Testimonials ervaringsdeskundigheid

Train de trainer is de start van iets moois. Een tijd van zelfonderzoek, van zelfbewustzijn, van oprechte zelfliefde en voor anderen…

De bijeenkomsten van train de trainer heb ik als zeer inspirerend ervaren. Om op zo’n niveau aan je zelf te kunnen werken is iets zeer bijzonders. Je moet zelf thuis hard aan je werk. Dit is een cadeau aan je zelf wat je zeker niet licht moet zien.Tijden de training werd ik erg geconfronteerd met mezelf en werd ik gewezen op de manier dat ik over mezelf sprak. Ik dacht dat ik vol zelf vertrouwen was en van mezelf hield maar in mijn woorden sprak ik anders. Dit had ik zelf totaal niet door. De dagelijkste opdrachten dwongen mij om bewust te kijken naar mezelf. Tijdens de 1 op 1 sessie met Deirdre kon ik samen met haar verder de diepte in. Ze gaf me nieuwe inzichten en nieuwe tools om aan mezelf te werken. De opdrachten die we ieder keer weer kregen waren tools om meer de diepte in te gaan en dichterbij je zelf te komen. Tijdens de bijeenkomsten heerste er een veilige sfeer. Je leert niet alleen over je zelf maar ook van anderen. Deirdre is een inspiratie. De respectvolle manier hoe ze met mij en de anderen is om gegaan voelde als of ik haar al jaren kende. Daarnaast is ze op spiritueel niveau zeer onderlegd. Toen de bijeenkomsten tot een einde kwamen merkte ik dat ik even in paniek raakte. Zelfs dan wordt je niet losgelaten. Train de trainer is de start van iets moois. Een tijd van zelf onderzoek, van zelf bewust zijn, van oprechte zelf liefde en voor anderen. Dit gun ik ieder vrouw! 
Lilian    

Innerlijke vrijheid

Deirdre heeft mij woorden gegeven voor mijn overtuigingen in het leven die ik heb, waar ik zelf nog geen woorden aan kon geven. De inzichten die ik heb mogen krijgen tijdens dit traject hebben mij vooral innerlijke vrijheid gegeven. Ik gun iedereen de liefde en innerlijke vrijheid die ik heb mogen ervaren. Tjarda

Een vakvrouw

Een vakvrouw met gevoel die ontzettend veel kennis heeft en deze heeft doorleefd. Nathalie

Respectvol, duidelijk en realistisch

Op een hele respectvolle, duidelijke en realistische wijze snel tot de kern komen en leren je oude overtuigingen te vervangen voor nieuwe denkwijzen. Ria

Eindelijk ben ik de verbinding met mezelf gaan voelen

Door de training “Op weg naar het keven dat je wilt”: eindelijk ben ik de verbinding gaan voelen met mijzelf, met wat ik wil in- en met mijn leven. De weg ligt nu open om eindelijk mijn leven te gaan leiden, samen en vooral in verbinding met degenen waar ik van hou en bovenal in verbinding met mijzelf. Quirina

Wat de deelnemers in eigen woorden te zeggen hebben

Ik merk dat ik mij steeds iets beter ga voelen. De 17 seconden oefening vind ik heerlijk om te doen.
Vandaag was een dag waarbij ik voelde dat ik steeds meer mijn humor terug krijg. Vrolijke humor vanuit het positieve. Ik hoor mezelf lachen en voel mij oprecht en uitbundig blij. Soms onverwacht, vanuit het niets. Dat geeft mij kracht en energie. 
 
Er waren momenten in de afgelopen week, dat ik mij net als vroeger, voel bruisen van vertrouwen. Dat heb ik jaren niet meer gevoeld, die rust en enthousiasme. 
 
