Testimonials loopbaanontwikkeling.

Met Deirdre heb je al snel het gevoel dat ze je heel goed kent

Met Deirdre Bouwman heb je al snel het gevoel dat ze je heel goed kent en weet hoe je in elkaar zit. Het coachingstraject verliep daarom opbouwend en daar waar ik het gevoel had ‘vast te zitten in een bepaald patroon’ wist zij dit dmv het aangeven van tools te doorbreken. Ik kan een coachingstraject bij Deirdre van harte aanbevelen.’

Nogmaals dank Deirdre. 

Gr. Maureen.

Ik vond hernieuwde inspiratie in mijn werk, en creëerde nieuwe stippen aan de horizon om naartoe te ontwikkelen

Als redacteur bij een publieke omroep begon ik na een paar jaar te twijfelen over mijn persoonlijke ontwikkeling en haalde ik minder werkplezier uit wat ik deed. Met Deirdre onderzocht ik waardoor dit gesaboteerd werd. Een aantal concrete interventies, voortkomend uit een holistische visie van Deirdre, maakte inzichtelijk welke hobbels verstorend werkten. In een paar gesprekken wist Deirdre een paar puzzelstukjes een slag te draaien, waardoor de puzzel opeens weer beter paste. Eén van de puzzelstukjes die ze draaide was de manier waarop ik mijn woorden kies. Zo toonde ze mij onder meer aan dat het vermijden van woorden met negatieve klank impact heeft op je gedachten. En ze liet mij inzien dat het daadwerkelijk opschrijven en onder woorden brengen van bepaalde gedachten, hernieuwde inspiratie in mijn werk, en creëerde nieuwe stippen aan de horizon om naartoe te ontwikkelen. De holistische aanpak van Deirdre maakte ook dat ik buiten mijn werk met een nieuwe frisse blik naar dingen ben gaan kijken, met hernieuwde waardering voor vanzelfsprekendheden in mijn privéleven. Bedankt!

Dank, en wie weet tot een volgende keer!
Groet,Jules

Ik heb zin om met mijn nieuwe vleugels verder de wereld over te vliegen

Ik heb van Deirdre loopbaan coaching mogen ontvangen. We zijn een aantal sessies intensief met mij aan de gang gegaan. Haar wijze woorden, ideeën en het werkboek hebben mij meer gegeven dan ik vooraf had durven hopen.Het was spannend in het begin om mijzelf zo kwetsbaar op te stellen …Maar Deidre heeft mij heel snel op mijn gemak gesteld met haar fijne uitstraling. Ik voelde altijd dat ze mij wilde laten nadenken en uiteindelijk laten groeien en soms moest ze ook even (liefdevol) duidelijk zijn, op momenten dat dit nodig was.Ik heb heel veel van haar mogen leren, met name inzicht in werk maar Deirdre gaat nog veel verder dan dat, alles heeft met elkaar te maken … De inzichten die ze mij gaf neem ik nu mee, in heel mijn leven, in werk maar ook privé! Ook haar werkboek houd ik nog dagelijks bij en geven mij houvast om alles wat ik heb geleerd nog steeds in de praktijk te brengen. Ik voel mij nu zelfverzekerder en straal dit ook uit! Laat mijn ideeën nu meer aan de wereld zien en mijn energie stroomt. Ik heb zin om met mijn nieuwe vleugels verder de wereld over te vliegen. Angelique

 

Alles op orde, en toch niet top voelen… Wat is dan de reden?!

Een afgeronde hbo-opleiding en ik kon blijven werken bij mijn stagebedrijf, privé situatie zat goed en toch voelde ik mij niet top.. Maar wat is dan de reden?!
Daarom ging ik op zoek naar een actieve manier zoals een cursus om te kijken of ik daar baat bij zou hebben. Zo kwam ik op de website van Deirdre terecht. Het fijne vind ik dat je iedere dag een kleine oefening hebt, waarmee je werkt, die vanzelf eigen wordt. Doordat ik er zelf zo actief mee bezig was en nog steeds ben, wordt het een gewoonte. 
Wat mij positief verraste is dat dit coaching traject echt focust op het heden en de toekomst in tegenstelling van een psycholoog die iedere keer de pijntjes uit het verleden naar boven haalt.
Deirdre is een heel prettig persoon om deze sessies mee te doen, ze heeft enorm veel kennis en haalt door haar gerichte vragen het antwoord uit jouw mond, zodat je weet wat er nu eigenlijk gebeurde tijdens die situatie. Ze is ook goed bereikbaar en komt met goede terugkoppelingen aan de hand van de sessies en het huiswerk.
Mijn doel was lichter in het leven staan door meer te (mogen) ontspannen en genieten van het moment, en daar heeft Deirdre mij super bij begeleid! Tess

