Testimonials life coaching

Maritsa Vaarnhold
Transculturele gezinscoach/counselor
5

Door deze nieuwe inzichten kan ik de oude vaste geroeste denken en patronen, ombuigen en bewuste keuzes maken. Het is hartverwarmend om je pijn te omarmen, er vriendschap mee te sluiten en dan te mogen voelen en ervaren hoe die zachtjes wegstroomt uit je lijf. De sessie met Deirdre werkt snel en doeltreffend. "Ik was net 2 maanden terug in Nederland na een remigratie van 3 jaar toen ik door een vriendin werd gevraagd mee te gaan naar Kracht on Tour in Amsterdam. Daar heb ik Deirdre ontmoet. Na onze kennismaking  die ochtend, hebben wij kort met elkaar gesproken en nummers gewisseld. Ik wilde na haar korte introductie meer weten en  een training bij Deirdre volgen. Het werd een Skype sessie van een uur. Ik ben zo geraakt door de 'Nieuwe Snelweg*' die ik meteen kon aanleggen met de inzichten, maar vooral de zachte begeleidende stem, van Deirdre. Ik ben er achter gekomen tijdens en na deze sessie dat ik mij onbewust steeds  afhankelijk had gesteld van anderen. Wat er voor heeft gezorgd dat ik steeds weer uit balans raakte en was.  Door deze nieuwe inzichten kan ik de oude vaste geroeste denken en patronen, ombuigen en bewuste keuzes maken. Het is hartverwarmend om je pijn te omarmen, er vriendschap mee te sluiten en dan te mogen voelen en ervaren hoe die zachtjes wegstroomt uit je lijf. De sessie met Deirdre werkt snel en doeltreffend. Ik sta nu open voor alle mogelijkheden en weet dat ze mij vanzelf worden aangeboden. Ik ben zeer dankbaar voor mijn ontvangst Deirdre" *Met Nieuwe Snelweg refereert Maritsa aan de uitleg die ik geef over bestaande denkpatronen die we doorgaans in ons leven opbouwen. Dit zijn een soort snelwegen van chemische verbindingen. Zo'n gedachte snelweg, wanneer het een blokkerend patroon betreft, kun je het beste transformeren door een "Nieuwe Snelweg' aan te leggen, vanuit een nieuw, bewust, voedend begrip over het patroon waarmee je eerder blokkeerde. Die Nieuwe Snelweg geef je vervolgens je regelmatige bewuste aandacht (dat gaat als vanzelf vanwege het nieuwe inzicht) en zo creëer je een nieuw gewenst patroon. Doordat je de oude snelweg links laat liggen, verpietert die als vanzelf en wint de Nieuwe Snelweg aan kracht.

C. Visser
5

Wat ik erg goed vind van het gesprek wat ik met Deirdre heb gevoerd, is de eenvoudige manier waarop zij de lading uit je wegneemt. Het verwerken van bepaalde persoonlijke zaken duurde een paar dagen, maar ik kon door haar adviezen makkelijker accepteren dat bepaalde dingen soms nou eenmaal zo zijn. Tevens ben ik blij met de raad die ze me gaf. Soms heb je ergens veel verdriet van, maar het levert je wat op, het scherpt je ook. Dat maakte mijn zware last toch een stuk minder. Behalve dat Deirdre zo kundig is, is het ook nog eens een warm en lief mens!

Ingrid
5

Ik wil je bedanken voor het gesprek van afgelopen donderdag. Je hebt een aantal rake en goede dingen gezegd die ik mee ga nemen. Aardig dat je voor mij die 3 kwartier wilde besteden om mij die dingen te laten inzien. Lieve groeten, Ingrid

