Testimonials life coaching

Oh ik kan nog 1000 woorden schrijven…

Deirdre kwam echt op mijn pad. Zij benaderde mij terwijl ik vastliep in mijn werk en leven. De boel even niet op rit hebben en ik was al langere tijd ongelukkig als persoon. De opdrachten en gesprekken gaven mij inzicht en handvatten om mijzelf weer uit de negatieve spiraal te trekken. Ik weet waar ik sta, wie ik ben. Nog niet geheel wat ik wil, maar juist de zoektocht van het leven te accepteren, maakt het bewandelen van het pad zo mooi. Leven in het hier, accepteren van wat is en dromen tot werkelijkheid gaan brengen. Ik heb geleerd te voelen en te luisteren naar wat het leven mij wilt vertellen. Leren, begrijpen en accepteren. Het geeft mij veel rust en te doen waar ik mij goed bij voel. Dit zit hem in keuzes maken en eigen regie pakken. Ik kan nu zeggen dat ik echt gelukkig ben met mezelf en er ontstaan mooie dingen in mijn leven. Ik ben Deirdre enorm dankbaar en gun iedereen zo’n mooi traject.
Liefs, Marije

Ik ben rustiger, gelukkiger en liefdevoller…

Door de training ‘het leven dat je wilt’ heb ik mezelf op een andere manier leren kennen, ga ik uit van mijn eigen kracht en wensen. Het programma heeft me ontzettend veel mooie inzichten gegeven die me heel veel hebben geleerd. Ik ben rustiger, gelukkiger en liefdevoller met en naar mezelf door de verbinding die ik mag ervaren. Ik gun iedereen deze liefdevolle verbinding, ga deze aan het verrijkt je leven.

 

Als je de kracht wilt vinden…

Iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en die de kracht wil vinden om zijn/haar eigen pad te volgen moét dit programma volgen.

Workshop: Herpak je Balans

Klervi, per mail: “Bij deze wil ik u alsnog bedanken voor de mooie workshop en alle fijne informatie die u heeft gegeven. Ik merkte dat ik vandaag meer bewust bezig was met mijn gedachten en daardoor mij positiever en energieker door voelde. De workshop heeft mij dus goed geholpen.

Ik ben nu in staat om warme en echte relaties op te bouwen met anderen

Door het volgen van het programma “je reden van bestaan” ben ik nu in staat om warme en echte relaties op te bouwen met anderen. Dit programma is erg volledig en maakt je op een dieper niveau bewust van je overtuigingen en emoties. Met hulp van Deirdre ben ik aan de slag gegaan om dat bewustzijn toe te passen in mijn gedrag in het dagelijks leven. Deirdre is niet alleen zelf heel wijs, ervaren en liefdevol en is ook in staat om liefdevol te confronteren, waardoor je gestimuleerd wordt om in actie te komen. Ik kan dit programma aan iedereen aanraden. Nico

Je hebt een aantal rake en goede dingen gezegd

Ik wil je bedanken voor het gesprek van afgelopen donderdag.
Je hebt een aantal rake en goede dingen gezegd die ik mee ga nemen.
Aardig dat je voor mij die 3 kwartier wilde besteden om mij die dingen te laten inzien.

Lieve groeten, Ingrid

Ik heb nu activiteiten toegelaten waar ik vroeger nooit aan gedacht zou hebben

Ik heb nu activiteiten toegelaten waar ik vroeger nooit aan gedacht zou hebben en tot mijn verbazing geven ze veel voldoening. Er ging een nieuwe wereld voor me open. Ik heb nu ook het vertrouwen gekregen dat als een van deze activiteiten stopt er weer andere voor in de plaats komen. Nadat het werken voor mij gestopt was, zocht ik nieuwe activiteiten, die mijn leven zouden kunnen vervullen. Dat liep niet erg. Of liever helemaal niet. Ik had nogal wat vooroordelen voor wat ik dacht leuk en fijn te vinden. Relaties gingen uit en ik kon mijn draai niet vinden. Deirdre heeft mij in haar coachingsgesprekken van een aantal dingen bewust gemaakt.
Namelijk dat vooroordelen mijn blikveld behoorlijk vernauwen en dat het leggen van de verantwoordelijkheid voor je geluk bij een ander ( relatie) , je eigen geluk in de weg staat. Natuurlijk doet het pijn als een relatie ophoudt, die ander zit onder je vel, maar je eigen geluk hangt niet van de ander af, dat zit in jezelf.