In onze praktijk gebeuren sinds begin januari leuke dingen

In onze praktijk gebeuren sinds begin januari leuke dingen; contacten met nieuwe bedrijven, activiteiten buiten mijn comfortzone, waar ik veel plezier aan beleef en vanuit Tineke een ‘vrediger’ aanwezigheid. Levendigheid dus. Dit alles heel kort gezegd.

Nog een interessante toevoeging: mijn bloeddruk heeft nu normale hoogte ( was al aantal jaren verhoogd 🙂 zet er ook maar bij!

Wij zien allebei hoe de sessies met jou, voor ieder heel verschillend daaraan bijdragen.

kan dus ook op je website, als je er nog plaats voor hebt…

Al het goede voor jou gewenst met hartegroet!
EstherAfbeelding met tekst, handschrift, brief, kalligrafie

Automatisch gegenereerde beschrijving

Lieve Deirdre,

Het was inderdaad even gek om te bedenken of je de inhoud van mijn kaartje* op de website kan zetten. Ik had bewust een kaart geschreven. Toch vind ik het prima dat je de inhoud van mijn kaartje voor jouw website inzet. Natuurlijk wens ik jou en je toekomstige klanten helpende ‘lijntjes’ toe! Nog een interessante toevoeging: mijn bloeddruk heeft nu normale hoogte ( was al aantal jaren verhoogd 🙂 zet er ook maar bij!

*Begin maart 2016 kreeg ik een heel persoonlijk en lief bedank kaartje van Esther. Zij heeft in oktober 2015 één sessie bij mij gedaan. Zij had een verlangen om de verbinding met zichzelf te verdiepen om de innerlijke stroom van welzijn en liefde sterker te voelen.Een mooi doel voor een sessie! Want in dit soort vragen ligt de kern van onze gezondheid en ons geluk. Het kaartje spreekt voor zich en wat mooier dan dit te mogen delen met de bezoekers van mijn site. Zodat zij kunnen lezen en voelen hoe waardevol het schenken van 1 sessie aan jezelf is. Ik voelde mij een beetje bezwaard, maar trok toch de stoute schoenen aan en vroeg Esther of ik haar kaartje mocht delen en bovenstaande was haar antwoord.

Binnen twee maanden ingrijpende carrière switch gerealiseerd

De sessie met Deirdre werkt snel en doeltreffend. Haar werkwijze heeft bij mij in korte tijd diepe impact gehad. Ik ontdekte overtuigingen die ik had die me in de weg zaten. Binnen twee maanden heb ik een ingrijpende carrière switch gerealiseerd. Het heeft me dichtbij mezelf gebracht. Ik doe nu datgene waar ik voor in de wieg gelegd ben. Elke dag ervaar ik daar het plezier en de energie van. We zijn inmiddels een jaar verder en ik ben nog steeds dankbaar voor de begeleiding die Deirdre Bouwman mij heeft geboden.

 

Deirdre vindt de laag achter de laag

Ik heb een aantal bijzondere dingen ervaren, die ik graag op papier zet, bijna 2 weken later.

Ten eerste was er een zeer plezierig onbedoeld neveneffect: ik bijt al jaren op mijn lippen en wangen, waardoor ik altijd een kapotte binnenkant van mijn mond heb. Ik heb al zo vaak gedacht dat ik daar graag mee wil stoppen, maar ja… dit soort dingen gebeuren vaak onbewust, en ik dacht er altijd te laat aan. Wat er spontaan gebeurde na de quaning sessie, was dat ik me er steeds op tijd bewust van werd dat ik het weer wilde gaan doen. Ik kon er voortdurend op tijd mee stoppen, waardoor na 2-3 dagen mijn mond geheel en al glad was aan de binnenkant. Wat heerlijk!

