Life-coaching (individueel/groep)

Waarom life-coaching?

De meeste mensen volgen hun leven zonder het raadplegen van een professionele coach. Niet zozeer omdat hun leven perfect verloopt, maar omdat ze zich staande hebben leren houden in de wereld die hen omringt. Vaak is er wel een stemmetje (of innerlijke roep) die zich af en toe kenbaar maakt – maar de waan van de dag neemt hen dan weer mee op sleeptouw.

Daarentegen schakelen succesvolle zakenmensen, politici, en andere bekenden regelmatig een personal coach in. Zij hebben de kracht ontdekt, door trainingen of andere vormen van coaching, wat een goede sessie hen oplevert. Ze hebben ervaren hoe dit hun vermogen om zichzelf de juiste vragen te stellen helpt ontwikkelen. En hoe een crisis de vruchtbare voedingsbodem blijkt voor het ontwikkelen van verrassende oplossingen. Oplossingen die vervolgens het fundament leggen voor meer vrijheid, vreugde en groei!

“Verdrinken doen we niet door in het water te vallen. We verdrinken door in het water te blijven liggen.” 

“Pijn is een onmisbaar onderdeel van het leven is, maar lijden een optie”

Ingrid stuurde mij de volgende mail over haar sessie: “Ik wil je bedanken voor het gesprek van afgelopen donderdag. Je hebt een aantal rake en goede dingen gezegd die ik mee ga nemen.

Susanne Slikkerveer had over de sessie het volgende te zeggen: ” Zij verdiept zich in korte tijd heel erg in je en weet je op een juiste manier te raken, te informeren en het beste uit jezelf te laten halen. De beste versie van jezelf te worden, je natuurlijk ik.” lees meer

Voor meer testimonials klik!

Twijfel je nog of mijn begeleiding is wat je zoekt, dan nodig ik je uit voor de telefonische introductiesessie (30 minuten), hierin bespreken we een onderwerp wat jou nu bezig houdt. Dit gesprek doe ik jou cadeau! In dit gesprek laat ik je ervaren hoe nieuwe focus, helderheid en inzichten jouw kwaliteit en plezier van leven in werk & privé zal verbeteren.

Afhankelijk van je persoonlijke behoefte kijken we waar jij het meest mee geholpen bent:

  • Een losse sessie (€ 60,50  –  € 150,- inclusief BTW)
  • Een zes maanden programma (€ 1.500,- inclusief BTW)
  • Op maat

Werkwijze

Voor elk gesprek hanteer ik eenzelfde formule. We starten bij het formuleren van je doel, wat wil je (een simpele vraag, waar je zelf soms moeilijk antwoord weet). Ik versta de kunst van het vragenstellen. Hiermee komen we vlot tot een heldere analyse van wat het is dat je wilt. Vervolgens leidt dit inzicht tot stappen. Ik help je bij het praktisch maken van deze stappen en ze om te zetten in daadwerkelijke actie. Daarna is het aan jou om in beweging te komen met de actiepunten. 
Na een week krijg je van mij een persoonlijke follow-up om het resultaat van je actie te bespreken en de voortgang van je bereikte doel vast te stellen.

Tip:

“Zowel voor bedrijven als voor particulieren zijn de kosten voor coaching en/of loopbaanbegeleiding onder voorwaarden aftrekbaar. Er moet voor de fiscus sprake zijn van ‘individuele advisering van sollicitatieactiviteiten, carrièreadviezen, psychologische tests, ondersteunende workshops’. Wanneer je als particulier de kosten voor coaching en/of loopbaanbegeleiding zelf betaalt, dan kun je deze inclusief de BTW voor de inkomsten belasting als studiekosten aftrekken. Tenminste als het doel ervan is verandering van positie, of het op peil houden of verbeteren van kennis, en dat met het oog op verwerven van inkomen. Van belang is ook dat de studie of opleiding plaatsvindt in het kader van een leertraject. Daarvan is sprake als het verwerven van kennis plaatsvindt onder enige loopbaanbegeleiding of toezicht van een derde.”
(bron: Kluwer Belastinggids 2013)

Heb je vragen dan kun je me altijd bellen op 06-14682724 (b.g.g. laat je naam & nummer achter dan bel ik je binnen 24 uur terug) of mailen op contact@deirdrebouwman.nl