Deirdre heeft mij tevens een training gegeven om deze mindset te veranderen. Ik heb nu activiteiten toegelaten waar ik vroeger nooit aan gedacht zou hebben en tot mijn verbazing geven ze veel voldoening. Er ging een nieuwe wereld voor me open. Ik heb nu ook het vertrouwen gekregen dat als een van deze activiteiten stopt er weer andere voor in de plaats komen.

Ik sta open voor alle mogelijkheden en… ze worden me nu ook vanzelf aangeboden.

Dank je wel Deirdre voor jouw sympathieke en krachtige coaching. Corrie

Dat maakte mijn zware last toch een stuk minder

Wat ik erg goed vind van het gesprek wat ik met Deirdre heb gevoerd, is de eenvoudige manier waarop zij de lading uit je wegneemt. Het verwerken van bepaalde persoonlijke zaken duurde een paar dagen, maar ik kon door haar adviezen makkelijker accepteren dat bepaalde dingen soms nou eenmaal zo zijn.

Tevens ben ik blij met de raad die ze me gaf. Soms heb je ergens veel verdriet van, maar het levert je wat op, het scherpt je ook. Dat maakte mijn zware last toch een stuk minder.

Behalve dat Deirdre zo kundig is, is het ook nog eens een warm en lief mens!

Op de plek waar een knoop zich begon te nestelen schijnt nu de zon

Er zijn weinig thema’s die mij zo bezig houden als het ontrafelen van hoe onze geest werkt en hoe deze onze levensvisie beïnvloedt. In de yoga lessen die ik geef ervaar ik, bij mezelf en bij anderen, hoe helderheid verlichting brengt in je gedachten. De methode die Deirdre gebruikt gaat nog een stapje verder. Begrijpen hoe de helderheid ontstaat en wat het in de weg zit geeft je het gereedschap om iedere ervaring constructief te analyseren. Op het moment dat ze, na het stellen van een aantal rake vragen zegt, “sluit even je ogen en zeg wat je voelt” geef je zelf het antwoord.

Op de plek waar een knoop zich begon te nestelen schijnt nu de zon.

Dank lieve Deirdre! Marina

Als je bent vastgelopen en patronen wilt doorbreken

Ik heb een heel ander inzicht gekregen na deze sessie van Deirdre, het was ontzettend leerzaam en een echte eye opener!
Dat Deirdre tijdens de sessie volledig met haar aandacht bij mij was vond ik zeer fijn en geeft een gevoel dat ze bezig is met ondersteunen en onderzoeken en zorgt dat ik aan het denken wordt gezet, ze geeft suggesties waar ik echt iets aan heb en over na kan denken en in situaties die ik als negatief ervaar kan toepassen zodat ik in ga zien waar mijn gedrag en handelen vandaan komt om op die manier het negatieve om te draaien naar positief waardoor ik relaxter in het leven ga staan. Want dat is wat ik nu niet ben en wat ik wel graag wil voelen: rust!

Ze denkt mee en houdt een spiegel voor waardoor het voor mij makkelijker is om in te zien hoe ik handel en waarom! Ze is bereid om mijn vragen te beantwoorden wanneer ik in een andere situatie The Work toepas en dat is erg fijn om te voelen! Kortom, ik heb de begeleiding van Deirdre als zeer prettig ervaren en weet dat zij er voor me is wanneer ik onduidelijkheden heb, ze is eerlijk en duidelijk wat ik heel prettig vind.
Deirdre raad ik echt aan wanneer mensen vastgelopen zijn en aan de slag willen om patronen te doorbreken.

