Testimonials loopbaanontwikkeling.

Esther Bod
Aan-bod loopbaancoaching en advies
5

In onze praktijk gebeuren sinds begin januari leuke dingen; contacten met nieuwe bedrijven, activiteiten buiten mijn comfortzone, waar ik veel plezier aan beleef en vanuit Tineke een 'vrediger' aanwezigheid. Levendigheid dus. Dit alles heel kort gezegd. Nog een interessante toevoeging: mijn bloeddruk heeft nu normale hoogte ( was al aantal jaren verhoogd 🙂 zet er ook maar bij! Wij zien allebei hoe de sessies met jou, voor ieder heel verschillend daaraan bijdragen. kan dus ook op je website, als je er nog plaats voor hebt... Al het goede voor jou gewenst met hartegroet! Esther Lieve Deirdre, Het was inderdaad even gek om te bedenken of je de inhoud van mijn kaartje* op de website kan zetten. Ik had bewust een kaart geschreven. Toch vind ik het prima dat je de inhoud van mijn kaartje voor jouw website inzet. Natuurlijk wens ik jou en je toekomstige klanten helpende 'lijntjes' toe! Nog een interessante toevoeging: mijn bloeddruk heeft nu normale hoogte ( was al aantal jaren verhoogd 🙂 zet er ook maar bij! *Begin maart 2016 kreeg ik een heel persoonlijk en lief bedank kaartje van Esther. Zij heeft in oktober 2015 één sessie bij mij gedaan. Zij had een verlangen om de verbinding met zichzelf te verdiepen om de innerlijke stroom van welzijn en liefde sterker te voelen.Een mooi doel voor een sessie! Want in dit soort vragen ligt de kern van onze gezondheid en ons geluk. Het kaartje spreekt voor zich en wat mooier dan dit te mogen delen met de bezoekers van mijn site. Zodat zij kunnen lezen en voelen hoe waardevol het schenken van 1 sessie aan jezelf is. Ik voelde mij een beetje bezwaard, maar trok toch de stoute schoenen aan en vroeg Esther of ik haar kaartje mocht delen en bovenstaande was haar antwoord.

Monique de Haan
Zzin-Zzin
5

Mijn Quaning-RGtraject bij Deirdre was een intense ervaring en een groot succes. Ik begon eraan omdat ik meer ontspannen wilde werken, meer vanuit vrijheid en volledige aanwezigheid wilde werken. Waar ik vanaf wilde waren de verkramping en de stress.  Want die gingen me zeker geen nieuwe klanten opleveren, dat wist ik wel. Maar hoe ik eruit los kon komen, daar had ik even geen zicht op. Deirdre heeft me steeds geconfronteerd met mijn eigen verantwoordelijkheid om me te voelen zoals ik wil. Daar heb ik alleen en niemand anders invloed op. Dat was soms heel erg heftig om te onderkennen. Zo liep ik ook tegen mijn eigen slachtofferschap aan. En dat terwijl ik daar zo'n enorme hekel aan heb bij anderen!!! Auw!! Maar het hielp wel. Ik moet zeggen dat ik diep gegaan ben. Ik was ergens halverwege het traject erg wankel. Maar ik heb nooit getwijfeld aan mijn doel en ik ben er helemaal gekomen. Ik werk nu vanuit vrijheid en volledigheid en ik 'speel' waar ik vroeger 'worstelde' en heel hard werkte. Ik voel mij energieker en stralender dan ooit. Ik krijg ook van iedereen terug dat ik er goed uitzie. Dat is leuk. Maar wat nog belangrijker is: al tijdens het traject kwamen de nieuwe zakelijke kansen op mijn pad. En die zijn nog steeds aan het groeien. Net als mijn inspiratie om nieuwe dingen te doen. En dat terwijl ik dus tegelijkertijd meer speel en meer vrijheid ervaar dan ooit tevoren. Dat lijkt tegenstrijdig, maar dat bewijst voor mij alleen maar hoe effectief je kunt zijn als je doet wat je werkelijk te doen hebt, als je samenvalt met jezelf. Dan komen de kansen op je pad die echt bij je passen, dat is de wet van de aantrekkingskracht. Deirdre is echt heel goed in het jou helpen zien van de processen die werkelijke in je diepste zelf plaatsvinden. Dat doet ze vanuit oprechte betrokkenheid en verbinding. Haar vragen en analyses zijn wijs en liefdevol. In zeven weken ben ik echt en blijvend veranderd. Dankzij Quaning en dankzij Deirdre.

Mark
Piloot
5

Het traject heeft mij heel veel inzicht in mijzelf gegeven. Ik ben mij bewust geworden van oude gedachten patronen die mij belemmerden om in mijn kracht te staan. Ik weet nu en ervaar dat ik mijzelf kan geven wat ik nodig heb. Ook ben ik nu veel zekerder over mijzelf. Dit ervaar ik elke dag en helpt mij ook in mijn werk. Deirdre is een heel fijn persoon die alle tijd voor je neemt en vaak precies tot de kern van het probleem komt. Ze staat altijd voor je klaar als je vragen hebt en om je te motiveren. Ik vond het echt de moeite waard en kan het iedereen aanbevelen.

Ineke Spoelstra
docent yoga en meditatie, docent Nederlands als Tweede Taal / inburgering
5

Het is nu alsof ik alle stukjes van mijn leven weer op de juiste plek heb zitten, en de inspiratie en de vreugde stromen als vanouds  en heb ik het gevoel dat ik een tree hoger ben gaan staan in gewaarzijn.Ik heb meer ruimte en helderheid over mijn eigen functioneren gekregen. Men ziet dat ik meer energie heb. Ik loop af en toe echt te stralen. Ik voel me nu hoopvoller over de toekomst van mijn werkzame leven. Zie meer kansen en mogelijkheden in mijzelf en buiten mij. Ik kijk terug op dit proces als een periode in mijn leven waarin een enorme transformatie plaatsvond. Ik voel me veel positiever over mezelf. Het heeft me enorm geholpen om mijn eigen mogelijkheden en moeilijkheden scherper te zien. Je eigen tekortkomingen kennen en daartussendoor je mogelijkheden en talenten helpt enorm om verder te gaan dan tevoren. Ik heb het ervaren als een liefdevol, intens en transformatief proces.

Monique
Eindredacteur/Head Programming
5

Als ik terugkijk op het traject ben ik me sterker bewust van keuzes, van de energie om me heen en het effect van mijn energie op een ander en daarmee weer op mezelf, trouw zijn aan jezelf en hoe belangrijk het is om duidelijk en helder voor mezelf te hebben wat mijn belangen zijn en dit aan te geven. Ben beter en anders in het (werkend) leven gaan staan, kijk op een andere manier naar collega’s, verantwoordelijkheden, toekomstverwachtingen, het gaat om mij en wat ik wil. Dat geldt ook voor mijn prive-leven, daar voelt het alleen anders. Besef en bewustwording dat het belangrijk is om duidelijk voor ogen te hebben en weten wat ik (nu) wil en dat gewoon vragen of bespreken en je krijgt het, denken voor mezelf in plaats van voor een ander, denken in wat ik wil, wat ik waard ben. Trouw zijn aan jezelf, duidelijker en helder voor mezelf hebben wat mijn belangen zijn. Voor dit traject wist ik dat wel en weet ik dat je jezelf een doel moet stellen etc, maar weten en doen. Die stap zetten was voor mij te gewichtig, ik wilde gelijk een grote stap zetten en weten waar naar toe in plaats van gewoon een stap te doen en maakt niet uit waar heen, als je in ieder geval maar beweegt en gaat. Deirdre heeft me goed geholpen in het verwoorden van mijn doel. In het bewust, maar vooral onbewust ontdekken en achterhalen van mijn knelpunten en wat voor onbewust effect dat op mijn te maken keuzes heeft (gehad). Een hele bijzondere ervaring, die ik alleen bedacht zou hebben voor mensen die bijvoorbeeld een heftig verleden hebben gehad, maar niet voor mezelf, ‘slechts’ als kind de scheiding van mijn ouders mee gemaakt, ‘en meer niet’. Toch heeft dat in die eerste 10 levensjaren onbewust een herinnering achter gelaten, waar we nu  achter kwamen waar mijn knelpunt in zit. En het voortkomt uit een keus die mijn moeder vroeger heeft gemaakt die ik juist ontzettend respecteer en knap van haar vind. Dus dit was een bijzondere, intense, mooie ervaring. Over Deirdre: Mooi open en eerlijk. Krachtig tot in de kern komen, streng in bij de les houden (positief), goed in verwoorden van methodiek en waarom dit anders is dan coaching. Goed in horen en aanvoelen waar en of er nog iets knelt. Als persoon heel bescheiden, timide, rustig bijna soort verlegen, terwijl ze als coach sterk, zeker, zichtbaar, ‘streng’ en duidelijk is." Monique kwam bij mij met het verlangen om te kunnen genieten van de ruimte om te zijn, anderen (meer) toe te laten (privé) en haar talenten optimaal te benutten. Terugkijkend op haar traject beantwoordde zij de volgende vragen: Welk doel heb je bereikt? Hoe kijk je terug op het programma? Wat hebben anderen je verteld over wat hen opvalt over hoe je nu bent? Hoe voel je je nu? "Dat ik er mag zijn, dat ik tijd mag opeisen, dat ik aan mezelf mag denken, dat ik goed ben als moeder en dat dat ook gezien mag worden (herkend en erkend) als talent en hoe dit onderdeel is van mijn zijn. Anderen vinden het goed dat ik in mezelf investeer.

Sascha Nieuwenhuizen
HR assistent
5

Het doel om liefdevol naar mezelf te zijn heb ik bereikt. Ik kijk heel anders naar het leven en naar mezelf. Ik denk mezelf niet meer vast zoals ik voorheen wel deed. Ik voelde me continu onrustig terwijl ik me nu vrijwel altijd rustig voel. En als er wel spanningen zijn of momenten dat ik terugval in een oud patroon, weet ik mezelf voordat het uit de hand loopt, hiervan te weerhouden door te kunnen begrijpen waar het vandaan komt. Doordat ik zoveel liever ben voor mezelf is eigenlijk alles een stuk makkelijker voor me geworden, en ook hoe ik met mijn omgeving om ga is een stuk positiever. Deirdre heeft me echt op een andere manier leren kijken. Ook heeft ze me in laten zien hoe belangrijk liefdevol zijn is. En zeker bij mij is het thema liefde ontzettend belangrijk geweest, dit is iets wat in mij zit, en wat ik een hele lange tijd heb genegeerd, niet gevoeld heb, en totaal geen aandacht gaf. Nu voel ik het wel, en pas ik het continu toe waardoor ik veel gelukkiger, rustiger, vrolijker en liever ben naar mezelf en naar anderen en weer positief in het leven sta. Waar ik voorheen veel angst had om nieuwe uitdagingen aan te gaan, ervaar ik nieuwe kansen nu als zeer positief en voel ik de zekerheid om ze aan te gaan. Het stemmetje dat altijd van te voren al zei dat ik het toch niet zou kunnen, hoor ik niet eens meer. Als je in een paar regels iemand anders zou vertellen over jouw ervaringen met het programma, wat zou je dan zeggen? Dat ik het een hele bijzondere ervaring vind. En dat door de intensiviteit ervan -er dagelijks mee bezig zijn- echt voor veranderingen heeft gezorgd. Het heeft me precies gebracht wat ik nodig had en waar ik hoopte toen ik ermee startte: Rust in mijn hoofd, liefde in mijn hart. 3 weken na het traject kreeg ik nog deze mail van Sascha "Onze bel-afspraak is pas volgende week, maar wil even kort zeggen dat het echt ZO ontzettend goed met me gaat 🙂 Ik ben echt intens gelukkig met allemaal mooie dingen die ineens op m'n pad komen, ik krijg nu het bewijs van waar ik al -door jou- in ben gaan geloven; dat als je zelf positief en liefdevol in het leven staat, dat je dit dan ook aantrekt en terugkrijgt 🙂 Ik ben echt de persoon geworden die ik wou zijn, sinds jouw coachingtraject. Of beter gezegd, ik heb haar gevonden in mezelf 🙂 Zelfs de schoonheidsspecialiste die ik 10 weken niet had gezien zei gister dat ze zag en voelde aan mijn energie dat ik een heel ander/gelukkiger/positiever persoon was geworden. Mooi compliment he 🙂 Dit wou ik even met je delen."    

