life coaching

De Weg van het Juiste Midden is de sleutel tot een vervullend leven: met jezelf, in de liefde, je gezin, en op het werk. Pijn en verwarring, gedurende de verschillende fasen van het leven, nodigen ons uit om tot nieuwe inzichten te komen. Ze helpen ons de uiterste grenzen van onze vermogens ontdekken. De onderliggende eenvoud van Het Leven, met haar (mentale)natuurwetten, laat ons dán zien wat we diep van binnen vaak al wisten.

Succesvolle zakenmensen, politici, en andere bekenden schakelen regelmatig een personal coach in. Zij hebben de kracht ontdekt wat een goede sessie hen oplevert. Ze hebben ervaren hoe dit hun vermogen om zichzelf de juiste vragen te stellen helpt ontwikkelen. Én hoe een crisis de vruchtbare voedingsbodem blijkt voor het ontwikkelen van verrassende oplossingen. Oplossingen die vervolgens het fundament leggen voor meer vrijheid, vreugde en groei!

In de knoop ​

Zit je al langere tijd in de knoop en tast je in het duister waar je het zoeken moet? Waarom ingewikkeld doen als het samen kan?! Investeren in jezelf loont altijd!

Ons hart, tezamen met ons karakter en fysieke lichaam vormen een dynamische trio. Ieder stuurt, op geheel eigen wijze, signalen wanneer we afwijken van wat voor ons ten diepste ‘klopt’.

Die boodschappen, vanuit onze innerlijke wijsheid, doorzien we vaak pas later. Ik kan je helpen bij het (h)erkennen van die  signalen. Vervolgens stemmen we daarop actie af, zodat je weer geheel(d) op koers zit: lekker in je vel, blij met je omgeving EN dat je vooral ook geniet tijdens deze reis, op weg naar je doel!  

Belastingvoordeel en Subsidieregeling

Kijk naar mijn aanbod welke subsidies en regelingen op jou van toepassing zijn. Je kunt voor 40% van de kosten, van mijn trajecten, in aanmerking komen voor belastingvoordeel. Momenteel lopen er regelingen waardoor 60 tot 80% van mijn dienstverlening wordt gesubsidieerd!

“Verdrinken doen we niet door in het water te vallen. We verdrinken door in het water te blijven liggen.” 

“Pijn is een onmisbaar onderdeel van het leven, echter lijden is een optie”

Mirjam Lamark, oprichter en mede-eigenaar van Thermieq:  Ik ben moe, uitgeput, om steeds weer tegen mezelf te moeten vechten. Te worstelen met mijn eigen onzekerheid over mijn zijn en kunnen. Ik wil dit niet meer! Ik ben ook boos eigenlijk dat ik niet VOEL wat ik denk. Namelijk ik vind dat ik moet mogen genieten en dat ik ruimte mag hebben voor mezelf. Ik wil ook GENIETEN, volledig en oprecht. Ik wil VOELEN dat ik er ook mag zijn, op deze aardbol. .  verder lezen.