xR Rust, Regelmaat en Reinheid ervaar ik veel meer rust in mijn leven en kan ik ook dagelijks genieten van alle kleine dingen. Ik ben alleenstaande moeder en best wel druk dagelijks is voor mij mediteren einde van de dag mijn moment en toetje voor het hard werken en drukke dag. Hierdoor heb ik een rustige nachtrust en sta ik ook lekker op met aansluiting van de ochtend intentie.

Elk menselijk wezen verdient het om gelukkig te zijn en bewust te zijn wat hij doel bewust aan het creeeren is. En ik hoop deze wijsheid wat ik via de cursus geleerd heb, mag meedelen met andere vrouw en de kracht in zichzelf ontdekken.

Deze cursus is het waardevolste cadeau wat ik tot nu toe in mijn leven gekregen heb.Een gelukkig & dankbare leerling

Bel mij voor een kennismakingsgesprek