M. Bolderick
5

Via twee telefonische sessies wist Deirdre tot de kern te komen van mijn twijfel maar ook wat ik oprecht wilde. De keus om mijn vaste baan op te zeggen en een andere meer gepassioneerd loopbaanpad te kiezen is gemaakt. Recentelijk stond ik op een kruispunt in mijn carrière. Ga ik door met het uitgestippelde loopbaan pad of kies ik voor wat anders? Iets wat dichter bij mijn hart ligt? Kan ik de zekerheden die ik ervoer in mijn vaste baan wel loslaten? Hoe pak ik dit proces aan en hoe maak ik zuivere keuzes? Ik liep een tijd rond met tal van vragen omtrent werk en leven en kon geen keus maken; ook al dacht ik er elke dag over na. Na 2 telefoongesprekken met de helpdesk van de Levensloopstylist ervoer ik helderheid en duidelijkheid in dit thema wat zo in mijn leven speelde. Via twee telefonische sessies wist Deirdre tot de kern te komen van mijn twijfel maar ook wat ik oprecht wilde. De keus om mijn vaste baan op te zeggen en een andere meer gepassioneerd loopbaanpad te kiezen is gemaakt. Ik heb mede dankzij Deirdre vertrouwen gekregen in de keus die ik heb gemaakt en een nieuwe toekomst die me tegemoet kijkt.

Janneke van den Biggelaar
Grafisch ontwerper - Zuidwester Design
5

  Ik ben trouw aan mezelf geworden en werk ook weer boordevol met energie... Wat heb ik bereikt ten opzichte van mijn doel? Alles!Ik voel me onwijs lekker in mijn vel, heb de energie die ik wat kwijt was in tienvoud terug gekregen en doe de dingen waar ík gelukkig en blij van wordt. Omdat ik zelf veel beter in mijn vel zit merk ik ook dat de mensen om mij heen beter op mij reageren, mijn partner en ik in goede harmonie met elkaar praten én dat ik weer vol energie met mijn eigen bedrijf bezig ben. Het was een heel mooi (soms lastig) traject en ik ben nog steeds verbaast over de grote verandering die in eigenlijk maar een paar weken tijd heeft kunnen ontstaan. Ik heb op een andere manier leren denken die mij dagelijks helpt om een leven te leven hoe ik dat graag wil. Kortom, dit is het beste cadeau dat ik mezelf ooit had kunnen geven! Mijn ervaring met het Traject is zo goed dat ik het iedereen aan kan raden Het helpt je om je vaste denkpatronen te doorbreken waardoor er een wereld voor je opengaat waar je misschien al heel lang op wacht. Het heeft mij gebracht wat ik hoopte en daardoor ervaar ik nu rust in mijn hoofd. Heel goed vind ik dat er een heel duidelijk overkoepelend doel vastgesteld wordt waar je mee aan de slag gaat. En, dat er wekelijks een andere focus is waardoor je op meerdere vlakken jezelf ontwikkeld. Ik vond het zelf ook heel prettig om van te voren te weten dat het een vaste periode was van zeven weken.

Tineke Veenstra
5

Ik heb een aantal bijzondere dingen ervaren, die ik graag op papier zet, bijna 2 weken later. Ten eerste was er een zeer plezierig onbedoeld neveneffect: ik bijt al jaren op mijn lippen en wangen, waardoor ik altijd een kapotte binnenkant van mijn mond heb. Ik heb al zo vaak gedacht dat ik daar graag mee wil stoppen, maar ja… dit soort dingen gebeuren vaak onbewust, en ik dacht er altijd te laat aan. Wat er spontaan gebeurde na de quaning sessie, was dat ik me er steeds op tijd bewust van werd dat ik het weer wilde gaan doen. Ik kon er voortdurend op tijd mee stoppen, waardoor na 2-3 dagen mijn mond geheel en al glad was aan de binnenkant. Wat heerlijk! Maar dat als eerste voorbeeld. Mijn ‘doel’ is: “ik ben in verbinding met alles wat is”, en een paar van mijn ijkpunten zijn: “ik hou mij aan mijn werkagenda”, en “ik kies bewust mijn eigen vrienden”. Hier heb ik uitstekende resultaten mee geboekt. Om in verbinding te kunnen zijn met alles wat is, moet ik allereerst in verbinding zijn met mijzelf en mijn directe omgeving. Ik vlieg nogal graag heen en weer, tussen thuis en mijn werk, alles kan wel even tussendoor. Ik heb nu gemakkelijk mijn zaken gestructureerd, neem 1 dag in de week vrij, en kan vrijwel elke avond in mijn 2x5-boekje schrijven, dat ik mij aan mijn werkagenda gehouden heb en de dingen gedaan heb die ik af wilde hebben. Tegen kinderen en vriendinnen die tussendoor beslag op mij wilden leggen kon ik gemakkelijk ‘nee’ zeggen. En hoewel ze dat moeilijk vonden, voelde ik mij er ok bij. Er gaan ook een paar vriendinnen uitvallen, omdat ze meer van mij verwachten dan ik kan/wil bieden. Het tweerichtingsverkeer wordt erg belangrijk voor mij. Financieel gezien gaat het mij de laatste jaren tegen de wind. Dat heeft geresulteerd in het verlies van mijn spaargeld en het ontstaan van een flinke schuld. Wij moesten echter dringend nieuw zitmeubilair hebben. Per ‘toeval’ is ons een prachtig, bijna nieuw bankstel in handen gevallen, voor de prijs van € 50,--. Exact wat we graag wilden hebben. Ik ben er erg dankbaar voor! Ik dank de kosmos, het universum. Moeder Aarde, God, of hoe je wilt noemen, elke dag voor de enorme rijkdom die we hebben. De gedachten gaan als vanzelf naar de overvloed, in plaats van de tekorten. En daardoor kunnen zaken ook naar mij toestromen. Mensen om mij heen, collega, cliënten, vriendinnen, zeggen dat ik een zachtere uitstraling heb. Ze kunnen het niet precies aangeven, maar voelen meer betrokkenheid. Dat vind ik heerlijk om te horen. Deirdre Bouwman, heb ik ervaren als iemand die zeer scherp vragen kan stellen en daardoor in staat is de ‘laag achter de laag’ te vinden. De zinnen waar het om ging konden door haar gerichtheid heel helder geformuleerd worden. Zij gaat lekker confronterend en onorthodox te werk. Ze bracht mij in korte tijd bij de kern van waar het bij mij om gaat. Mijn complimenten! Deirdre, bedankt voor je betrokkenheid! Tineke Veenstra Tineke is een oud-docente van mijn opleiding tot loopbaan coach en kwam naar mij toe met de vraag dat er iets in haar leven moest gebeuren...Wat er bij haar ontbrak was “verbinding ervaren met alles wat is”.  Bovenstaande  was een brief van Tineke over haar ervaring na één sessie.

Johan Bruggeman
5

Het heeft mij vooral de kracht opgeleverd om verder bij mijn gevoel te komen en te zien wat het effect van mijn onbewuste gevoel op mijn leven is. En ik kan nu vast stellen dat het erg groot is (geweest). Ik ben nu in een fase beland, waarin ik rust in mezelf aan het vinden ben en tegelijkertijd veel gevoel en emoties een plek aan het geven ben. De ijkpunten die we samen hebben geformuleerd helpen daar erg bij. Het is raar om te constateren dat het leven wat ik heb geleid erg in het teken van voldoen aan anderen heeft gestaan. En zelfs mijn gevoel en wat ik zelf nodig heb, daarvoor aan de kant heb geschoven. Waardoor ik voor een deel ook niet mijn eigen leven heb geleid. Al met al een intensieve periode waarin ik veel over mezelf leer. De geformuleerde ijkpunten helpen mij om te blijven zien waar ik aan wil werken. En sluiten naadloos aan op meer verkregen inzicht over de drijfveren van mijn gedrag en keuzes in mijn leven. Het meeste wat ik terugkrijg van anderen is dat ik opener ben geworden en mijn gevoelens meer toon. Met name met mijn ouders en zus is mijn band sterker geworden. Juist door gesprekken aan te gaan en mezelf open te tonen. En daar ben ik erg blij mee! Ik kijk met een dankbaar gevoel terug op het traject. Het traject heeft mij de kracht gegeven om naar mezelf te kunnen kijken. Tijdens en nu ook na het traject. Vol geladen met energie ben ik een nieuw leven aan het instappen Na vast gelopen te zijn in zichzelf kwam Johan naar mij toe. Het stoppen met zijn baan gaf hem tijd en ruimte om investering in persoonlijke ontwikkeling niet langer voor zich uit te schuiven. Hij wilde korte metten maken met het donkere gat waarin hij was beland. We stelden als trajectdoel: dat hij meer in verbinding met zichzelf zou komen en een heldere focus ten aanzien van zichzelf, liefde en werk zou krijgen. Inmiddels is Johan sollicitatiegesprekken aan het voeren en heeft hij plannen om zijn huis te gaan verkopen. Verdriet over een verleden relatie is verwerkt en er is ruimte en plezier in het aangaan van nieuwe contacten. En dit alles nog ruim binnen de tijd welke Johan zich had gesteld!

Alexander
Advocaat
5

Ik accepteer mijzelf nu volledig en ben een relaxte en liefdevolle (en toegewijde) partner. Dit uit zich in een grote mate van rust zowel mentaal en fysiek. Ook is het gevoel van schaamte verdwenen en treed ik makkelijker buiten mijn comfortzone. Ik voel me een stuk prettiger en met name het relativeringsvermogen en de genuanceerdheid doet mij goed. Het lijkt alsof ik nu meer overzicht heb, als ware ik van bovenaf kijk op mijn eigen situatie. Er is een stuk onrust in mij verdwenen. Het is wel opmerkelijk dat iedereen om me heen (vrienden, familie, compagnon) het is opgevallen dat ik relaxter ben geworden. Daarbij is er een aantal mensen die wist van mijn sessies, anderen weer niet. Juist van de vrienden die hier niets vanaf weten, doet het mij goed dat zij dit benoemden. Ook schijn ik rustiger te zijn geworden en kan ik kennelijk genuanceerder over situaties en mensen praten. Deirdre weet de psychologisch relevante kern snel te distelleren en te benoemen. De vertaalslag van het 'probleem' is helder en duidelijk. Daarbij weet Deirdre je op je gemak te stellen en geeft je ruimte en de mogelijkheid om de knelpunten te achterhalen. Ook weet de zij paal en perk te stellen aan de tijdsduur wanneer een cliënt zijn verhaal verteld. Daarmee constateer ik naast begrip en empathie jegens Deirdre, tevens een stuk zakelijkheid. Dat ervaar ik als prettig omdat ik zelf altijd werk naar oplossingen. De doelstellingen en focussen zijn zeer op maat voor mij 'gemaakt' en uitgelegd. Je wordt zo gedwongen om elke dag je bevindingen inherent aan de focus op te schrijven. Hierdoor train je jezelf om noodzakelijke veranderingen op zeer korte termijn aan te brengen. Haar werkwijze heb ik als nieuw en verfrissend ervaren. Het gevoel dat ik bij Deirdre heb gehad is veilig en eerlijk. Dit komt ook omdat zij zelf situaties uit haar verleden bloot durft te leggen (i.p.v. jezelf als trainer heel gesloten en belerend op te stellen). Het karakter en de deskundigheid van een trainer zijn doorslaggevend voor de cursist/cliënt om een sessie te durven aangaan en dit positieve (voor)gevoel heeft zich bij mij ook daadwerkelijk omgezet in realiteit, met succes!

