Voor Vrijheid, vreugde en groei in werk & liefde, na een verleden van misbruik en geweld

Bemiddelingsgesprekken voor werkgevers en werknemers

Soms kan onafhankelijk advies, door een gekwalificeerde 3e partij, net dat stukje verschil kan brengen om een aanhoudende situatie te doorbreken en zelfs op te lossen. Zoals:

  • Een terugkerend oplopend conflict tussen leidinggevenden
  • Conflicten tussen medewerkers en leidinggevenden
  • Strubbelingen onder collega’s

Als Senior Adviseur in de detachering, als loopbaanprofessional, als HRM Manager en als personal coach ken ik de ogenschijnlijk uiteenlopende belangen van alle partijen in werksituaties. Ik ben van mening dat er altijd een win-win formule bestaat voor elk denkbaar conflict. Wanneer je vrij bent van emotie, genoeg afstand hebt tot de situatie, rechtvaardig bent, out-of-the-box kunt denken en creatief bent, dan kun je in korte tijd tot effectieve oplossingen komen.

Wherever there is a way in, there’s a way out!

In 2002 ontving ik een traditionele Maori Moko, het is bovenstaande lijfspreuk getatoeëerd in een symbool op mijn arm. Deze staat voor een belangrijk persoonlijke levensthema, en wat ik anderen te brengen heb.  

We zijn inmiddels 13 jaar verder en dit is ook de kern van mijn werk gebleken. Dit is waar ik in geloof, waar ik goed in ben en waarin mijn toegevoegde waarde aan anderen het best tot zijn recht komt.

Wim_Stonner

Wim Stönner – Local2Global
“Vanuit een bedrijfsomgeving kan ik Deirdre aanbevelen. Vanuit HR/directie perspectief zie je spanningen onder druk van rendement ontstaan, waar niet altijd een antwoord voor is binnen de bestaande bedrijfsvoering. Hier komt een persoon als Deirdre in beeld. Met haar onafhankelijke en integrale benadering legt zij vrij snel de vinger op de plekken waar het om gaat. Dit zonder afbreuk te doen aan bestaande strategie. Zij is bij uitstek de brug tussen harde en zachte waarden, waardoor zij naadloos in bestaande cycli in te passen is.
Mijn advies; ga in gesprek met Deirdre, geef de pijnpunten weer en de huidige strategie en laat je door haar verrassen in oplossingsrichtingen!”

css.php