Strippenkaart

Heb je coaching van mij gehad en/of wil je comfortabel de puntjes op de “i” houden? V.a. € 0,75 per minuut heb je mij als personal coach die je helpt bij acute loopbaan-, persoonlijk ontwikkeling- en relatievragen. Binnen 24 uur reactie.

Mogelijke onderwerpen: ​​

We plannen binnen 24 uur een telefoongesprek of beeldbelsessie wanneer je bijvoorbeeld:

  • Verwikkeld zit in een hoogopgelopen conflict 

  • Last hebt van beren op je weg 

  • Op een tweesprong staat en twijfelt aan je richtingskeuze 

  • Verdriet hebt over een situatie welke is ontstaan 

  • Op zoek bent naar een goede manier om een lastige boodschap over te brengen.

  • Twijfelt of/hoe je een relatie aangaat/doorzet/verbreekt

  • Wilt weten hoe/of je jouw baas informeert over je persoonlijke situatie

  • Rot in je vel zit en hier verandering in wilt brengen.

Besef: Elke minuut dat je boos bent kost je 60 seconden geluk

Twee zien meer dan één.  Vanuit een grensverleggend perspectief, vrij van emotionele lading en middels een effectieve gespreksmethodiek kom je tot een antwoord. Zowel je creativiteit wordt weer geprikkeld en je innerlijk weten wordt verder geactiveerd.

Hoe werkt het?

Je stuurt mij beknopt jouw vraag per mail of what’s app. Binnen 24 uur plannen wij een Skype/telefonische afspraak in. Nadat de kwestie is besproken, noteer ik het aantal minuten dat wij in gesprek zijn geweest en breng ik deze in mindering op jouw aangekochte strippenkaart.

Het resultaat

Ervaar hoe voorkomen makkelijker is dan genezen en laat jouw persoonlijke ontwikkeling ermee groeien! Een situatie halt toe roepen, vragen om een time-out, kan iedereen. Je bent het aan niemand verplicht om direct antwoord te geven.
Impulsieve of kleine handelingen en reacties kunnen soms verregaande gevolgen hebben. Als je voor een situatie staat, en gedreven door emotie reageert is het gevolg soms niet te overzien. Als een kwestie je nachtrust kost en ten koste gaat van het plezier in je leven… Dan wordt dit wordt allemaal verleden tijd wanneer je mij inschakelt als jouw personal coach!

Betaling

Je kiest het aantal minuten waarvoor je mij als personal coach wilt inhuren. Zodra de betaling is ontvangen sta ik tot jouw beschikking.

M. Van Boldrik: Recentelijk stond ik op een kruispunt in mijn carrière. Ik liep een tijd rond met tal van vragen omtrent werk en leven en ik kon geen keus maken. Na 2 telefoongesprekken met de HELPDESK van de  Levensloopstylist ervoer ik helderheid en duidelijkheid in dit thema wat zo in mijn leven speelde. . . . . verder lezen