M.H.
5

Deirdre heeft het talent om op een tactvolle manier jezelf een spiegel voor te houden. Door de juiste vragen te stellen en ijkpunten aan te geven krijg je een goed beeld waar je staat en waar je mogelijk naar toe kan en wil. Deirdre is een fijn en betrouwbaar persoon waarmee je goed en onderhoudend kan praten. Al denkend en filosoferend kom je tot een bewustzijn en raak je de kern van je uitdagingen. In datgene waar je je geld mee verdient moet niet alleen financieel wat opleveren maar des te meer gevoelsmatig een boost voort brengen. Waar wordt je blij van en waar sta je graag voor op? Hoe sta je in het leven en wat kan je ervan maken? Meer van dit soort vragen en stellingen houdt Deirdre je voor om je wegen te verlichten en hier en daar glad te strijken. Enkel een gesprek heeft mij al veel opgeleverd en ik zou zo weer aan tafel gaan met Deirdre. Dankjewel Deirdre! M.H. wilde graag weten waar hij staat, wat er voor hem mogelijk is en waar hij zich het beste op kan richten. Wellicht een part-time job naast zijn zelfstandig ondernemerschap? Dit is wat M te zeggen had over de sessie van anderhalf uur.

Anoniem
5

Mijn doel: het beschikken over het zelfvertrouwen en daadkracht om mijn doelen te verwezenlijken is bereikt. Het traject was precies wat ik nodig had, het was intensief, het werkt. Ik heb het contact met Deirdre als zeer prettig ervaren, en heel kundig. Ik ben nu zichtbaar, ik ben in beeld.Ik voel me vrij, ik leef. De sessies hebben mij geholpen die zaken op te sporen die mij belemmerden in het bereiken van mijn doelen en in het leven volgens mijn eigen innerlijke waarden. Het is een traject waarbij oplossingen echt komen. In slechts enkele weken is het resultaat verbluffend. Mijn coach Deirdre is een kundige, duidelijke en warme persoonlijkheid.

Nico de Vrij
5

Door het volgen van het programma “je reden van bestaan” ben ik nu in staat om warme en echte relaties op te bouwen met anderen. Dit programma is erg volledig en maakt je op een dieper niveau bewust van je overtuigingen en emoties. Met hulp van Deirdre ben ik aan de slag gegaan om dat bewustzijn toe te passen in mijn gedrag in het dagelijks leven. Deirdre is niet alleen zelf heel wijs, ervaren en liefdevol en is ook in staat om liefdevol te confronteren, waardoor je gestimuleerd wordt om in actie te komen. Ik kan dit programma aan iedereen aanraden

Esther
5

Het traject, waaronder dezelfde opdracht elke dag uitvoeren en dat wekelijks bespreken, versterkte de focus op het door mij geformuleerde doel.  Het kostte mij veel werk om de verslagen regelmatig bij te werken, maar juist de regelmaat heeft bij mij een positieve en actieve houding bewerkstelligd. Deirdre neemt in de gesprekken door haar concentratie niet altijd genoegen met een antwoord. In dat geval voelt en zoekt zij mee naar waar het bij een blokkade of emotie echt om zou kunnen gaan. Haar overtuiging dat de wereld ons meehelpt ons doel te realiseren illustreert zij meerdere keren met verschillende voorbeelden. Hierdoor heb ik het hele traject hard gewerkt met een deskundige doortastende coach aan mijn zij. En geen enkele keer is er geprobeerd iets dat niet bij mij paste te laten geloven of over te nemen. Ik voel me niet meer emotioneel incapabel, maar rustig en neem vaak eerst een situatie in ogenschouw. Ik voel me lichtmoediger. Het traject is een proces dat meer is dan alleen gesprekken voeren. Het is vormgeven aan jouw eigen leven, waarbij de overtuiging, dat de wereld positief is en dus ook jou en jouw dromen helpt, door een deskundige coach op verschillende manieren overgedragen wordt. Daarmee wordt op meerdere manieren gebouwd aan het geloven dat het door jou gestelde doel ook echt door jou kan worden verwezenlijkt. De innerlijke transformatie welke Esther doormaakte straalde ook duidelijk door aan de buitenkant. Ik ben Esther dankbaar dat zij bereid is om deze transformatie te delen middels een foto van voor het traject en een foto genomen gedurende haar laatste, 7e sessie van het traject. VOOR:  Esther werd na 7 jaar trouwe dienst bij haar werkgever ontslagen. Binnen enkele weken zou het doek voor haar vallen bij het architectenbureau. Er moest zakelijk nog een belangrijke kwestie worden afgerond, waar zij flink tegenop zag. En wat zou zij na haar ontslag gaan doen? Voor zichzelf beginnen? Ander werk zoeken? Tijdens de eerste sessie stelden we het doel welke Esther na 7 sessies had bereikt: "vol zelfvertrouwen en met gevoel van gelijkwaardigheid verwerkelijk ik mijn levens wens waarbij ik geniet, deel, actief en welvarend ben." Bovenstaande is hoe Esther terugkijkt op het traject.

Nicole Bommer
Managing Director - The Crunch Fitness & Healthclub
5

In mijn huidige drukke leven, waar ik de rol van moeder combineer met een drukke baan als managing director van een Fitness & Healthclub, kom ik mezelf nogal eens tegen. Deirdre heeft mij enorm geholpen met het inzichtelijk maken van mijn blokkades en overlevingsmechanismen... In mijn huidige drukke leven, waar ik de rol van moeder van een 14 jarige puberdochter probeer te combineren met een drukke baan als managing director van een Fitness & Healthclub, kom ik mezelf nogal eens tegen. Zaken waar ik tegenaan loop nemen soms onnodig veel tijd in beslag, omdat ik er onbewust op een verkeerde manier mee omga of aandacht aan besteed. Deirdre heeft mij enorm geholpen met het inzichtelijk maken van mijn blokkades en overlevingsmechanismen. Deirdre heeft de gave om tijdens de sessies iedere keer de vinger op de zere plek te leggen. Zij doet dat op een dusdanig liefdevolle en heldere wijze, dat je een veilig en vertrouwd gevoel hebt, maar je niet kunt verstoppen achter de bekende trucjes. Op een prettige manier werk je in een periode van ongeveer 6 weken bewust toe naar je persoonlijke doel. Het proces van onbewust onbekwaam tot onbewust bekwaam, werkt nog steeds door in mijn dagelijks leven. Ik leer steeds beter en sneller zaken te analyseren en los te laten. Hierdoor ga ik effectiever te werk. Ik merk dat ik rustiger ben geworden. Na diverse therapieën gevolgd te hebben, kan ik met overtuiging zeggen dat het traject met Deirdre je helpt om resultaatgericht en vlot jouw persoonlijke doel te bereiken. Uiteraard vergt het enige inspanning van de deelnemer, echter dit is absoluut de moeite waard. Door de toegewijde zorg en professionele sturing van Deirdre keek ik zelfs met plezier uit naar de wekelijkse sessies!

Zinvolle invulling na loopbaan
Corrie Vonk
Gepensioneerd maatschappelijk werker
5

Ik heb nu activiteiten toegelaten waar ik vroeger nooit aan gedacht zou hebben en tot mijn verbazing geven ze veel voldoening. Er ging een nieuwe wereld voor me open. Ik heb nu ook het vertrouwen gekregen dat als een van deze activiteiten stopt er weer andere voor in de plaats komen. Nadat het werken voor mij gestopt was, zocht ik nieuwe activiteiten, die mijn leven zouden kunnen vervullen. Dat liep niet erg. Of liever helemaal niet. Ik had nogal wat vooroordelen voor wat ik dacht leuk en fijn te vinden. Relaties gingen uit en ik kon mijn draai niet vinden. Deirdre heeft mij in haar coachingsgesprekken van een aantal dingen bewust gemaakt. Namelijk dat vooroordelen mijn blikveld behoorlijk vernauwen en dat het leggen van de verantwoordelijkheid voor je geluk bij een ander ( relatie) , je eigen geluk in de weg staat. Natuurlijk doet het pijn als een relatie ophoudt, die ander zit onder je vel, maar je eigen geluk hangt niet van de ander af, dat zit in jezelf. Deirdre heeft mij tevens een training gegeven om deze mindset te veranderen. Ik heb nu activiteiten toegelaten waar ik vroeger nooit aan gedacht zou hebben en tot mijn verbazing geven ze veel voldoening. Er ging een nieuwe wereld voor me open. Ik heb nu ook het vertrouwen gekregen dat als een van deze activiteiten stopt er weer andere voor in de plaats komen. Ik sta open voor alle mogelijkheden en… ze worden me nu ook vanzelf aangeboden. Dank je wel Deirdre voor jouw sympathieke en krachtige coaching.

Stephanie Aukes
Supastar-PR - Public Relations
5

Je begint het traject met de omschrijving van het doel dat je wilt bereiken. Binnen 7 weken had ik dat doel daadwerkelijk bereikt! Het traject met Deirdre heeft echt mijn verwachtingen overtroffen! Ik had last van onbewuste overtuigingen die mijn geluk in de weg stonden. Ik heb echt een diepgaande verandering doorgemaakt, die nog steeds door blijft werken. Ik merk dat er nu nóg veel meer kansen mijn kant op komen. Dit is echt het mooiste en waardevolste coachingstraject dat ik ooit gedaan heb!

Manon
Freelance fotograaf
5

Ik durf met enige zekerheid te zeggen dat ik enorm ben gegroeid in de afgelopen weken, dat ik heel erg veel heb geleerd en dat ik het gereedschap heb gekregen om het in de praktijk te brengen. Ik weet nu heel goed wat voor 'gedrag', welke patronen, niet bij mij passen, waarom ze er in eerste instantie waren en hoe ik ze kan doorbreken. Ik merk het thuis, op het werk, zowel prive als zakelijk, en ik voel me rustiger en sterker. Mijn omgeving zegt ook te merken dat ik veel rustiger ben, dat ik er over het algemeen gelukkiger uit zie. Maar wat nog veel prettiger is, is dat het me eigenlijk niet zo heel erg veel meer kan schelen wat mijn omgeving er van denkt! Ik ben zelf heel erg blij dat ik dit traject ben gestart want het is vooral voor mezelf zo prettig geweest. En daar plukt mijn omgeving natuurlijk ook de vruchten van. Voor mij is het grootste voordeel van het traject, dat er een duidelijk begin en eind punt is en dat je heel structureel naar een doel toe werkt. Het voelt als een workshop. Ik heb ook echt veel 'geleerd'. Voor mij zijn er nu zoveel dingen duidelijk en ik kan, ondanks het feit dat 7 keer heel weinig lijkt, echt zeggen dat ik mijn doel heb bereikt.

