Workshop: Herpak je Balans voor Vrijheid, Vreugde en Groei!

WORKSHOP: Herpak je Balans voor Vrijheid, Vreugde en Groei!

In minuten je innerlijke balans hervinden met pivotten (evenwichtsbalk) – voor vrijheid, vreugde en groei in jezelf

Leer de aanwijzingen van je innerlijke GPS-navigatiesysteem verstaan en voel het vertrouwen in jezelf wat daar vanuit gaat. Ervaar wanneer je hart & brein de juiste aansluiting met elkaar vinden, welke kracht, intelligentie en creativiteit daar van uit gaat. (Weer) durven vertrouwen op je eigen oordeelsvermogen. Voelen wat je wilt, en weten welke stappen daarbij horen. We hebben allemaal deze wijsheid in pacht maar onze ervaringen houden ons soms nog gevangen.

PIVOTTING, IS GEBRUIK MAKEN VAN DE NEGATIEVE GEBEURTENISSEN IN JE LEVEN OM JE TE HELPEN ZIEN WAT JE LIEVER HEBT

JE BENT IN DE BESTE POSITIE,DAT JE OOIT ZULT ZIJN OM TE WETEN WAT JE WILT, WANNEER JE EEN STERKE EMOTIE VOELT VAN IETS DAT JE NIET WILT.

Noem het intuïtie, je Innerlijk, je Ziel – het mooie is dat onze innerlijke wijsheid al vanaf dag 1, dat we geboren zijn, met ons communiceert. Elke emotie die we voelen, is letterlijke communicatie vanuit deze wijsheidHoe wij onze emoties interpreteren is hierin de sleutel. Een nieuwe kijk op emoties en de wijsheid wat het ons te vertellen heeft. 

Er zit weinig kracht en vreugde in het evalueren van het verleden, maar er zit een enorm potentieel van kracht en vreugde wanneer je helder denkt, en bewust aantrekt in het NU. Na deze workshop van 2 uur:

  • Ontdek je wat het meest belangrijke voor je is
  • Begrijp je de boodschap van je emoties (en die is anders als wat je nu denkt)
  • Ben je in staat bewust aan te trekken wat je echt wilt
  • Kun je zelfstandig je balans herpakken na het ervaren van heftige emoties
  • Weet je hoe je in balans komt met je basis levensintenties: Vrijheid, Vreugde en Groei