Over Deirdre Bouwman

“Een lang gekoesterde droom kwam uit: ik had een fijne relatie, werd op mijn 40e toch nog moeder, en de ontwikkelingen in mijn werk liepen voorspoedig. Van buitenaf gezien een compleet en gelukkig plaatje. Alleen ikzelf wist en voelde dat diepgewortelde patronen evengoed mijn innerlijke balans verstoorden. Ik moest eraan geloven: Geluk komt écht van binnenuit!”

Hoi, ik ben Deirdre!
Ik help mensen die vastlopen in privé en werk helder krijgen wat er aan de hand is. Ik help ze ontdekken wat ze willen, en dit ook te bereiken. Regie van binnenuit, met balans tussen hart en hoofd. Kortom in harmonie!

vrouwencoach-deirdre-bouwman

Als je de manier verandert waarop je naar dingen kijkt, veranderen de dingen waarnaar je kijkt.

Waarom de naam De Levensloopstylist?

Zoals een goede stylist een oud interieur weet om te bouwen tot droomhuis, begeleid ik mensen bij een innerlijke reset waardoor werk en privé mee veranderen tot een harmonieus geheel. De expertise die ik hierbij inzet lees je terug bij opleidingen en certificeringen. De ervaring die ik hierbij gebruik lees je uitgebreid terug in het openhartige interview onderaan deze pagina.

 “It takes one, to know one”, ruim 20 jaar terug liet mijn jeugd haar sporen nog na in de keuzes die ik maakte en de overtuigingen die ik had, het kostte mij bijna mijn leven. Een harde, echter waardevolle levensschool. De combinatie van ervaring, passie en mijn vak als loopbaancoach legt jou in professionele handen om een leven te scheppen waarin blijdschap, succes en liefde de boventoon voeren.

RESET: Hoe ik mijn angsten overwon!

Mijn werkwijze

Elk mens beschikt over innerlijke wijsheid. Door onwetendheid en ingrijpende ervaringen verliezen we het contact en vertrouwen hierin.

Ons denken is een grote database die associeert met onderwerpen waarop wij onze focus leggen. Ligt de focus negatief, dan krijgen we daar meer van. Ligt de focus positief dan krijgen we dáár meer van.

Dan hebben we nog een lichaam die het beste functioneert als we daar goede vrienden mee zijn, en een hart die ons een blij gevoel geeft wanneer we daar trouw aan zijn. Door inzichten en praktische oefeningen, van deze tijd, help ik je bij het trainen van deze drie tot een bloeiende samenwerking. Dit zeggen mijn klanten.

Meestal kom je eerst jezelf tegen,
voordat je weet wie je bent!

De Reis van de Heldin

Openhartig interview door Peter de Kuster met Deirdre Bouwman

Peter plaatst elke maand 1 Heldin in de spotlights. Het werd een uitgebreid interview met intieme vragen waarin ik openhartig mijn verhaal deelde. 

Ik voelde mij vereerd deze ruimte te krijgen, hoe spannend dit destijds ook was. Het feit dat ik een missie heb en daarmee zo veel mogelijk vrouwen wil bereiken, maakte dat ik mijn ziel & zaligheid op tafel durfde te leggen.

Lees HIER het interview!

Peter de Kuster heeft ook een inspirerend boek geschreven: De Reis van de Heldin.  Door te klikken op de boekcover opent het boek. Het gaat over hoe je met je passie je geld kunt verdienen. Hij geeft dit boek een speciale ‘touch’ door elke maand 10 vrouwen uit te nodigen die al met hun passie hun bestaan verdienen. Elk siert een hoofdstuk met een samenvatting over wie ze zijn (ik sta in hoofdstuk 3).