Jules, Redacteur Publieke Omroep

Als redacteur bij een publieke omroep begon ik na een paar jaar te twijfelen over mijn persoonlijke ontwikkeling en haalde ik minder werkplezier uit wat ik deed. Met Deirdre onderzocht ik waardoor dit gesaboteerd werd. Een aantal concrete interventies, voortkomend uit een holistische visie van Deirdre, maakte inzichtelijk welke hobbels verstorend werkten. In een paar gesprekken wist Deirdre een paar puzzelstukjes een slag te draaien, waardoor de puzzel opeens weer beter paste. Eén van de puzzelstukjes die ze draaide was de manier waarop ik mijn woorden kies. Na mij eerst zelf mijn valkuilen en sterke punten te laten omschrijven, zochten we samen naar woorden die precies de saboteurs weergeven. Bovendien zorgde haar frisse blik ervoor dat ik met meer zorg mijn woorden kies. Zo toonde ze mij onder meer aan dat het vermijden van woorden met negatieve klank impact heeft op je gedachten. En ze liet mij inzien dat het daadwerkelijk opschrijven en onder woorden brengen van bepaalde gedachten, als basis dient om je leerproces een richting te geven. Het bracht mij hernieuwde inspiratie in mijn werk, en creëerde nieuwe stippen aan de horizon om naartoe te ontwikkelen. De holistische aanpak van Deirdre maakte ook dat ik buiten mijn werk met een nieuwe frisse blik naar dingen ben gaan kijken, met hernieuwde waardering voor vanzelfsprekendheden in mijn privéleven. Bedankt! Dank, en wie weet tot een volgende keer!Groet,Jules

Jack van Dijk
& Van Dijk interior design
5

Drie jaar geleden heb ik mijn eigen bureau opgericht. Als zelfstandige ben ik behalve ontwerper, ook technisch tekenaar, (financieel) directeur, en stagiaire in één. Door mijn sessies met Deirdre zie ik mijn blokkade voor administratieve taken onder ogen en heb ik een nieuwe en heldere focus in mijn werk en werkwijze.

Wim Stönner
Eigenaar Local2Global
5

Vanuit een bedrijfsomgeving kan ik Deirdre aanbevelen. Vanuit HR/directie perspectief zie je spanningen onder druk van rendement ontstaan, waar niet altijd een antwoord voor is binnen de bestaande bedrijfsvoering. Hier komt een persoon als Deirdre in beeld. Met haar onafhankelijke en integrale benadering legt zij vrij snel de vinger op de plekken waar het om gaat. Dit zonder afbreuk te doen aan bestaande strategie. Zij is bij uitstek de brug tussen harde en zachte waarden, waardoor zij naadloos in bestaande cycli in te passen is. Mijn advies; ga in gesprek met Deirdre, geef de pijnpunten weer en de huidige strategie en laat je door haar verrassen in oplossingsrichtingen!

Jolanda Bot
Fotograaf - Lacheensnaarhetvogeltje fotografie
5

Na een Doorbraak sessie bij Deirdre Bouwman, in een sfeervolle en rustige ambiance, waar pure aandacht bovenaan staat, had ik diréct dezelfde middag al effect van de sessie! Storingen op de lijn zijn opgespoord en voelbaar verwijderd.  Nieuwe inzichten, kracht en vertrouwen voor de toekomst... dat wat stromen wil in mij, is vrij!Het leven dat IK wil, mag ik zélf (gaan) creëren! Voel jij dat je op de rem leeft, één stap vooruit, drie áchteruit? Een Doorbraak sessie schijnt licht op blokkades en laat je zien, maakt je bewust(er) van wat er in je leeft en schoont je energie op waardoor je meer mag gaan aantrekken wat JIJ wenst! Mijn 2014 (en de rest van mijn leven) had niet schoner kunnen beginnen! Ongelooflijk maar werkelijk waar ..... het heeft DIRECT resultaat!"

Marije, Leerkracht basisonderwijs
5

Deirdre kwam echt op mijn pad. Zij benaderde mij terwijl ik vastliep in mijn werk en leven. De boel even niet op rit hebben en ik was al langere tijd ongelukkig als persoon. De opdrachten en gesprekken gaven mij inzicht en handvatten om mijzelf weer uit de negatieve spiraal te trekken. Ik weet waar ik sta, wie ik ben. Nog niet geheel wat ik wil, maar juist de zoektocht van het leven te accepteren, maakt het bewandelen van het pad zo mooi. Leven in het hier, accepteren van wat is en dromen tot werkelijkheid gaan brengen. Ik heb geleerd te voelen en te luisteren naar wat het leven mij wilt vertellen. Leren, begrijpen en accepteren. Het geeft mij veel rust en te doen waar ik mij goed bij voel. Dit zit hem in keuzes maken en eigen regie pakken. Ik kan nu zeggen dat ik echt gelukkig ben met mezelf en er ontstaan mooie dingen in mijn leven. Ik ben Deirdre enorm dankbaar en gun iedereen zo’n mooi traject.  Liefs, Marije

D.H.
Anoniem
5

De sessie met Deirdre werkt snel en doeltreffend. Haar werkwijze heeft bij mij in korte tijd diepe impact gehad. Ik ontdekte overtuigingen die ik had die me in de weg zaten. Binnen twee maanden heb ik een ingrijpende carrière switch gerealiseerd. Het heeft me dichtbij mezelf gebracht. Ik doe nu datgene waar ik voor in de wieg gelegd ben. Elke dag ervaar ik daar het plezier en de energie van. We zijn inmiddels een jaar verder en ik ben nog steeds dankbaar voor de begeleiding die Deirdre Bouwman mij heeft geboden.

Laura Elsman
Camerajournalist - e-seevideo.com
5

Deirdre Bouwman bewonder ik in het bijzonder, omdat zij met een Change-your-life sessie heel snel een positieve wending geeft aan mijn persoonlijke en zakelijke welbevinden. Deirdre heeft mij weten te overtuigen dat zakelijk succes voortkomt uit persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik heb ervaren dat in een sessie van twee uur, je hele bewustzijn een boost krijgt.  Het is net of Deirdre op mijn focus-en-reset-knop heeft gedrukt. Dit heeft mij extra blijdschap, meer energie en een zeer opgeruimd gevoel opgeleverd. Hierdoor functioneer ik beter, zit ik lekkerder in mijn vel en ervaar ik meer zakelijk succes. Dank je wel, Deirdre, voor deze bijzondere ontmoeting." 3,5 week later: "Weet je dat ik elke dag wordt benaderd voor opdrachten?? Elke dag bellen of mailen mensen over hoeveel video kost. Naaah!!! Ik sta versteld."

Angelique Hagenaar, Kinderopvang
5

Ik heb van Deirdre loopbaan coaching mogen ontvangen. We zijn een aantal sessies intensief met mij aan de gang gegaan. Haar wijze woorden, ideeën en het werkboek hebben mij meer gegeven dan ik vooraf had durven hopen.Het was spannend in het begin om mijzelf zo kwetsbaar op te stellen ...Maar Deidre heeft mij heel snel op mijn gemak gesteld met haar fijne uitstraling. Ik voelde altijd dat ze mij wilde laten nadenken en uiteindelijk laten groeien en soms moest ze ook even (liefdevol) duidelijk zijn, op momenten dat dit nodig was.Ik heb heel veel van haar mogen leren, met name inzicht in werk maar Deirdre gaat nog veel verder dan dat, alles heeft met elkaar te maken ... De inzichten die ze mij gaf neem ik nu mee, in heel mijn leven, in werk maar ook privé! Ook haar werkboek houd ik nog dagelijks bij en geven mij houvast om alles wat ik heb geleerd nog steeds in de praktijk te brengen. Ik voel mij nu zelfverzekerder en straal dit ook uit! Laat mijn ideeën nu meer aan de wereld zien en mijn energie stroomt. Ik heb zin om met mijn nieuwe vleugels verder de wereld over te vliegen.

Anne-Mieke Bulters
Kwartiermaker Jong Noord
5

Mijn ervaringen met het traject zijn heel positief. Door het werken op zowel bewust als onbewust niveau komt er veel in beweging. En door het focussen op mijn doel is het razendsnel gegaan. Ik begrijp de creatiespiraal. Intentie-manifestatie. Ik ben gaan creëren. Ik ben me gaan focussen. Ik ben voor mijn eigen autonomie gegaan. Ik heb me overgegeven aan het proces en ben me steeds meer bewust geworden wanneer ik in de stroom zat en wanneer niet. Er kwamen steeds meer dingen naar me toe. De kroon op het proces is dat ik vandaag de erkenning heb gekregen. Heerlijk. Ik ben vandaag benoemd tot Kwartiermaker Jong Noord. Een groter cadeau kan ik me niet wensen.

Maureen, Customer Manager

Met Deirdre Bouwman heb je al snel het gevoel dat ze je heel goed kent en weet hoe je in elkaar zit. Het coachingstraject verliep daarom opbouwend en daar waar ik het gevoel had ‘vast te zitten in een bepaald patroon’ wist zij dit dmv het aangeven van tools te doorbreken. Ik kan een coachingstraject bij Deirdre van harte aanbevelen.’ Nogmaals dank Deirdre.  Gr. Maureen.

Marina de Boer
Yoga & Schrijven
5

Er zijn weinig thema's die mij zo bezig houden als het ontrafelen van hoe onze geest werkt en hoe deze onze levensvisie beïnvloedt. In de yoga lessen die ik geef ervaar ik, bij mezelf en bij anderen, hoe helderheid verlichting brengt in je gedachten. De methode die Deirdre gebruikt gaat nog een stapje verder. Begrijpen hoe de helderheid ontstaat en wat het in de weg zit geeft je het gereedschap om iedere ervaring constructief te analyseren. Op het moment dat ze, na het stellen van een aantal rake vragen zegt, “sluit even je ogen en zeg wat je voelt” geef je zelf het antwoord. Op de plek waar een knoop zich begon te nestelen schijnt nu de zon. Dank lieve Deirdre!

Amber van der Wiel
Beautyminds.com
5

Voordat ik de enkele doorbraaksessie bij Deirdre boekte zat ik voor mijn gevoel tegen een doorbraak aan te hikken. Ik wilde verder groeien met mijn bedrijf maar er zaten nog wat belemmerende overtuigingen in de weg. Dit had impact op mij als persoon en dus ook op mijn bedrijf. Na de doorbraaksessie voelde ik me direct een stuk beter en kreeg ik dezelfde dag nog een nieuwe klant. Hierna heb ik nog 3 sessies (upgrade naar Compact-traject) gedaan en ben veel meer in mijn kracht gaan staan. Ik heb veel meer focus en ga op een ontspannen manier om met de dingen die op mijn pad komen. Ook ben ik veel meer in de flow gekomen. Ik sta enorm in de actiestand en voel dat ik helemaal onbelemmerd mijn toekomst tegemoet ga. Ook merk ik dat mij omgeving moet wennen aan het feit dat ik in mijn kracht sta en bij sommige mensen heb ik gemerkt dat ze daar moeite mee hebben. Maar dat is mijn probleem niet. Ik zou het traject zeker aanraden want het geeft je inzicht in je belemmerde overtuigingen en patronen die je ervan weerhouden om vrij en gelukkig in het leven te staan. Ze worden direct verwijderd en dat voel je meteen. Ik ben als persoon veranderd en ook mij bedrijf loopt als een trein! Ik volg nu veel beter mijn hart en durf voor de volle 100% op mezelf te vertrouwen.