Maar dat als eerste voorbeeld. Mijn ‘doel’ is: “ik ben in verbinding met alles wat is”, en een paar van mijn ijkpunten zijn: “ik hou mij aan mijn werkagenda”, en “ik kies bewust mijn eigen vrienden”. Hier heb ik uitstekende resultaten mee geboekt. Om in verbinding te kunnen zijn met alles wat is, moet ik allereerst in verbinding zijn met mijzelf en mijn directe omgeving. Ik vlieg nogal graag heen en weer, tussen thuis en mijn werk, alles kan wel even tussendoor. Ik heb nu gemakkelijk mijn zaken gestructureerd, neem 1 dag in de week vrij, en kan vrijwel elke avond in mijn 2×5-boekje schrijven, dat ik mij aan mijn werkagenda gehouden heb en de dingen gedaan heb die ik af wilde hebben. Tegen kinderen en vriendinnen die tussendoor beslag op mij wilden leggen kon ik gemakkelijk ‘nee’ zeggen. En hoewel ze dat moeilijk vonden, voelde ik mij er ok bij. Er gaan ook een paar vriendinnen uitvallen, omdat ze meer van mij verwachten dan ik kan/wil bieden. Het tweerichtingsverkeer wordt erg belangrijk voor mij.

Financieel gezien gaat het mij de laatste jaren tegen de wind. Dat heeft geresulteerd in het verlies van mijn spaargeld en het ontstaan van een flinke schuld. Wij moesten echter dringend nieuw zitmeubilair hebben. Per ‘toeval’ is ons een prachtig, bijna nieuw bankstel in handen gevallen, voor de prijs van € 50,–. Exact wat we graag wilden hebben. Ik ben er erg dankbaar voor!

Ik dank de kosmos, het universum. Moeder Aarde, God, of hoe je wilt noemen, elke dag voor de enorme rijkdom die we hebben. De gedachten gaan als vanzelf naar de overvloed, in plaats van de tekorten. En daardoor kunnen zaken ook naar mij toestromen.

Mensen om mij heen, collega, cliënten, vriendinnen, zeggen dat ik een zachtere uitstraling heb. Ze kunnen het niet precies aangeven, maar voelen meer betrokkenheid. Dat vind ik heerlijk om te horen.

Deirdre Bouwman, heb ik ervaren als iemand die zeer scherp vragen kan stellen en daardoor in staat is de ‘laag achter de laag’ te vinden. De zinnen waar het om ging konden door haar gerichtheid heel helder geformuleerd worden. Zij gaat lekker confronterend en onorthodox te werk. Ze bracht mij in korte tijd bij de kern van waar het bij mij om gaat. Mijn complimenten!

Deirdre, bedankt voor je betrokkenheid!

Tineke Veenstra

Tineke is een oud-docente van mijn opleiding tot loopbaan coach en kwam naar mij toe met de vraag dat er iets in haar leven moest gebeuren…Wat er bij haar ontbrak was “verbinding ervaren met alles wat is”.  Bovenstaande  was een brief van Tineke over haar ervaring na één sessie.

Ik ben beter en anders in het (werkend) leven gaan staan

Als ik terugkijk op het traject ben ik me sterker bewust van keuzes, van de energie om me heen en het effect van mijn energie op een ander en daarmee weer op mezelf, trouw zijn aan jezelf en hoe belangrijk het is om duidelijk en helder voor mezelf te hebben wat mijn belangen zijn en dit aan te geven.

Ben beter en anders in het (werkend) leven gaan staan, kijk op een andere manier naar collega’s, verantwoordelijkheden, toekomstverwachtingen, het gaat om mij en wat ik wil. Dat geldt ook voor mijn prive-leven, daar voelt het alleen anders. Besef en bewustwording dat het belangrijk is om duidelijk voor ogen te hebben en weten wat ik (nu) wil en dat gewoon vragen of bespreken en je krijgt het, denken voor mezelf in plaats van voor een ander, denken in wat ik wil, wat ik waard ben.