Vandaag besefte ik wat wij allemaal voor elkaar hebben gekregen. Drie jaar geleden stonden wij bijna op straat. Nu lachen we en maken we pret in ons huisje, de kinderen voelen zich veilig. Ik kreeg vandaag zin om voor de spiegel te dansen, dat is heel lang geleden. Morgen ga ik het combineren met het trainen. Ik herken steeds meer mijzelf, degene die ik al jaren niet meer was en misschien ook nooit ben geweest. Het ontroert mij omdat ik voel dat ik leef op een positieve, onbezorgde manier. De omstandigheden zijn er nog maar het doet geen ondraaglijk pijn meer. Ik had nooit verwacht dat ik dit zou kunnen. Ik voel heel veel rust en liefde.   
 
Vandaag bedacht ik mij dat ik heel vaak heb geroepen en gesmeekt om hulp omdat ik zo wanhopig was en mij zo eenzaam voelde. Ik heb gesmeekt om iemand die mij oprecht zou willen helpen omdat ik geen geld had voor hulp en geen familie voor steun. Mijn lichaam en geest leken mij in de steek te laten en ik werd banger. Deze training kwam toen op mijn pad, jij gaf een plek aan mij. Je gaf mij jouw tijd, aandacht, wijsheid, geduld, oprecht advies en veel meer. Mijn wens is uitgekomen. Ik heb nog nooit zo een mooi cadeau gekregen. Daar ben ik je voor altijd dankbaar voor, ik was echt ten einde raad. Terwijl ik dit schrijf huil ik van geluk omdat ik dacht ik mij nooit meer zo goed zou kunnen voelen. Dank je wel lieve Deirdre. Liefs Sirikit
 
Vandaag sta ik veel stil bij wat deze training ons heeft gebracht. Dat is zo enorm veel. 
Ik ben in staat om bewust de regie over mijn emoties te bewaren. Het fijne gevoel is voor mij daarvan het resultaat, het is heel fijn om daar naar toe te blijven werken..
 
De dagen worden steeds mooier en voelen intens fijn. Wat een verschil met twee maanden geleden. Ik heb zoveel meer oprechte aandacht voor mijn kinderen dat ik de leukste en gekste vragen en gesprekken met hen heb.  
 
Alles was anders. De realiteit voelt anders. Het positief creëren is intens en fijn. Uiteindelijk ben ik zelfs tot de stap gekomen om echt actief stappen te ondernemen. Het voelt echt magisch maar niet onwerkelijk.
 
Ik ben zo dankbaar voor de inzichten van deze training.
Ik ben meer gericht op fijne, positieve en trotse momentjes.
Ik ben meer gaan stil staan bij wat “vanzelfsprekend” is, zoals moderne gemakken maar ook dingen zoals gezondheid en vrijheid.
Ik heb meer genoten van kleine momenten of gebeurtenissen. Zoals een vlinder zien vliegen.
 
De afgelopen weken heb ik steeds meer ruimte gegeven aan mijn innerlijke. Wat deed dat mij goed en wat voelde dat heerlijk aan! Ik kon zonder twijfel achter moeilijke beslissingen staan.
En ik kan enorm liefdevol en oprecht zijn naar mezelf en anderen.

Als kind was ik beter in contact met mijn geweten, wat juist en integer is en volgde ik deze stem bijna altijd.
 
Ik kreeg ruzie met mijn vriend. We waren allebei in staat om de situatie eerder te de-escaleren. Juist rondom de ruzie kon hij erg liefdevol zijn en begin ik me steeds veiliger te voelen om ook enorm liefdevol te zijn. Ik voel de angst voor afwijzing en verdriet eigenlijk niet. Wat ik eerder wel had. Hierdoor voel ik me zekerder en doe ik minder aan self-sabotage om diep van binnen bevestiging te krijgen.
 
Ik ben in gedachten veel met de cursus bezig.
Ik ben me daardoor meer bewust van dat kwetsbare in mezelf.
Het idee dat het juist mijn krachtbron is, geeft me een heel fijn gevoel!
Ik voel me fijn. Met meer liefde voor mezelf.
Ik ben meer bij mijn gevoel.
Ik blijf vaker trouw aan mijn voornemens.