Monique de Haan
Zzin-Zzin
5

Mijn Quaning-RGtraject bij Deirdre was een intense ervaring en een groot succes. Ik begon eraan omdat ik meer ontspannen wilde werken, meer vanuit vrijheid en volledige aanwezigheid wilde werken. Waar ik vanaf wilde waren de verkramping en de stress.  Want die gingen me zeker geen nieuwe klanten opleveren, dat wist ik wel. Maar hoe ik eruit los kon komen, daar had ik even geen zicht op. Deirdre heeft me steeds geconfronteerd met mijn eigen verantwoordelijkheid om me te voelen zoals ik wil. Daar heb ik alleen en niemand anders invloed op. Dat was soms heel erg heftig om te onderkennen. Zo liep ik ook tegen mijn eigen slachtofferschap aan. En dat terwijl ik daar zo'n enorme hekel aan heb bij anderen!!! Auw!! Maar het hielp wel. Ik moet zeggen dat ik diep gegaan ben. Ik was ergens halverwege het traject erg wankel. Maar ik heb nooit getwijfeld aan mijn doel en ik ben er helemaal gekomen. Ik werk nu vanuit vrijheid en volledigheid en ik 'speel' waar ik vroeger 'worstelde' en heel hard werkte. Ik voel mij energieker en stralender dan ooit. Ik krijg ook van iedereen terug dat ik er goed uitzie. Dat is leuk. Maar wat nog belangrijker is: al tijdens het traject kwamen de nieuwe zakelijke kansen op mijn pad. En die zijn nog steeds aan het groeien. Net als mijn inspiratie om nieuwe dingen te doen. En dat terwijl ik dus tegelijkertijd meer speel en meer vrijheid ervaar dan ooit tevoren. Dat lijkt tegenstrijdig, maar dat bewijst voor mij alleen maar hoe effectief je kunt zijn als je doet wat je werkelijk te doen hebt, als je samenvalt met jezelf. Dan komen de kansen op je pad die echt bij je passen, dat is de wet van de aantrekkingskracht. Deirdre is echt heel goed in het jou helpen zien van de processen die werkelijke in je diepste zelf plaatsvinden. Dat doet ze vanuit oprechte betrokkenheid en verbinding. Haar vragen en analyses zijn wijs en liefdevol. In zeven weken ben ik echt en blijvend veranderd. Dankzij Quaning en dankzij Deirdre.

D.H.
Anoniem
5

De sessie met Deirdre werkt snel en doeltreffend. Haar werkwijze heeft bij mij in korte tijd diepe impact gehad. Ik ontdekte overtuigingen die ik had die me in de weg zaten. Binnen twee maanden heb ik een ingrijpende carrière switch gerealiseerd. Het heeft me dichtbij mezelf gebracht. Ik doe nu datgene waar ik voor in de wieg gelegd ben. Elke dag ervaar ik daar het plezier en de energie van. We zijn inmiddels een jaar verder en ik ben nog steeds dankbaar voor de begeleiding die Deirdre Bouwman mij heeft geboden.

Jack van Dijk
& Van Dijk interior design
5

Drie jaar geleden heb ik mijn eigen bureau opgericht. Als zelfstandige ben ik behalve ontwerper, ook technisch tekenaar, (financieel) directeur, en stagiaire in één. Door mijn sessies met Deirdre zie ik mijn blokkade voor administratieve taken onder ogen en heb ik een nieuwe en heldere focus in mijn werk en werkwijze.

Monique
Eindredacteur/Head Programming
5

Als ik terugkijk op het traject ben ik me sterker bewust van keuzes, van de energie om me heen en het effect van mijn energie op een ander en daarmee weer op mezelf, trouw zijn aan jezelf en hoe belangrijk het is om duidelijk en helder voor mezelf te hebben wat mijn belangen zijn en dit aan te geven. Ben beter en anders in het (werkend) leven gaan staan, kijk op een andere manier naar collega’s, verantwoordelijkheden, toekomstverwachtingen, het gaat om mij en wat ik wil. Dat geldt ook voor mijn prive-leven, daar voelt het alleen anders. Besef en bewustwording dat het belangrijk is om duidelijk voor ogen te hebben en weten wat ik (nu) wil en dat gewoon vragen of bespreken en je krijgt het, denken voor mezelf in plaats van voor een ander, denken in wat ik wil, wat ik waard ben. Trouw zijn aan jezelf, duidelijker en helder voor mezelf hebben wat mijn belangen zijn. Voor dit traject wist ik dat wel en weet ik dat je jezelf een doel moet stellen etc, maar weten en doen. Die stap zetten was voor mij te gewichtig, ik wilde gelijk een grote stap zetten en weten waar naar toe in plaats van gewoon een stap te doen en maakt niet uit waar heen, als je in ieder geval maar beweegt en gaat. Deirdre heeft me goed geholpen in het verwoorden van mijn doel. In het bewust, maar vooral onbewust ontdekken en achterhalen van mijn knelpunten en wat voor onbewust effect dat op mijn te maken keuzes heeft (gehad). Een hele bijzondere ervaring, die ik alleen bedacht zou hebben voor mensen die bijvoorbeeld een heftig verleden hebben gehad, maar niet voor mezelf, ‘slechts’ als kind de scheiding van mijn ouders mee gemaakt, ‘en meer niet’. Toch heeft dat in die eerste 10 levensjaren onbewust een herinnering achter gelaten, waar we nu  achter kwamen waar mijn knelpunt in zit. En het voortkomt uit een keus die mijn moeder vroeger heeft gemaakt die ik juist ontzettend respecteer en knap van haar vind. Dus dit was een bijzondere, intense, mooie ervaring. Over Deirdre: Mooi open en eerlijk. Krachtig tot in de kern komen, streng in bij de les houden (positief), goed in verwoorden van methodiek en waarom dit anders is dan coaching. Goed in horen en aanvoelen waar en of er nog iets knelt. Als persoon heel bescheiden, timide, rustig bijna soort verlegen, terwijl ze als coach sterk, zeker, zichtbaar, ‘streng’ en duidelijk is." Monique kwam bij mij met het verlangen om te kunnen genieten van de ruimte om te zijn, anderen (meer) toe te laten (privé) en haar talenten optimaal te benutten. Terugkijkend op haar traject beantwoordde zij de volgende vragen: Welk doel heb je bereikt? Hoe kijk je terug op het programma? Wat hebben anderen je verteld over wat hen opvalt over hoe je nu bent? Hoe voel je je nu? "Dat ik er mag zijn, dat ik tijd mag opeisen, dat ik aan mezelf mag denken, dat ik goed ben als moeder en dat dat ook gezien mag worden (herkend en erkend) als talent en hoe dit onderdeel is van mijn zijn. Anderen vinden het goed dat ik in mezelf investeer.

M. Bolderick
5

Via twee telefonische sessies wist Deirdre tot de kern te komen van mijn twijfel maar ook wat ik oprecht wilde. De keus om mijn vaste baan op te zeggen en een andere meer gepassioneerd loopbaanpad te kiezen is gemaakt. Recentelijk stond ik op een kruispunt in mijn carrière. Ga ik door met het uitgestippelde loopbaan pad of kies ik voor wat anders? Iets wat dichter bij mijn hart ligt? Kan ik de zekerheden die ik ervoer in mijn vaste baan wel loslaten? Hoe pak ik dit proces aan en hoe maak ik zuivere keuzes? Ik liep een tijd rond met tal van vragen omtrent werk en leven en kon geen keus maken; ook al dacht ik er elke dag over na. Na 2 telefoongesprekken met de helpdesk van de Levensloopstylist ervoer ik helderheid en duidelijkheid in dit thema wat zo in mijn leven speelde. Via twee telefonische sessies wist Deirdre tot de kern te komen van mijn twijfel maar ook wat ik oprecht wilde. De keus om mijn vaste baan op te zeggen en een andere meer gepassioneerd loopbaanpad te kiezen is gemaakt. Ik heb mede dankzij Deirdre vertrouwen gekregen in de keus die ik heb gemaakt en een nieuwe toekomst die me tegemoet kijkt.

Ineke Spoelstra
docent yoga en meditatie, docent Nederlands als Tweede Taal / inburgering
5

Het is nu alsof ik alle stukjes van mijn leven weer op de juiste plek heb zitten, en de inspiratie en de vreugde stromen als vanouds  en heb ik het gevoel dat ik een tree hoger ben gaan staan in gewaarzijn.Ik heb meer ruimte en helderheid over mijn eigen functioneren gekregen. Men ziet dat ik meer energie heb. Ik loop af en toe echt te stralen. Ik voel me nu hoopvoller over de toekomst van mijn werkzame leven. Zie meer kansen en mogelijkheden in mijzelf en buiten mij. Ik kijk terug op dit proces als een periode in mijn leven waarin een enorme transformatie plaatsvond. Ik voel me veel positiever over mezelf. Het heeft me enorm geholpen om mijn eigen mogelijkheden en moeilijkheden scherper te zien. Je eigen tekortkomingen kennen en daartussendoor je mogelijkheden en talenten helpt enorm om verder te gaan dan tevoren. Ik heb het ervaren als een liefdevol, intens en transformatief proces.

Marije, Leerkracht basisonderwijs
5

Deirdre kwam echt op mijn pad. Zij benaderde mij terwijl ik vastliep in mijn werk en leven. De boel even niet op rit hebben en ik was al langere tijd ongelukkig als persoon. De opdrachten en gesprekken gaven mij inzicht en handvatten om mijzelf weer uit de negatieve spiraal te trekken. Ik weet waar ik sta, wie ik ben. Nog niet geheel wat ik wil, maar juist de zoektocht van het leven te accepteren, maakt het bewandelen van het pad zo mooi. Leven in het hier, accepteren van wat is en dromen tot werkelijkheid gaan brengen. Ik heb geleerd te voelen en te luisteren naar wat het leven mij wilt vertellen. Leren, begrijpen en accepteren. Het geeft mij veel rust en te doen waar ik mij goed bij voel. Dit zit hem in keuzes maken en eigen regie pakken. Ik kan nu zeggen dat ik echt gelukkig ben met mezelf en er ontstaan mooie dingen in mijn leven. Ik ben Deirdre enorm dankbaar en gun iedereen zo’n mooi traject.  Liefs, Marije

Mark
Piloot
5

Het traject heeft mij heel veel inzicht in mijzelf gegeven. Ik ben mij bewust geworden van oude gedachten patronen die mij belemmerden om in mijn kracht te staan. Ik weet nu en ervaar dat ik mijzelf kan geven wat ik nodig heb. Ook ben ik nu veel zekerder over mijzelf. Dit ervaar ik elke dag en helpt mij ook in mijn werk. Deirdre is een heel fijn persoon die alle tijd voor je neemt en vaak precies tot de kern van het probleem komt. Ze staat altijd voor je klaar als je vragen hebt en om je te motiveren. Ik vond het echt de moeite waard en kan het iedereen aanbevelen.

Anoniem
5

Mijn doel: het beschikken over het zelfvertrouwen en daadkracht om mijn doelen te verwezenlijken is bereikt. Het traject was precies wat ik nodig had, het was intensief, het werkt. Ik heb het contact met Deirdre als zeer prettig ervaren, en heel kundig. Ik ben nu zichtbaar, ik ben in beeld.Ik voel me vrij, ik leef. De sessies hebben mij geholpen die zaken op te sporen die mij belemmerden in het bereiken van mijn doelen en in het leven volgens mijn eigen innerlijke waarden. Het is een traject waarbij oplossingen echt komen. In slechts enkele weken is het resultaat verbluffend. Mijn coach Deirdre is een kundige, duidelijke en warme persoonlijkheid.

