Deelneemsters gezocht! Kom zaterdag 11 november naar de E-Day van Stichting Zijweg in Rotterdam

Heb je te maken (gehad) met huiselijk geweld en heb je behoefte om vrouwen te ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt? Dan is de E-Day op zaterdag 11 november in Rotterdam iets voor jou! De E(mpowerment) – Day is een ontmoetingsdag voor vrouwen uit heel Nederland. Je kunt die dag GRATIS deelnemen aan verschillende workshops die te maken hebben met het thema Empowerment: kennis, kracht en ontspanning. Heb je kinderen? Neem ze mee, wij hebben oppas. Voor lunch, drankjes en extra versnaperingen na afloop wordt liefdevol gezorgd!

In de MIDDAG kun je kiezen uit de volgende workshops:

Herpak je Balans voor Vrijheid, Vreugde en Groei!
In minuten je innerlijke balans hervinden met pivotten (evenwichtsbalk) – voor vrijheid, vreugde en groei na een verleden van huiselijk geweld. ‘Pivotting’ is gebruik maken van de negatieve gebeurtenissen in je leven om je te helpen zien wat je liever hebt.
Leer de aanwijzingen van je innerlijke GPS-navigatiesysteem verstaan en voel het vertrouwen in jezelf wat daar vanuit gaat. Ervaar wanneer je hart & brein de juiste aansluiting met elkaar vinden, welke kracht, intelligentie en creativiteit daar van uit gaat. (Weer) durven vertrouwen op je eigen oordeelsvermogen. Voelen wat je wilt, en weten welke stappen daarbij horen. We hebben allemaal deze wijsheid in pacht maar onze ervaringen houden ons soms nog gevangen.

Er zit weinig kracht en vreugde in het evalueren van het verleden, maar er zit een enorm potentieel van kracht en vreugde wanneer je helder denkt, en bewust aantrekt in het NU. Na deze workshop van 2 uur:
1. Ontdek je wat het meest belangrijk voor je is
2. Begrijp je de boodschap van je emoties (en die is anders als wat je nu denkt)
3. Ben je in staat bewust aan te trekken wat je echt wilt
4. Kun je zelfstandig je balans herpakken na het ervaren van heftige emoties
5. Weet je hoe je in balans komt met je basis levensintenties: Vrijheid, Vreugde en Groei

Deirdre Bouwman, De Levensloopstylist, verzorgt deze workshop

Juridische Aspecten
Als slachtoffer van partnergeweld kom je -gewild of ongewild- in aanraking met juridische kwesties. Wat zijn je rechten als slachtoffer in de strafzaak of bij een huisverbod? Welke mogelijkheden zijn er om zelf een straat- of contactverbod te vragen? Wat moet er allemaal geregeld worden als je uit elkaar gaat? En wat zijn rechten en plichten rond een omgangsregeling? Wat als je ex de vader is van je kinderen? Advocaat Carla Matze van Matze Advocatuur vertelt kort iets over deze onderwerpen, ze daagt deelnemers uit om na te denken over juridische kwesties en beantwoordt vragen.

Ontspan en Laat Los!
Wat als de emoties door je lijf gieren? Als je strot (weer) dicht zit door de pijn?
In deze workshop, die verzorgd wordt door Jacqueline Cenin, gaat het om bewustwording van spanning, hoe herken je het, wat doet het en hoe ga je het te lijf? Aan de hand van praktijkvoorbeelden van onszelf gaan we oefeningen doen die mee helpen om ter plaatse (in praktische situaties) spanning los te laten.

Aanmelden doe je via eday@stichtingzijweg.nl o.v.v. E-day Rotterdam 2017

1 gedachte over “Deelneemsters gezocht! Kom zaterdag 11 november naar de E-Day van Stichting Zijweg in Rotterdam”

  1. Mijn ontmoeting met Deirdre was heel bijzonder. Ik mocht na de coaching sessie een training volgen met als gevolg een volledige restyle in mijn denken. Op zowel emotioneel, privé en zakelijk vlak.

    Deirdre haar liefdevolle zachte stem en bemoediging hebben ertoe bijgedragen dat ik mijn verleden heb omarmd.

    Maritsa Vaarnold
    Vanodoe Coaching en Counseling

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Ontvang mijn gratis Ebook

Met praktische tips

Deirdre Bouwman, auteur

Wil je iemand in een destructieve relatie helpen?

Heb je een vriendin die terugkerend in een destructieve relatie verzeilt raakt? Download dan deze brochure en stuur hem haar toe!