Ik droom weer
En ik betrap me veel sneller erop als ik negatieve gedachtes over mezelf heb. Dan kan ik het meestal meteen los laten en keren
 
Ik maak bewuster keuzes voor wat ik zelf graag wil of belangrijk vind en minder omdat ik denk dat het moet
Ik geniet meer van dingen, kleine en grote dingen en meer bewust.
Ik ben minder uit balans en rustiger
Ik heb een heel drukke tijd met veel onrust, maar ik voel me toch rustig.
Minder snel in paniek of helemaal niet. Nog maar heel soms ????
 
Ik was met vlagen heel ontspannen en open, waardoor ook anderen heel duidelijk open en liefdevol op mij reageerden.
 
Ik heb veel minder mot met mijn vriend. Hij merkt het ook op en ik vind dat vooral hij  zelf minder snel de drama in schiet.

Een inspirerende training. Alles is bekend en tegelijk ook niet.
Eigenlijk is het er allemaal maar het moet nog indalen
 
Ja er was veel anders. Ik heb mijn eerste stap gezet op school -> uitgesproken naar collega.
Ik heb een heel goed gesprek gehad met mijn moeder.
En een lastig moment met X waarbij we wel in conflict raakte heb ik goed kunnen bekijken wat mijn aandeel hierin was waardoor het boze gevoel snel veranderde
Wat ben ik blij dat ik deze cursus volg. De manier waarop je situaties bekijk is erg belangrijk hoe je je voelt. Ik wil me goed voelen.
 
Ik ben toch meer bewust geworden  en daardoor ben ik dankbaar. Al de leuke contacten en de kleine momenten die ik heb vallen steeds meer op. Ik verwen me mezelf op allerlei manieren: wandelen, gezond koken (nieuwe recepten). Mijn kinderen geven me complimenten dat zij mijn nieuwe recepten echt lekker vinden
 
Genoten en veel geleerd van de cursus
 
Ik geniet van de rustmomentjes die ik mezelf geef; vier de momenten dat ik de regie pak, kies vaker voor versterkende gedachten.
 
Deirdre  is een fantastische empowerment coach / trainer die de materie door haar persoon naar buiten brengt, heeft groot respect voor ieders proces en erg bemoedigend om de eigen issues aan te pakken.
 
Het is een intensief traject die voor ons allen zeer de moeite waard is om te volgen.

 

Belangrijk om met lotgenoten te kunnen praten

Voor mij was de training weer een stap dichter bij de kern van mijn eigen proces maar ook die op gebied van werk. Voor mij is steeds helderder geworden hoe belangrijk het is om met lotgenoten te kunnen praten. In mijn omgeving ken ik veel dames die hetzelfde hebben meegemaakt en met dezelfde dingen struggelen als ik. Voor mij bied dit veel houvast en erkennen en daarnaast ook te weten waar het vandaan komt en dat het dus een normale reactie is op wat is gebeurd.

Door de training is mij nog duidelijker geworden hoe ik in elkaar zit. Dit zijn dingen waar ik nu ook veel aan heb. Zoals pas op de plaats bij chaos in mijn hoofd en dan om vanuit rust weer verder te gaan. De reden waarom dingen gebeuren op een positieve manier te bekijken. Dat deed ik deels al maar nu zelfs door de meest kleine ongemakkelijke gevoelens en situaties verder uit te diepen zie ik dat in alles een leermoment kan zitten zolang je de deur ervoor open zet.Technieken vanuit de training die ik nog toepas. De 2maal 7. Daarnaast het schrijven naar mijzelf of een ander in bepaalde situatie. Daarnaast doe ik nog steeds aan het doel bewust creëren.