Saskia Wijbenga
5

Ik heb een heel ander inzicht gekregen na deze sessie van Deirdre, het was ontzettend leerzaam en een echte eye opener! Dat Deirdre tijdens de sessie volledig met haar aandacht bij mij was vond ik zeer fijn en geeft een gevoel dat ze bezig is met ondersteunen en onderzoeken en zorgt dat ik aan het denken wordt gezet, ze geeft suggesties waar ik echt iets aan heb en over na kan denken en in situaties die ik als negatief ervaar kan toepassen zodat ik in ga zien waar mijn gedrag en handelen vandaan komt om op die manier het negatieve om te draaien naar positief waardoor ik relaxter in het leven ga staan. Want dat is wat ik nu niet ben en wat ik wel graag wil voelen: rust! Ze denkt mee en houdt een spiegel voor waardoor het voor mij makkelijker is om in te zien hoe ik handel en waarom! Ze is bereid om mijn vragen te beantwoorden wanneer ik in een andere situatie The Work toepas en dat is erg fijn om te voelen! Kortom, ik heb de begeleiding van Deirdre als zeer prettig ervaren en weet dat zij er voor me is wanneer ik onduidelijkheden heb, ze is eerlijk en duidelijk wat ik heel prettig vind. Deirdre raad ik echt aan wanneer mensen vastgelopen zijn en aan de slag willen om patronen te doorbreken.

5

Klervi Immerzeel, per mail: "Bij deze wil ik u alsnog bedanken voor de mooie workshop en alle fijne informatie die u heeft gegeven. Ik merkte dat ik vandaag meer bewust bezig was met mijn gedachten en daardoor mij positiever en energieker door voelde. De workshop heeft mij dus goed geholpen!"  

Astrid
5

Dag Deidre, Bedankt voor de 1 op 1 sessie bij Kracht on Tour van 30 minuten. Het heeft mij heel erg geholpen om mijn belemmerende overtuigingen onder ogen te zien. Bedankt hiervoor! Ik wil heel graag weer trainingen en workshops geven. Hiervoor zijn mooie kansen op mijn pad gekomen. Heel veel succes met jouw 'train de trainer' programma van Kracht on Tour. Bedankt voor je tijd, je licht en je wijsheid! Ik wens je een Wonderbaarlijk 2017 toe. Groetjes Astrid

Vaya Zappeij
5

Allereerst wil ik u heel erg bedanken voor de enorm inspirerende en vooral motiverende workshop! Ik heb er veel van geleerd en veel stof meegenomen om over na te (blijven denken). Het voelde echt als een warm bad waarin iedereen zich vrij mocht voelen om te zeggen wat zij wilde. Juist doordat u het voortouw nam met uw eigen verhaal en verleden, werd het voor de deelnemers 'makkelijker' zich ook te uitten en dit schepte een band binnen de workshop. Ook vind ik het erg fijn dat u nog even een mailtje heeft gestuurd met alle bijbehorende informatie van de workshop en alle dingen die u al had verteld. Is inderdaad toch net even wat duidelijker en overzichtelijker om nog even alles op papier te hebben en terug te kunnen lezen. Zoals ik al zei, ik heb erg veel baat gehad bij uw workshop ( vooral het stukje met betrekking tot 'de Wet van Aantrekking' ) en gaat mij zeker een stapje verder brengen in mijn ontwikkeling tot herstel. Nogmaals mijn dank! Mvg, Vaya Zappeij

Anoniem
Moeder/huisvrouw
5

Ik zit beter in mijn energie, ben rustiger in mijn hoofd en lichamelijk energieker. Mensen hun visie, hoeft mijn visie niet te zijn en andersom. Dit is soms nog wel een struikelblok, maar ik signaleer het wel en probeer er dan alsnog naar te handelen.Een issue blijft niet meer lang in mijn hoofd hangen, kan de dingen makkelijker van me afzetten. Het traject is voor mij erg leerzaam geweest, veel over mezelf geleerd en sta open voor hetgeen tussen hemel en aarde. Dit geeft mij andere inzichten. Ik voel me een prettiger persoon naar mezelf en mijn omgeving. De extreme boosheid in mij is weg, dat voelt zooo fijn. Ik wilde een verandering in mijn leven en dat is gebeurd! Het traject heeft me laten inzien dat je jezelf kunt veranderen. Het pakt de kern van het probleem, waardoor je heel gericht naar je doel kunt werken. Mensen doen, het verruimd je geest en maakt het leven makkelijker.

