Club van Gelijkgestemden

Foto-door-ATC-Comm-Photo-via-Pexels

Heb jij persoonlijke ervaring met huiselijk geweld en/of seksueel misbruik in je jeugd gehad?

Bundel je graag jouw kracht met die van gelijkgestemden?

Meld je dan aan!

Waarom deze club? 
De veerkracht, draagkracht, bewustzijn en liefde die je kunt ontwikkelen door heftige ervaringen van geweld en misbruik in je jeugd zie ik als brandstof om onszelf én onze directe omgeving verder te helpen groeien. 

Ik zoek JOU om samen, stap voor stap, op een positieve manier onze wijsheid en spirit te bundelen. Ik heb reeds tientallen vrouwen in mijn netwerk die hun ervaringen op een positieve manier inzetten. Met ons allemaal samen wil ik deze Club verder uitbouwen.

Always, the strong carry the weak, the rich carry the poor, the healthy carry the sick, and the happy carry the sad. Because, whether or not remembered, this was once their promise, to thank those who had carried them

Club van gelijkgestemden

Wat zit erin voor jou?
Elke dag weer, worden we uitgedaagd, hetzij in de liefde, in de opvoeding, op het werk, in vriendschappen of simpelweg door het innerlijke dialoog welke we vaak onbewust met onszelf voeren – waar veeeeeeeeel meer zelfliefde in mag doorschijnen.

Vier x per jaar organiseer ik een videoconferentie waar je terecht kunt met je ideeën en vragen. Deze verzamel ik een aantal dagen van tevoren en zorg voor een gestructureerd geheel met agenda en overzicht. Tijdens de conferentie deel ik tips en oefeningen om je hierbij te helpen! Je vindt de data in de agenda onder Club van Gelijkgestemden.

Ben je geinteresseerd?
Meld je dan hier aan en stuur een korte omschrijving van jezelf. Geef aan wanneer ik je het beste kan bereiken en dan neem ik binnen 48 uur telefonisch contact met je op!