De individuele contacten met jou hebben mij enorm geholpen en nu ik daarop terug kan kijken zie ik duidelijker mijn leerprocessen. Marieke

Voor mij is deze cursus het gouden ei

Allereerst ben ik heel dankbaar dat ik deze cursus heb mogen doen. Voor mij is het de gouden ei die ik in handen heb en Deirdre als een geweldige leermeester/coach.

In oktober 2015 heb ik huiselijk geweld meegemaakt. Ik heb alles sessies therapie (EMDR) en begeleiding van mijn maatschappelijkwerkster (Blijfgroep) netjes mogen afronden in Juni 2016. Ik kreeg een mail begin dit jaar van mijn maatschappelijkwerster ( Mevr. Hillery Lie a Sak) dat er een cursus word gegeven train de trainer voor vrouwen die huiselijk geweld hebben meegemaakt en gaf als tip aan mij aan te melden. De reden waarom zij vond dat ik mij moest aanmelden, omdat tijdens onze sessies zag ze dat ik leergierig was en potentie om andere te kunnen inspireren en ik graag een boek wil schrijven en als eind doel vrouwen motiveren op welk aspect dan ook in hun leven.

Ik had daarna een telefonisch intake met Deirdre en vertelde wat de reden is dat ik de cursus wilt doen. En haar antwoord was, ik weet genoeg…ik krijg kippenvel op mijn handen en voeten. En voor mij een goed teken. En yes, ik mag de cursus doen! Ik was heel blij en trots toen ik dat hoorde.

Vanaf sessie 1 van de cursus tot nu toe heb ik zoveel geleerd. En mijn leven is drastisch veranderd. De eerste skype sessie heb ik als doel “Ik heb mezelf vol lief”. Nu zijn we bijna 3 maanden verder en ik ben enorm gegroeit. Een grote stap was mijn ex die mij mishandeld had kunnen vergeven uit liefde voor mezelf. Alle paramaters die ik heb opgeschreven, heb ik stuk voor stuk volgehouden. Mijn innerlijk GPS te volgen is the key. De contrasten in mijn leven heb ik door deze cursus kunnen begrijpen. Ik heb het verleden volledig geaccepteerd en ik ben er dankbaar voor, anders zou ik nu niet zijn waar ik nu ben. En vanaf ik bewust leef dat ik intens kan genieten van alle mooie dingen in mijn leven. Door de 2×7 en ochtend intentie zijn mijn gedachten gefocust op het positieve en de dag reflectie geeft ook aan hoe mooi een dag is. Voorheen was het een radar voor alleen het negatieve en kreeg daardoor last van stemmingswisselingen. Nu heb ik dat niet meer en ben positiever ingesteld. Als contrast situaties zich aandienen ga ik mijn emoties op dat moment onderzoeken en The Work van Byron Katie toe passen en de vragen stellen. En vaak pakt de situatie positief uit dan ik verwacht had.

 

Het pivotten is voor mij ook echt een heel mooie tool om niet in het negatieve te blijven hangen. Maar heel snel je energie niveau verhogen en lekker weer in het positieve te zijn. Het is oefening baart kunst, maar het lukt me wel aardig.

Ik heb mijn hele leven lang al geworsteld met altijd slank zijn en buikspieren hebben zelfs na de bevallingen van twee mooie dochters. Door de brief naar mijn lichaam ben ik mijn lichaam meer gaan waarderen en accepteren en het heeft mij ook een zelfverzekerheids boost gegeven. En de Groei CV heeft mij ook inzichten gegeven waar ik vandaan kom en de lange weg die ik heb afgelegt om te komen waar ik nu ben en dat mag waarderen.

Hoofdstuk 6 Doelbewust creeren vind ik ook een mooi hoofdstuk want het sluit ook aan bij de hoofdstuk die ik nu aan het lezen ben van het boek “De wonderlijke Kracht van Bewuste Intentie”Abraham Hicks. Ik begrijp de wet van aantrekking steeds beter en wat de Universum precies inhoudt.