Trouw zijn aan jezelf, duidelijker en helder voor mezelf hebben wat mijn belangen zijn. Voor dit traject wist ik dat wel en weet ik dat je jezelf een doel moet stellen etc, maar weten en doen. Die stap zetten was voor mij te gewichtig, ik wilde gelijk een grote stap zetten en weten waar naar toe in plaats van gewoon een stap te doen en maakt niet uit waar heen, als je in ieder geval maar beweegt en gaat.

Deirdre heeft me goed geholpen in het verwoorden van mijn doel. In het bewust, maar vooral onbewust ontdekken en achterhalen van mijn knelpunten en wat voor onbewust effect dat op mijn te maken keuzes heeft (gehad). Een hele bijzondere ervaring, die ik alleen bedacht zou hebben voor mensen die bijvoorbeeld een heftig verleden hebben gehad, maar niet voor mezelf, ‘slechts’ als kind de scheiding van mijn ouders mee gemaakt, ‘en meer niet’. Toch heeft dat in die eerste 10 levensjaren onbewust een herinnering achter gelaten, waar we nu  achter kwamen waar mijn knelpunt in zit. En het voortkomt uit een keus die mijn moeder vroeger heeft gemaakt die ik juist ontzettend respecteer en knap van haar vind. Dus dit was een bijzondere, intense, mooie ervaring.

Over Deirdre:
Mooi open en eerlijk. Krachtig tot in de kern komen, streng in bij de les houden (positief), goed in verwoorden van methodiek en waarom dit anders is dan coaching. Goed in horen en aanvoelen waar en of er nog iets knelt.
Als persoon heel bescheiden, timide, rustig bijna soort verlegen, terwijl ze als coach sterk, zeker, zichtbaar, ‘streng’ en duidelijk is.”

Monique kwam bij mij met het verlangen om te kunnen genieten van de ruimte om te zijn, anderen (meer) toe te laten (privé) en haar talenten optimaal te benutten. Terugkijkend op haar traject beantwoordde zij de volgende vragen: Welk doel heb je bereikt? Hoe kijk je terug op het programma? Wat hebben anderen je verteld over wat hen opvalt over hoe je nu bent? Hoe voel je je nu?

“Dat ik er mag zijn, dat ik tijd mag opeisen, dat ik aan mezelf mag denken, dat ik goed ben als moeder en dat dat ook gezien mag worden (herkend en erkend) als talent en hoe dit onderdeel is van mijn zijn.

Anderen vinden het goed dat ik in mezelf investeer.

Ik weet nu en ervaar dat ik mijzelf kan geven wat ik nodig heb

Het traject heeft mij heel veel inzicht in mijzelf gegeven. Ik ben mij bewust geworden van oude gedachten patronen die mij belemmerden om in mijn kracht te staan. Ik weet nu en ervaar dat ik mijzelf kan geven wat ik nodig heb. Ook ben ik nu veel zekerder over mijzelf.
Dit ervaar ik elke dag en helpt mij ook in mijn werk.

Deirdre is een heel fijn persoon die alle tijd voor je neemt en vaak precies tot de kern van het probleem komt. Ze staat altijd voor je klaar als je vragen hebt en om je te motiveren. Ik vond het echt de moeite waard en kan het iedereen aanbevelen. Mark

Ik voel me een prettiger persoon naar mezelf en mijn omgeving

Ik zit beter in mijn energie, ben rustiger in mijn hoofd en lichamelijk energieker. Mensen hun visie, hoeft mijn visie niet te zijn en andersom. Dit is soms nog wel een struikelblok, maar ik signaleer het wel en probeer er dan alsnog naar te handelen.Een issue blijft niet meer lang in mijn hoofd hangen, kan de dingen makkelijker van me afzetten. Het traject is voor mij erg leerzaam geweest, veel over mezelf geleerd en sta open voor hetgeen tussen hemel en aarde. Dit geeft mij andere inzichten.

Ik voel me een prettiger persoon naar mezelf en mijn omgeving. De extreme boosheid in mij is weg, dat voelt zooo fijn.

Ik wilde een verandering in mijn leven en dat is gebeurd! Het traject heeft me laten inzien dat je jezelf kunt veranderen. Het pakt de kern van het probleem, waardoor je heel gericht naar je doel kunt werken. Mensen doen, het verruimd je geest en maakt het leven makkelijker.

Bel mij voor een kennismakingsgesprek