Ik denk mezelf niet meer vast zoals ik voorheen wel deed

Het doel om liefdevol naar mezelf te zijn heb ik bereikt. Ik kijk heel anders naar het leven en naar mezelf. Ik denk mezelf niet meer vast zoals ik voorheen wel deed. Ik voelde me continu onrustig terwijl ik me nu vrijwel altijd rustig voel. En als er wel spanningen zijn of momenten dat ik terugval in een oud patroon, weet ik mezelf voordat het uit de hand loopt, hiervan te weerhouden door te kunnen begrijpen waar het vandaan komt. Doordat ik zoveel liever ben voor mezelf is eigenlijk alles een stuk makkelijker voor me geworden, en ook hoe ik met mijn omgeving om ga is een stuk positiever. Deirdre heeft me echt op een andere manier leren kijken. Ook heeft ze me in laten zien hoe belangrijk liefdevol zijn is. En zeker bij mij is het thema liefde ontzettend belangrijk geweest, dit is iets wat in mij zit, en wat ik een hele lange tijd heb genegeerd, niet gevoeld heb, en totaal geen aandacht gaf. Nu voel ik het wel, en pas ik het continu toe waardoor ik veel gelukkiger, rustiger, vrolijker en liever ben naar mezelf en naar anderen en weer positief in het leven sta. Waar ik voorheen veel angst had om nieuwe uitdagingen aan te gaan, ervaar ik nieuwe kansen nu als zeer positief en voel ik de zekerheid om ze aan te gaan. Het stemmetje dat altijd van te voren al zei dat ik het toch niet zou kunnen, hoor ik niet eens meer.

Als je in een paar regels iemand anders zou vertellen over jouw ervaringen met het programma, wat zou je dan zeggen?
Dat ik het een hele bijzondere ervaring vind. En dat door de intensiviteit ervan -er dagelijks mee bezig zijn- echt voor veranderingen heeft gezorgd. Het heeft me precies gebracht wat ik nodig had en waar ik hoopte toen ik ermee startte: Rust in mijn hoofd, liefde in mijn hart.

3 weken na het traject kreeg ik nog deze mail van Sascha
“Onze bel-afspraak is pas volgende week, maar wil even kort zeggen dat het echt ZO ontzettend goed met me gaat 🙂
Ik ben echt intens gelukkig met allemaal mooie dingen die ineens op m’n pad komen, ik krijg nu het bewijs van waar ik al -door jou- in ben gaan geloven; dat als je zelf positief en liefdevol in het leven staat, dat je dit dan ook aantrekt en terugkrijgt 🙂
Ik ben echt de persoon geworden die ik wou zijn, sinds jouw coachingtraject. Of beter gezegd, ik heb haar gevonden in mezelf 🙂
Zelfs de schoonheidsspecialiste die ik 10 weken niet had gezien zei gister dat ze zag en voelde aan mijn energie dat ik een heel ander/gelukkiger/positiever persoon was geworden. Mooi compliment he 🙂

Dit wou ik even met je delen.”

k voel me sterker, bewuster, evenwichtiger

Ik heb mijn doel bereikt , ook al voelt het nog wat wankel en onwennig. Ik bekijk alles met een andere bril, met een andere werkelijkheid, met een andere ‘zelf’. Ik voel me sterker, bewuster, evenwichtiger. Ook blijer en meer geaard met mezelf, met mijn omgeving. Ik lijk het ook uit te stralen en ontvang complimenten en respect. W.H.

Het is een traject waarbij oplossingen echt komen

Mijn doel: het beschikken over het zelfvertrouwen en daadkracht om mijn doelen te verwezenlijken is bereikt. Het traject was precies wat ik nodig had, het was intensief, het werkt. Ik heb het contact met Deirdre als zeer prettig ervaren, en heel kundig.

Ik ben nu zichtbaar, ik ben in beeld.Ik voel me vrij, ik leef.

De sessies hebben mij geholpen die zaken op te sporen die mij belemmerden in het bereiken van mijn doelen en in het leven volgens mijn eigen innerlijke waarden.

Het is een traject waarbij oplossingen echt komen. In slechts enkele weken is het resultaat verbluffend. Mijn coach Deirdre is een kundige, duidelijke en warme persoonlijkheid.

Bel mij voor een kennismakingsgesprek