Door de 3 xR Rust, Regelmaat en Reinheid ervaar ik veel meer rust in mijn leven en kan ik ook dagelijks genieten van alle kleine dingen. Ik ben alleenstaande moeder en best wel druk dagelijks is voor mij mediteren einde van de dag mijn moment en toetje voor het hard werken en drukke dag. Hierdoor heb ik een rustige nachtrust en sta ik ook lekker op met aansluiting van de ochtend intentie.

Elk menselijk wezen verdient het om gelukkig te zijn en bewust te zijn wat hij doel bewust aan het creeeren is. En ik hoop deze wijsheid wat ik via de cursus geleerd heb, mag meedelen met andere vrouw en de kracht in zichzelf ontdekken.

Deze cursus is het waardevolste cadeau wat ik tot nu toe in mijn leven gekregen heb.Een gelukkig & dankbare leerling. Kathleen

Je leert in jezelf geloven

Deirdre Bouwman is een echte kracht vrouw, spiritueel en open. Vanuit haar positieve energie en kijk op het leven deelt zij haar ervaringen en kennis.

De training Train de Trainer is niet alleen voor mensen die huiselijk geweld en misbruik zelf hebben ervaren. In deze training leer je jezelf echt kennen, wat je wil en wat je niet wil. Door bewust wording die je door tools uit de training leert, leer je blokkades en/of negatieve gebeurtenissen te kantelen naar positieve punten en leerdoelen. Je leert in jezelf geloven en je eigen krachten te zien en je eigen doelen in kaart te brengen.

Ik heb de afgelopen maanden zoveel geleerd, er is mij een spiegel voorgehouden waar ik niet om heen kon. Ik ben met me mezelf op de vuist gegaan en heb leren luisteren naar mijn innerlijke ik. Ik ben enorm gegroeid en bewust van elke stap. Ik hou van mezelf en begrijp mezelf.

Kortom de training is voor iedereen, elke vrouw en man die in deze tegenwoordige maatschappij tegen zich zelf aan loopt of geen uitweg meer ziet of vast loopt in patronen. Echt een aanrader. Yumila

Training is one of the most valuables experiences I had the chance to experience in my life

I guess this training is one of the most valuables experiences I had the chance to experience in my life. And it is not only valuable for me but also for my environment and the people I interact with every day. If I had to pin point it to certain words I would say the training it is about finding your inner balance in order to life the life you want to create for yourself. Coming from: being a person not able to make a connection to my inner self- to now…Its still incredible for me  how three month can change so much.

Three months ago, when starting off the training I didn’t know where this experience would take me. I was curious to do try the training not having a clue on where it would lead me to. In such a short time of three month, so many things changed for me. The way I experience myself, the way I understand myself  and the way I am in getting into alignment with my inner emotions. More and more I feel the power to create my own life. More and more I pick up signs which show me my right way. More and more I trust myself.

I understand the training as a starting point, of a process of growth. The perfect setting to reflect upon yourself, reflect your experiences and about your emotions. It is a tool to help you help yourself.

So there are many things I am already taking out of this training but I think the most important thing I can take for me is that I know that change is possible. People can change their believes,their perception of life and get connected to their inner being.  I know that because I am getting there . The power to create your own life the way you want it to be needs tools, some guidance, continuous exercises , and a save space. All things we had the last three months.

Therefore I am very grateful for the chance of taking part in this training. For all the ways I experienced myself, for all the input I got, all the things I learned and how I learned to integrate them in my life. I guess the rest is on me now. 

As the training works with me I know it also does with people in my environment and the young people I am working with if only they want to. And  I see how I can use the experiences made in this training too. It starts of with being  a role model and be inspiring by the way I shape my life. Then, it takes me to put out the tools and exercises we learned here during the last months. And last but not least; open arms and ears for those who reach out, willing to shift their life in the direction they want it to go. People only need to be open for it. Their inner strength will handle the rest. Sisilia Akello-Okelo

Bel mij voor een kennismakingsgesprek