Manon
Freelance fotograaf
5

Ik durf met enige zekerheid te zeggen dat ik enorm ben gegroeid in de afgelopen weken, dat ik heel erg veel heb geleerd en dat ik het gereedschap heb gekregen om het in de praktijk te brengen. Ik weet nu heel goed wat voor 'gedrag', welke patronen, niet bij mij passen, waarom ze er in eerste instantie waren en hoe ik ze kan doorbreken. Ik merk het thuis, op het werk, zowel prive als zakelijk, en ik voel me rustiger en sterker. Mijn omgeving zegt ook te merken dat ik veel rustiger ben, dat ik er over het algemeen gelukkiger uit zie. Maar wat nog veel prettiger is, is dat het me eigenlijk niet zo heel erg veel meer kan schelen wat mijn omgeving er van denkt! Ik ben zelf heel erg blij dat ik dit traject ben gestart want het is vooral voor mezelf zo prettig geweest. En daar plukt mijn omgeving natuurlijk ook de vruchten van. Voor mij is het grootste voordeel van het traject, dat er een duidelijk begin en eind punt is en dat je heel structureel naar een doel toe werkt. Het voelt als een workshop. Ik heb ook echt veel 'geleerd'. Voor mij zijn er nu zoveel dingen duidelijk en ik kan, ondanks het feit dat 7 keer heel weinig lijkt, echt zeggen dat ik mijn doel heb bereikt.

Esther
5

Het traject, waaronder dezelfde opdracht elke dag uitvoeren en dat wekelijks bespreken, versterkte de focus op het door mij geformuleerde doel.  Het kostte mij veel werk om de verslagen regelmatig bij te werken, maar juist de regelmaat heeft bij mij een positieve en actieve houding bewerkstelligd. Deirdre neemt in de gesprekken door haar concentratie niet altijd genoegen met een antwoord. In dat geval voelt en zoekt zij mee naar waar het bij een blokkade of emotie echt om zou kunnen gaan. Haar overtuiging dat de wereld ons meehelpt ons doel te realiseren illustreert zij meerdere keren met verschillende voorbeelden. Hierdoor heb ik het hele traject hard gewerkt met een deskundige doortastende coach aan mijn zij. En geen enkele keer is er geprobeerd iets dat niet bij mij paste te laten geloven of over te nemen. Ik voel me niet meer emotioneel incapabel, maar rustig en neem vaak eerst een situatie in ogenschouw. Ik voel me lichtmoediger. Het traject is een proces dat meer is dan alleen gesprekken voeren. Het is vormgeven aan jouw eigen leven, waarbij de overtuiging, dat de wereld positief is en dus ook jou en jouw dromen helpt, door een deskundige coach op verschillende manieren overgedragen wordt. Daarmee wordt op meerdere manieren gebouwd aan het geloven dat het door jou gestelde doel ook echt door jou kan worden verwezenlijkt. De innerlijke transformatie welke Esther doormaakte straalde ook duidelijk door aan de buitenkant. Ik ben Esther dankbaar dat zij bereid is om deze transformatie te delen middels een foto van voor het traject en een foto genomen gedurende haar laatste, 7e sessie van het traject. VOOR:  Esther werd na 7 jaar trouwe dienst bij haar werkgever ontslagen. Binnen enkele weken zou het doek voor haar vallen bij het architectenbureau. Er moest zakelijk nog een belangrijke kwestie worden afgerond, waar zij flink tegenop zag. En wat zou zij na haar ontslag gaan doen? Voor zichzelf beginnen? Ander werk zoeken? Tijdens de eerste sessie stelden we het doel welke Esther na 7 sessies had bereikt: "vol zelfvertrouwen en met gevoel van gelijkwaardigheid verwerkelijk ik mijn levens wens waarbij ik geniet, deel, actief en welvarend ben." Bovenstaande is hoe Esther terugkijkt op het traject.

Sascha Nieuwenhuizen
HR assistent
5

Het doel om liefdevol naar mezelf te zijn heb ik bereikt. Ik kijk heel anders naar het leven en naar mezelf. Ik denk mezelf niet meer vast zoals ik voorheen wel deed. Ik voelde me continu onrustig terwijl ik me nu vrijwel altijd rustig voel. En als er wel spanningen zijn of momenten dat ik terugval in een oud patroon, weet ik mezelf voordat het uit de hand loopt, hiervan te weerhouden door te kunnen begrijpen waar het vandaan komt. Doordat ik zoveel liever ben voor mezelf is eigenlijk alles een stuk makkelijker voor me geworden, en ook hoe ik met mijn omgeving om ga is een stuk positiever. Deirdre heeft me echt op een andere manier leren kijken. Ook heeft ze me in laten zien hoe belangrijk liefdevol zijn is. En zeker bij mij is het thema liefde ontzettend belangrijk geweest, dit is iets wat in mij zit, en wat ik een hele lange tijd heb genegeerd, niet gevoeld heb, en totaal geen aandacht gaf. Nu voel ik het wel, en pas ik het continu toe waardoor ik veel gelukkiger, rustiger, vrolijker en liever ben naar mezelf en naar anderen en weer positief in het leven sta. Waar ik voorheen veel angst had om nieuwe uitdagingen aan te gaan, ervaar ik nieuwe kansen nu als zeer positief en voel ik de zekerheid om ze aan te gaan. Het stemmetje dat altijd van te voren al zei dat ik het toch niet zou kunnen, hoor ik niet eens meer. Als je in een paar regels iemand anders zou vertellen over jouw ervaringen met het programma, wat zou je dan zeggen? Dat ik het een hele bijzondere ervaring vind. En dat door de intensiviteit ervan -er dagelijks mee bezig zijn- echt voor veranderingen heeft gezorgd. Het heeft me precies gebracht wat ik nodig had en waar ik hoopte toen ik ermee startte: Rust in mijn hoofd, liefde in mijn hart. 3 weken na het traject kreeg ik nog deze mail van Sascha "Onze bel-afspraak is pas volgende week, maar wil even kort zeggen dat het echt ZO ontzettend goed met me gaat 🙂 Ik ben echt intens gelukkig met allemaal mooie dingen die ineens op m'n pad komen, ik krijg nu het bewijs van waar ik al -door jou- in ben gaan geloven; dat als je zelf positief en liefdevol in het leven staat, dat je dit dan ook aantrekt en terugkrijgt 🙂 Ik ben echt de persoon geworden die ik wou zijn, sinds jouw coachingtraject. Of beter gezegd, ik heb haar gevonden in mezelf 🙂 Zelfs de schoonheidsspecialiste die ik 10 weken niet had gezien zei gister dat ze zag en voelde aan mijn energie dat ik een heel ander/gelukkiger/positiever persoon was geworden. Mooi compliment he 🙂 Dit wou ik even met je delen."    

Nicole Bommer
Managing Director - The Crunch Fitness & Healthclub
5

In mijn huidige drukke leven, waar ik de rol van moeder combineer met een drukke baan als managing director van een Fitness & Healthclub, kom ik mezelf nogal eens tegen. Deirdre heeft mij enorm geholpen met het inzichtelijk maken van mijn blokkades en overlevingsmechanismen... In mijn huidige drukke leven, waar ik de rol van moeder van een 14 jarige puberdochter probeer te combineren met een drukke baan als managing director van een Fitness & Healthclub, kom ik mezelf nogal eens tegen. Zaken waar ik tegenaan loop nemen soms onnodig veel tijd in beslag, omdat ik er onbewust op een verkeerde manier mee omga of aandacht aan besteed. Deirdre heeft mij enorm geholpen met het inzichtelijk maken van mijn blokkades en overlevingsmechanismen. Deirdre heeft de gave om tijdens de sessies iedere keer de vinger op de zere plek te leggen. Zij doet dat op een dusdanig liefdevolle en heldere wijze, dat je een veilig en vertrouwd gevoel hebt, maar je niet kunt verstoppen achter de bekende trucjes. Op een prettige manier werk je in een periode van ongeveer 6 weken bewust toe naar je persoonlijke doel. Het proces van onbewust onbekwaam tot onbewust bekwaam, werkt nog steeds door in mijn dagelijks leven. Ik leer steeds beter en sneller zaken te analyseren en los te laten. Hierdoor ga ik effectiever te werk. Ik merk dat ik rustiger ben geworden. Na diverse therapieën gevolgd te hebben, kan ik met overtuiging zeggen dat het traject met Deirdre je helpt om resultaatgericht en vlot jouw persoonlijke doel te bereiken. Uiteraard vergt het enige inspanning van de deelnemer, echter dit is absoluut de moeite waard. Door de toegewijde zorg en professionele sturing van Deirdre keek ik zelfs met plezier uit naar de wekelijkse sessies!

Amber van der Wiel
Beautyminds.com
5

Voordat ik de enkele doorbraaksessie bij Deirdre boekte zat ik voor mijn gevoel tegen een doorbraak aan te hikken. Ik wilde verder groeien met mijn bedrijf maar er zaten nog wat belemmerende overtuigingen in de weg. Dit had impact op mij als persoon en dus ook op mijn bedrijf. Na de doorbraaksessie voelde ik me direct een stuk beter en kreeg ik dezelfde dag nog een nieuwe klant. Hierna heb ik nog 3 sessies (upgrade naar Compact-traject) gedaan en ben veel meer in mijn kracht gaan staan. Ik heb veel meer focus en ga op een ontspannen manier om met de dingen die op mijn pad komen. Ook ben ik veel meer in de flow gekomen. Ik sta enorm in de actiestand en voel dat ik helemaal onbelemmerd mijn toekomst tegemoet ga. Ook merk ik dat mij omgeving moet wennen aan het feit dat ik in mijn kracht sta en bij sommige mensen heb ik gemerkt dat ze daar moeite mee hebben. Maar dat is mijn probleem niet. Ik zou het traject zeker aanraden want het geeft je inzicht in je belemmerde overtuigingen en patronen die je ervan weerhouden om vrij en gelukkig in het leven te staan. Ze worden direct verwijderd en dat voel je meteen. Ik ben als persoon veranderd en ook mij bedrijf loopt als een trein! Ik volg nu veel beter mijn hart en durf voor de volle 100% op mezelf te vertrouwen.

Angelique Hagenaar, Kinderopvang
5

Ik heb van Deirdre loopbaan coaching mogen ontvangen. We zijn een aantal sessies intensief met mij aan de gang gegaan. Haar wijze woorden, ideeën en het werkboek hebben mij meer gegeven dan ik vooraf had durven hopen.Het was spannend in het begin om mijzelf zo kwetsbaar op te stellen ...Maar Deidre heeft mij heel snel op mijn gemak gesteld met haar fijne uitstraling. Ik voelde altijd dat ze mij wilde laten nadenken en uiteindelijk laten groeien en soms moest ze ook even (liefdevol) duidelijk zijn, op momenten dat dit nodig was.Ik heb heel veel van haar mogen leren, met name inzicht in werk maar Deirdre gaat nog veel verder dan dat, alles heeft met elkaar te maken ... De inzichten die ze mij gaf neem ik nu mee, in heel mijn leven, in werk maar ook privé! Ook haar werkboek houd ik nog dagelijks bij en geven mij houvast om alles wat ik heb geleerd nog steeds in de praktijk te brengen. Ik voel mij nu zelfverzekerder en straal dit ook uit! Laat mijn ideeën nu meer aan de wereld zien en mijn energie stroomt. Ik heb zin om met mijn nieuwe vleugels verder de wereld over te vliegen.