Tess, 23 jaar
5

Een afgeronde hbo-opleiding en ik kon blijven werken bij mijn stagebedrijf, privé situatie zat goed en toch voelde ik mij niet top.. Maar wat is dan de reden?!Daarom ging ik op zoek naar een actieve manier zoals een cursus om te kijken of ik daar baat bij zou hebben. Zo kwam ik op de website van Deirdre terecht. Het fijne vind ik dat je iedere dag een kleine oefening hebt, waarmee je werkt, die vanzelf eigen wordt. Doordat ik er zelf zo actief mee bezig was en nog steeds ben, wordt het een gewoonte. Wat mij positief verraste is dat dit coaching traject echt focust op het heden en de toekomst in tegenstelling van een psycholoog die iedere keer de pijntjes uit het verleden naar boven haalt.Deirdre is een heel prettig persoon om deze sessies mee te doen, ze heeft enorm veel kennis en haalt door haar gerichte vragen het antwoord uit jouw mond, zodat je weet wat er nu eigenlijk gebeurde tijdens die situatie. Ze is ook goed bereikbaar en komt met goede terugkoppelingen aan de hand van de sessies en het huiswerk.Mijn doel was lichter in het leven staan door meer te (mogen) ontspannen en genieten van het moment, en daar heeft Deirdre mij super bij begeleid!

Mirjam Lamark
Oprichter en mede-eigenaar van Thermieq
5

Zonder er bewust mee bezig te zijn heb ik eindelijk het gevoel dat ik er mag zijn! Dit was eigenlijk mijn belangrijkste doel. Dat ik zelfvertrouwen ervaar en me 'heel' voel! Van mijn moeder, mijn partner en buurman heb ik te horen gekregen dat ik veel minder stress, open sta om dingen te ontvangen en makkelijker zaken los kan laten. Wat gaaf! Vooral mijn vriend met wie ik samen in één huis woon krijg ik terug hoe ontzettend ik veranderd ben, in die zin dat hij niet weet wat hem overkomt, dat ik zo veel meer ontspannen ben. Dat is echt een verademing en werkt heel goed voor de harmonie tussen ons. De coaching van Deirdre helpt je doel te bereiken op bewust en onbewust niveau. Dat ik dat niet voor mogelijk had gehouden (dat onbewuste niveau) omdat ik nogal nuchter ben, waarmee ik bedoel dat ik pas iets geloof als ik het kan zien. Maar dat is onzin. Je energie en je onderbewuste kan op zoveel manieren positief beïnvloed worden. Ik zou het zeker aanraden, ook vanwege het feit dat je de dag afsluit met het benoemen van successen en dankbaarheden en dat je stilstaat bij de dag die gaat komen. Zo werk je op een bewust niveau en sta je stil bij de dingen die goed gaan en waar je dankbaar voor bent. Positief. Omdat ik van nature mezelf omlaag haal, werkte deze dagelijkse opdracht zeer goed voor mij. In relatie tot werk heeft dit coaching programma ook een belangrijk effect gehad: ik ben veel productiever. Door de nieuwe ruimte die er in mijzelf is ontstaan ben ik nog efficienter en is er ruimte om de nieuwe opdrachten, die blijven binnenstromen, goed te bedienen. Vooraf het traject vroeg aan Mirjam wat wil je? Haar antwoord luidde: Ik ben moe, uitgeput, om steeds weer tegen mezelf te moeten vechten. Te worstelen met mijn eigen onzekerheid over mijn zijn en kunnen. Ik wil dit niet meer! Ik ben ook boos eigenlijk dat ik niet VOEL wat ik denk. Namelijk ik vind dat ik moet mogen genieten en dat ik ruimte mag hebben voor mezelf. Ik wil ook GENIETEN, volledig en oprecht. Ik wil VOELEN dat ik er ook mag zijn, op deze aardbol.

W.H.
4.5

Ik heb mijn doel bereikt , ook al voelt het nog wat wankel en onwennig. Ik bekijk alles met een andere bril, met een andere werkelijkheid, met een andere 'zelf'. Ik voel me sterker, bewuster, evenwichtiger. Ook blijer en meer geaard met mezelf, met mijn omgeving. Ik lijk het ook uit te stralen en ontvang complimenten en respect.

Heb je alles op orde, behalve je broodnodige eigen me-time?Tip van de maand 💡

Lees hier de tip van de maand september over me-time. 

Bel mij voor een kennismakingsgesprek