Loopbaan begeleiding

Waarom loopbaan begeleiding? 

Door een vernieuwende blik op je loopbaan breek je door patronen en plafonds heen. Met loopbaan begeleiding kijken we samen naar jouw vraagstuk. Soms volstaat een klein duwtje, en voldoet 1 gesprek al om vol zelfvertrouwen een volgende stap te zetten. Soms is er meer nodig en ben je geholpen met andere tools die ik heb ontwikkeld. Sommigen kun je direct zelfstandig gebruiken en toepassen, zoals de gratis Levensloop Check en anderen kunnen we semi-samen- of volledig samen doen, net waar jouw voorkeur ligt.

Voorbeelden waar we het over kunnen hebben zijn:

Loopbaan
Hoe is het gesteld met je plezier-, effectiviteit- en groei in je werk?

Persoonlijke ont-wikkeling
Je hebt NU alles wat je nodig hebt, daarvoor dien je wel op de juiste plek te kijken

  • Wil jij ook vervulling ervaren in jezelf?
  • Dat werk een enerverend verlengstuk van jezelf ZIJN wordt?

Net zoals er voor geluk geen formule bestaat, is er ook geen formule voor FLOW. Net als geluk is FLOW ook een kwaliteit van ZIJN die je innerlijk dient (terug) te vinden. Dat is waar Persoonlijke Ont-wikkeling m.i. voor staat. BewustZIJN en het ingewikkelde in jezelf ont-wikkelen. Zodat je de natuurlijke staat van verbinding met het leven, zoals die zichtbaar is in kleine kinderen en dolfijnen, weer ervaart. Het doel van deze sessie is om je te helpen die natuurlijke staat beter te leren herkennen en te herwinnen. Het gaat om innerlijke transformatie i.p.v. ander gedrag aanleren. “Dank zij het transformeren van weerstand herkrijgt het spontane in jou, wat bij je kern hoort, weer meer ruimte, maar nu ook gekoppeld aan de wijsheid van de ervaring. Dat is wat je als kind nog niet had..” – Jan Bommerez.

Relaties
We ontmoeten anderen met een reden: als een geschenk of als een les!

  • Welke situatie/strijd/conflict doet zich herhaaldelijk voor?
  • Aan wie irriteer jij je regelmatig?

Leer je beste vriend(in)/leraar/coach kennen: JEZELF! Heb je adviezen voor anderen in je hoofd? Dit zijn de directe oplossingen voor jouw persoonlijke kwesties.

Wil je voelen of mijn begeleiding is wat je zoekt, dan nodig ik je uit voor de telefonische introductiesessie (30 minuten), hierin bespreken we een onderwerp wat jou nu bezig houdt. Dit gesprek doe ik jou cadeau! In dit gesprek laat ik je ervaren hoe nieuwe focus, helderheid en inzichten jouw kwaliteit en plezier van leven in werk & privé zal verbeteren.

Afhankelijk van je persoonlijke behoefte kijken we waar jij het meest mee geholpen bent:

  • Een losse sessie (€ 60,50  –  € 150,- inclusief BTW)
  • Een zes maanden programma (€ 1.500,- inclusief BTW)
  • Een strippenkaart (Elke minuut van frustratie of impasse kost je 60 seconden geluk. Met behulp van De Loopbaan HELPDESK: Heb je al v.a. € 1,00 per minuut je eigen personal coach! Ervaar je eerste advies GRATIS)
  • Op maat

Werkwijze
Voor elk gesprek hanteer ik eenzelfde formule. We starten bij het formuleren van je doel, wat wil je (een simpele vraag, waar je zelf soms moeilijk antwoord weet). Ik versta de kunst van het vragenstellen. Hiermee komen we vlot tot een heldere analyse van wat het is dat je wilt. Vervolgens leidt dit inzicht tot stappen. Ik help je bij het praktisch maken van deze stappen en ze om te zetten in daadwerkelijke actie. Daarna is het aan jou om in beweging te komen met de actiepunten. 
Na een week krijg je van mij een persoonlijke follow-up om het resultaat van je actie te bespreken en de voortgang van je bereikte doel vast te stellen.

Tip:
“Zowel voor bedrijven als voor particulieren zijn de kosten voor coaching en/of loopbaanbegeleiding onder voorwaarden aftrekbaar. Er moet voor de fiscus sprake zijn van ‘individuele advisering van sollicitatieactiviteiten, carrièreadviezen, psychologische tests, ondersteunende workshops’. Wanneer je als particulier de kosten voor coaching en/of loopbaanbegeleiding zelf betaalt, dan kun je deze inclusief de BTW voor de inkomsten belasting als studiekosten aftrekken. Tenminste als het doel ervan is verandering van positie, of het op peil houden of verbeteren van kennis, en dat met het oog op verwerven van inkomen. Van belang is ook dat de studie of opleiding plaatsvindt in het kader van een leertraject. Daarvan is sprake als het verwerven van kennis plaatsvindt onder enige loopbaanbegeleiding of toezicht van een derde.”
(bron: Kluwer Belastinggids 2013)

Heb je vragen dan kun je me altijd bellen op 06-14682724 (b.g.g. laat je naam & nummer achter dan bel ik je binnen 24 uur terug) of mailen op contact@deirdrebouwman.nl