Tineke Veenstra
5

Ik heb een aantal bijzondere dingen ervaren, die ik graag op papier zet, bijna 2 weken later. Ten eerste was er een zeer plezierig onbedoeld neveneffect: ik bijt al jaren op mijn lippen en wangen, waardoor ik altijd een kapotte binnenkant van mijn mond heb. Ik heb al zo vaak gedacht dat ik daar graag mee wil stoppen, maar ja… dit soort dingen gebeuren vaak onbewust, en ik dacht er altijd te laat aan. Wat er spontaan gebeurde na de quaning sessie, was dat ik me er steeds op tijd bewust van werd dat ik het weer wilde gaan doen. Ik kon er voortdurend op tijd mee stoppen, waardoor na 2-3 dagen mijn mond geheel en al glad was aan de binnenkant. Wat heerlijk! Maar dat als eerste voorbeeld. Mijn ‘doel’ is: “ik ben in verbinding met alles wat is”, en een paar van mijn ijkpunten zijn: “ik hou mij aan mijn werkagenda”, en “ik kies bewust mijn eigen vrienden”. Hier heb ik uitstekende resultaten mee geboekt. Om in verbinding te kunnen zijn met alles wat is, moet ik allereerst in verbinding zijn met mijzelf en mijn directe omgeving. Ik vlieg nogal graag heen en weer, tussen thuis en mijn werk, alles kan wel even tussendoor. Ik heb nu gemakkelijk mijn zaken gestructureerd, neem 1 dag in de week vrij, en kan vrijwel elke avond in mijn 2x5-boekje schrijven, dat ik mij aan mijn werkagenda gehouden heb en de dingen gedaan heb die ik af wilde hebben. Tegen kinderen en vriendinnen die tussendoor beslag op mij wilden leggen kon ik gemakkelijk ‘nee’ zeggen. En hoewel ze dat moeilijk vonden, voelde ik mij er ok bij. Er gaan ook een paar vriendinnen uitvallen, omdat ze meer van mij verwachten dan ik kan/wil bieden. Het tweerichtingsverkeer wordt erg belangrijk voor mij. Financieel gezien gaat het mij de laatste jaren tegen de wind. Dat heeft geresulteerd in het verlies van mijn spaargeld en het ontstaan van een flinke schuld. Wij moesten echter dringend nieuw zitmeubilair hebben. Per ‘toeval’ is ons een prachtig, bijna nieuw bankstel in handen gevallen, voor de prijs van € 50,--. Exact wat we graag wilden hebben. Ik ben er erg dankbaar voor! Ik dank de kosmos, het universum. Moeder Aarde, God, of hoe je wilt noemen, elke dag voor de enorme rijkdom die we hebben. De gedachten gaan als vanzelf naar de overvloed, in plaats van de tekorten. En daardoor kunnen zaken ook naar mij toestromen. Mensen om mij heen, collega, cliënten, vriendinnen, zeggen dat ik een zachtere uitstraling heb. Ze kunnen het niet precies aangeven, maar voelen meer betrokkenheid. Dat vind ik heerlijk om te horen. Deirdre Bouwman, heb ik ervaren als iemand die zeer scherp vragen kan stellen en daardoor in staat is de ‘laag achter de laag’ te vinden. De zinnen waar het om ging konden door haar gerichtheid heel helder geformuleerd worden. Zij gaat lekker confronterend en onorthodox te werk. Ze bracht mij in korte tijd bij de kern van waar het bij mij om gaat. Mijn complimenten! Deirdre, bedankt voor je betrokkenheid! Tineke Veenstra Tineke is een oud-docente van mijn opleiding tot loopbaan coach en kwam naar mij toe met de vraag dat er iets in haar leven moest gebeuren...Wat er bij haar ontbrak was “verbinding ervaren met alles wat is”.  Bovenstaande  was een brief van Tineke over haar ervaring na één sessie.

Maureen, Customer Manager

Met Deirdre Bouwman heb je al snel het gevoel dat ze je heel goed kent en weet hoe je in elkaar zit. Het coachingstraject verliep daarom opbouwend en daar waar ik het gevoel had ‘vast te zitten in een bepaald patroon’ wist zij dit dmv het aangeven van tools te doorbreken. Ik kan een coachingstraject bij Deirdre van harte aanbevelen.’ Nogmaals dank Deirdre.  Gr. Maureen.

Esther Bod
Aan-bod loopbaancoaching en advies
5

In onze praktijk gebeuren sinds begin januari leuke dingen; contacten met nieuwe bedrijven, activiteiten buiten mijn comfortzone, waar ik veel plezier aan beleef en vanuit Tineke een 'vrediger' aanwezigheid. Levendigheid dus. Dit alles heel kort gezegd. Nog een interessante toevoeging: mijn bloeddruk heeft nu normale hoogte ( was al aantal jaren verhoogd 🙂 zet er ook maar bij! Wij zien allebei hoe de sessies met jou, voor ieder heel verschillend daaraan bijdragen. kan dus ook op je website, als je er nog plaats voor hebt... Al het goede voor jou gewenst met hartegroet! Esther Lieve Deirdre, Het was inderdaad even gek om te bedenken of je de inhoud van mijn kaartje* op de website kan zetten. Ik had bewust een kaart geschreven. Toch vind ik het prima dat je de inhoud van mijn kaartje voor jouw website inzet. Natuurlijk wens ik jou en je toekomstige klanten helpende 'lijntjes' toe! Nog een interessante toevoeging: mijn bloeddruk heeft nu normale hoogte ( was al aantal jaren verhoogd 🙂 zet er ook maar bij! *Begin maart 2016 kreeg ik een heel persoonlijk en lief bedank kaartje van Esther. Zij heeft in oktober 2015 één sessie bij mij gedaan. Zij had een verlangen om de verbinding met zichzelf te verdiepen om de innerlijke stroom van welzijn en liefde sterker te voelen.Een mooi doel voor een sessie! Want in dit soort vragen ligt de kern van onze gezondheid en ons geluk. Het kaartje spreekt voor zich en wat mooier dan dit te mogen delen met de bezoekers van mijn site. Zodat zij kunnen lezen en voelen hoe waardevol het schenken van 1 sessie aan jezelf is. Ik voelde mij een beetje bezwaard, maar trok toch de stoute schoenen aan en vroeg Esther of ik haar kaartje mocht delen en bovenstaande was haar antwoord.

Wim Stönner
Eigenaar Local2Global
5

Vanuit een bedrijfsomgeving kan ik Deirdre aanbevelen. Vanuit HR/directie perspectief zie je spanningen onder druk van rendement ontstaan, waar niet altijd een antwoord voor is binnen de bestaande bedrijfsvoering. Hier komt een persoon als Deirdre in beeld. Met haar onafhankelijke en integrale benadering legt zij vrij snel de vinger op de plekken waar het om gaat. Dit zonder afbreuk te doen aan bestaande strategie. Zij is bij uitstek de brug tussen harde en zachte waarden, waardoor zij naadloos in bestaande cycli in te passen is. Mijn advies; ga in gesprek met Deirdre, geef de pijnpunten weer en de huidige strategie en laat je door haar verrassen in oplossingsrichtingen!

M.H.
5

Deirdre heeft het talent om op een tactvolle manier jezelf een spiegel voor te houden. Door de juiste vragen te stellen en ijkpunten aan te geven krijg je een goed beeld waar je staat en waar je mogelijk naar toe kan en wil. Deirdre is een fijn en betrouwbaar persoon waarmee je goed en onderhoudend kan praten. Al denkend en filosoferend kom je tot een bewustzijn en raak je de kern van je uitdagingen. In datgene waar je je geld mee verdient moet niet alleen financieel wat opleveren maar des te meer gevoelsmatig een boost voort brengen. Waar wordt je blij van en waar sta je graag voor op? Hoe sta je in het leven en wat kan je ervan maken? Meer van dit soort vragen en stellingen houdt Deirdre je voor om je wegen te verlichten en hier en daar glad te strijken. Enkel een gesprek heeft mij al veel opgeleverd en ik zou zo weer aan tafel gaan met Deirdre. Dankjewel Deirdre! M.H. wilde graag weten waar hij staat, wat er voor hem mogelijk is en waar hij zich het beste op kan richten. Wellicht een part-time job naast zijn zelfstandig ondernemerschap? Dit is wat M te zeggen had over de sessie van anderhalf uur.

Jolanda Bot
Fotograaf - Lacheensnaarhetvogeltje fotografie
5

Na een Doorbraak sessie bij Deirdre Bouwman, in een sfeervolle en rustige ambiance, waar pure aandacht bovenaan staat, had ik diréct dezelfde middag al effect van de sessie! Storingen op de lijn zijn opgespoord en voelbaar verwijderd.  Nieuwe inzichten, kracht en vertrouwen voor de toekomst... dat wat stromen wil in mij, is vrij!Het leven dat IK wil, mag ik zélf (gaan) creëren! Voel jij dat je op de rem leeft, één stap vooruit, drie áchteruit? Een Doorbraak sessie schijnt licht op blokkades en laat je zien, maakt je bewust(er) van wat er in je leeft en schoont je energie op waardoor je meer mag gaan aantrekken wat JIJ wenst! Mijn 2014 (en de rest van mijn leven) had niet schoner kunnen beginnen! Ongelooflijk maar werkelijk waar ..... het heeft DIRECT resultaat!"

Marina de Boer
Yoga & Schrijven
5

Er zijn weinig thema's die mij zo bezig houden als het ontrafelen van hoe onze geest werkt en hoe deze onze levensvisie beïnvloedt. In de yoga lessen die ik geef ervaar ik, bij mezelf en bij anderen, hoe helderheid verlichting brengt in je gedachten. De methode die Deirdre gebruikt gaat nog een stapje verder. Begrijpen hoe de helderheid ontstaat en wat het in de weg zit geeft je het gereedschap om iedere ervaring constructief te analyseren. Op het moment dat ze, na het stellen van een aantal rake vragen zegt, “sluit even je ogen en zeg wat je voelt” geef je zelf het antwoord. Op de plek waar een knoop zich begon te nestelen schijnt nu de zon. Dank lieve Deirdre!

