Open dag HVU – School7, a.s. zaterdag 3 september van 14:00-16:00 uur, o.a. cursus Zelfontplooiing – Als geluk in je zit, hoe haal je het er dan uit?

Beauty

Ieder mens beschikt over innerlijke wijsheid!

De waan van de dag in onze drukke levens is de hoofdoorzaak waardoor onze innerlijke wijze stem ondergesneeuwd raakt. Het willen voldoen aan verwachtingen en de vele prikkels en afleidingen zetten onze boog op spanning.

Waarom raak je die wijsheid kwijt? En belangrijker: Hoe vind je 'm weer!

Voor je het weet word je geleefd door de buitenwereld en verlies je jezelf uit het oog. Meestal proberen we dan met ons verstand en (vaak onbewust) ons ego, antwoorden te vinden. Denkbare vragen die ons wakkerhouden kunnen gaan over het nut/kwaliteit van bepaalde (familie)relaties en vriendschappen, het gebrek aan plezier in werk, of überhaupt het gebrek aan werk/hobby/sportiviteit/zingeving/motivatie etc.

Deze cursus verbind je weer met je innerlijke wijsheid, je herkent duidelijk het onderscheid of ingevingen vanuit angst of intuïtie komen, je werkt met tools om je energiepeil te verhogen, je gemoed positief te resetten en proactief te gaan voor de dingen waar je blij van wordt. Blinde vlekken worden zichtbaar en omarmt, waardoor ze oplossen in de wijsheid die ervan vrijkomt.

Eerlijk in de spiegel kijken...

Ieder mens zou minstens 1x in z’n leven zichzelf, onder liefdevolle begeleiding, eerlijk in de spiegel moeten aankijken. Met humor, een lach en een traan, saamhorigheid en binnen een kleine vertrouwelijke groep groei je van elkaars voorbeelden.

Mijn persoonlijke uitglijders zal ik open- en rijkelijk ter inspiratie delen. Het zijn juist deze ervaringen díe ons tot mens maken en een waardevolle bron zijn om van te groeien!

A.s. zaterdag 3 september is er Opendag in bibliotheek School7. Van 14:00 – 16:00 ben ik, Deirdre, samen met docenten van de andere cursussen van de HVU – Helderse Volksuniversiteit, aanwezig om meer informatie te geven over het aanbod en deze 7-delige cursus (en het bepalen van mogelijke startdata).

Deirdre Bouwman: NOLOC Gecertificeerd Loopbaancoach, Trainer Ervaringsdeskundigheid, Life coach, zelfstandig UWV coach (Werkfit, Naar Werk & Jobcoach) – meer info www.deirdrebouwman.nl , www.hartvrouwen.nl en https://www.volksuniversiteitdenhelder.nl/mens-samenleving-en-natuur 

DELEN? GRAAG!!!

Plaats een reactie

Ontvang mijn gratis Ebook

Met praktische tips

Deirdre Bouwman, auteur

Wil je iemand in een destructieve relatie helpen?

Heb je een vriendin die terugkerend in een destructieve relatie verzeilt raakt? Download dan deze brochure en stuur hem haar toe!