Nico de Vrij
5

Door het volgen van het programma “je reden van bestaan” ben ik nu in staat om warme en echte relaties op te bouwen met anderen. Dit programma is erg volledig en maakt je op een dieper niveau bewust van je overtuigingen en emoties. Met hulp van Deirdre ben ik aan de slag gegaan om dat bewustzijn toe te passen in mijn gedrag in het dagelijks leven. Deirdre is niet alleen zelf heel wijs, ervaren en liefdevol en is ook in staat om liefdevol te confronteren, waardoor je gestimuleerd wordt om in actie te komen. Ik kan dit programma aan iedereen aanraden

Alexander
Advocaat
5

Ik accepteer mijzelf nu volledig en ben een relaxte en liefdevolle (en toegewijde) partner. Dit uit zich in een grote mate van rust zowel mentaal en fysiek. Ook is het gevoel van schaamte verdwenen en treed ik makkelijker buiten mijn comfortzone. Ik voel me een stuk prettiger en met name het relativeringsvermogen en de genuanceerdheid doet mij goed. Het lijkt alsof ik nu meer overzicht heb, als ware ik van bovenaf kijk op mijn eigen situatie. Er is een stuk onrust in mij verdwenen. Het is wel opmerkelijk dat iedereen om me heen (vrienden, familie, compagnon) het is opgevallen dat ik relaxter ben geworden. Daarbij is er een aantal mensen die wist van mijn sessies, anderen weer niet. Juist van de vrienden die hier niets vanaf weten, doet het mij goed dat zij dit benoemden. Ook schijn ik rustiger te zijn geworden en kan ik kennelijk genuanceerder over situaties en mensen praten. Deirdre weet de psychologisch relevante kern snel te distelleren en te benoemen. De vertaalslag van het 'probleem' is helder en duidelijk. Daarbij weet Deirdre je op je gemak te stellen en geeft je ruimte en de mogelijkheid om de knelpunten te achterhalen. Ook weet de zij paal en perk te stellen aan de tijdsduur wanneer een cliënt zijn verhaal verteld. Daarmee constateer ik naast begrip en empathie jegens Deirdre, tevens een stuk zakelijkheid. Dat ervaar ik als prettig omdat ik zelf altijd werk naar oplossingen. De doelstellingen en focussen zijn zeer op maat voor mij 'gemaakt' en uitgelegd. Je wordt zo gedwongen om elke dag je bevindingen inherent aan de focus op te schrijven. Hierdoor train je jezelf om noodzakelijke veranderingen op zeer korte termijn aan te brengen. Haar werkwijze heb ik als nieuw en verfrissend ervaren. Het gevoel dat ik bij Deirdre heb gehad is veilig en eerlijk. Dit komt ook omdat zij zelf situaties uit haar verleden bloot durft te leggen (i.p.v. jezelf als trainer heel gesloten en belerend op te stellen). Het karakter en de deskundigheid van een trainer zijn doorslaggevend voor de cursist/cliënt om een sessie te durven aangaan en dit positieve (voor)gevoel heeft zich bij mij ook daadwerkelijk omgezet in realiteit, met succes!

Johan Bruggeman
5

Het heeft mij vooral de kracht opgeleverd om verder bij mijn gevoel te komen en te zien wat het effect van mijn onbewuste gevoel op mijn leven is. En ik kan nu vast stellen dat het erg groot is (geweest). Ik ben nu in een fase beland, waarin ik rust in mezelf aan het vinden ben en tegelijkertijd veel gevoel en emoties een plek aan het geven ben. De ijkpunten die we samen hebben geformuleerd helpen daar erg bij. Het is raar om te constateren dat het leven wat ik heb geleid erg in het teken van voldoen aan anderen heeft gestaan. En zelfs mijn gevoel en wat ik zelf nodig heb, daarvoor aan de kant heb geschoven. Waardoor ik voor een deel ook niet mijn eigen leven heb geleid. Al met al een intensieve periode waarin ik veel over mezelf leer. De geformuleerde ijkpunten helpen mij om te blijven zien waar ik aan wil werken. En sluiten naadloos aan op meer verkregen inzicht over de drijfveren van mijn gedrag en keuzes in mijn leven. Het meeste wat ik terugkrijg van anderen is dat ik opener ben geworden en mijn gevoelens meer toon. Met name met mijn ouders en zus is mijn band sterker geworden. Juist door gesprekken aan te gaan en mezelf open te tonen. En daar ben ik erg blij mee! Ik kijk met een dankbaar gevoel terug op het traject. Het traject heeft mij de kracht gegeven om naar mezelf te kunnen kijken. Tijdens en nu ook na het traject. Vol geladen met energie ben ik een nieuw leven aan het instappen Na vast gelopen te zijn in zichzelf kwam Johan naar mij toe. Het stoppen met zijn baan gaf hem tijd en ruimte om investering in persoonlijke ontwikkeling niet langer voor zich uit te schuiven. Hij wilde korte metten maken met het donkere gat waarin hij was beland. We stelden als trajectdoel: dat hij meer in verbinding met zichzelf zou komen en een heldere focus ten aanzien van zichzelf, liefde en werk zou krijgen. Inmiddels is Johan sollicitatiegesprekken aan het voeren en heeft hij plannen om zijn huis te gaan verkopen. Verdriet over een verleden relatie is verwerkt en er is ruimte en plezier in het aangaan van nieuwe contacten. En dit alles nog ruim binnen de tijd welke Johan zich had gesteld!

Jules, Redacteur Publieke Omroep

Als redacteur bij een publieke omroep begon ik na een paar jaar te twijfelen over mijn persoonlijke ontwikkeling en haalde ik minder werkplezier uit wat ik deed. Met Deirdre onderzocht ik waardoor dit gesaboteerd werd. Een aantal concrete interventies, voortkomend uit een holistische visie van Deirdre, maakte inzichtelijk welke hobbels verstorend werkten. In een paar gesprekken wist Deirdre een paar puzzelstukjes een slag te draaien, waardoor de puzzel opeens weer beter paste. Eén van de puzzelstukjes die ze draaide was de manier waarop ik mijn woorden kies. Na mij eerst zelf mijn valkuilen en sterke punten te laten omschrijven, zochten we samen naar woorden die precies de saboteurs weergeven. Bovendien zorgde haar frisse blik ervoor dat ik met meer zorg mijn woorden kies. Zo toonde ze mij onder meer aan dat het vermijden van woorden met negatieve klank impact heeft op je gedachten. En ze liet mij inzien dat het daadwerkelijk opschrijven en onder woorden brengen van bepaalde gedachten, als basis dient om je leerproces een richting te geven. Het bracht mij hernieuwde inspiratie in mijn werk, en creëerde nieuwe stippen aan de horizon om naartoe te ontwikkelen. De holistische aanpak van Deirdre maakte ook dat ik buiten mijn werk met een nieuwe frisse blik naar dingen ben gaan kijken, met hernieuwde waardering voor vanzelfsprekendheden in mijn privéleven. Bedankt! Dank, en wie weet tot een volgende keer!Groet,Jules

Laura Elsman
Camerajournalist - e-seevideo.com
5

Deirdre Bouwman bewonder ik in het bijzonder, omdat zij met een Change-your-life sessie heel snel een positieve wending geeft aan mijn persoonlijke en zakelijke welbevinden. Deirdre heeft mij weten te overtuigen dat zakelijk succes voortkomt uit persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik heb ervaren dat in een sessie van twee uur, je hele bewustzijn een boost krijgt.  Het is net of Deirdre op mijn focus-en-reset-knop heeft gedrukt. Dit heeft mij extra blijdschap, meer energie en een zeer opgeruimd gevoel opgeleverd. Hierdoor functioneer ik beter, zit ik lekkerder in mijn vel en ervaar ik meer zakelijk succes. Dank je wel, Deirdre, voor deze bijzondere ontmoeting." 3,5 week later: "Weet je dat ik elke dag wordt benaderd voor opdrachten?? Elke dag bellen of mailen mensen over hoeveel video kost. Naaah!!! Ik sta versteld."

Anne-Mieke Bulters
Kwartiermaker Jong Noord
5

Mijn ervaringen met het traject zijn heel positief. Door het werken op zowel bewust als onbewust niveau komt er veel in beweging. En door het focussen op mijn doel is het razendsnel gegaan. Ik begrijp de creatiespiraal. Intentie-manifestatie. Ik ben gaan creëren. Ik ben me gaan focussen. Ik ben voor mijn eigen autonomie gegaan. Ik heb me overgegeven aan het proces en ben me steeds meer bewust geworden wanneer ik in de stroom zat en wanneer niet. Er kwamen steeds meer dingen naar me toe. De kroon op het proces is dat ik vandaag de erkenning heb gekregen. Heerlijk. Ik ben vandaag benoemd tot Kwartiermaker Jong Noord. Een groter cadeau kan ik me niet wensen.

Stephanie Aukes
Supastar-PR - Public Relations
5

Je begint het traject met de omschrijving van het doel dat je wilt bereiken. Binnen 7 weken had ik dat doel daadwerkelijk bereikt! Het traject met Deirdre heeft echt mijn verwachtingen overtroffen! Ik had last van onbewuste overtuigingen die mijn geluk in de weg stonden. Ik heb echt een diepgaande verandering doorgemaakt, die nog steeds door blijft werken. Ik merk dat er nu nóg veel meer kansen mijn kant op komen. Dit is echt het mooiste en waardevolste coachingstraject dat ik ooit gedaan heb!

Zinvolle invulling na loopbaan
Corrie Vonk
Gepensioneerd maatschappelijk werker
5

Ik heb nu activiteiten toegelaten waar ik vroeger nooit aan gedacht zou hebben en tot mijn verbazing geven ze veel voldoening. Er ging een nieuwe wereld voor me open. Ik heb nu ook het vertrouwen gekregen dat als een van deze activiteiten stopt er weer andere voor in de plaats komen. Nadat het werken voor mij gestopt was, zocht ik nieuwe activiteiten, die mijn leven zouden kunnen vervullen. Dat liep niet erg. Of liever helemaal niet. Ik had nogal wat vooroordelen voor wat ik dacht leuk en fijn te vinden. Relaties gingen uit en ik kon mijn draai niet vinden. Deirdre heeft mij in haar coachingsgesprekken van een aantal dingen bewust gemaakt. Namelijk dat vooroordelen mijn blikveld behoorlijk vernauwen en dat het leggen van de verantwoordelijkheid voor je geluk bij een ander ( relatie) , je eigen geluk in de weg staat. Natuurlijk doet het pijn als een relatie ophoudt, die ander zit onder je vel, maar je eigen geluk hangt niet van de ander af, dat zit in jezelf. Deirdre heeft mij tevens een training gegeven om deze mindset te veranderen. Ik heb nu activiteiten toegelaten waar ik vroeger nooit aan gedacht zou hebben en tot mijn verbazing geven ze veel voldoening. Er ging een nieuwe wereld voor me open. Ik heb nu ook het vertrouwen gekregen dat als een van deze activiteiten stopt er weer andere voor in de plaats komen. Ik sta open voor alle mogelijkheden en… ze worden me nu ook vanzelf aangeboden. Dank je wel Deirdre voor jouw sympathieke en krachtige coaching.

Janneke van den Biggelaar
Grafisch ontwerper - Zuidwester Design
5

  Ik ben trouw aan mezelf geworden en werk ook weer boordevol met energie... Wat heb ik bereikt ten opzichte van mijn doel? Alles!Ik voel me onwijs lekker in mijn vel, heb de energie die ik wat kwijt was in tienvoud terug gekregen en doe de dingen waar ík gelukkig en blij van wordt. Omdat ik zelf veel beter in mijn vel zit merk ik ook dat de mensen om mij heen beter op mij reageren, mijn partner en ik in goede harmonie met elkaar praten én dat ik weer vol energie met mijn eigen bedrijf bezig ben. Het was een heel mooi (soms lastig) traject en ik ben nog steeds verbaast over de grote verandering die in eigenlijk maar een paar weken tijd heeft kunnen ontstaan. Ik heb op een andere manier leren denken die mij dagelijks helpt om een leven te leven hoe ik dat graag wil. Kortom, dit is het beste cadeau dat ik mezelf ooit had kunnen geven! Mijn ervaring met het Traject is zo goed dat ik het iedereen aan kan raden Het helpt je om je vaste denkpatronen te doorbreken waardoor er een wereld voor je opengaat waar je misschien al heel lang op wacht. Het heeft mij gebracht wat ik hoopte en daardoor ervaar ik nu rust in mijn hoofd. Heel goed vind ik dat er een heel duidelijk overkoepelend doel vastgesteld wordt waar je mee aan de slag gaat. En, dat er wekelijks een andere focus is waardoor je op meerdere vlakken jezelf ontwikkeld. Ik vond het zelf ook heel prettig om van te voren te weten dat het een vaste periode was van zeven weken.

Heb je alles op orde, behalve je broodnodige eigen me-time?Tip van de maand 💡

Lees hier de tip van de maand september over me-time. 

Bel mij voor een kennismakingsgesprek