Oproep: Een inzicht voor een inzicht – geef er 1 cadeau en krijg er 1 cadeau!

Ik geloof dat elke vrouw een innerlijke bron van wijsheid heeft. Hoe  mooi is het om van elkaars wijsheid te leren? Om het wiel t.a.v. specifieke situaties gratis aangereikt te krijgen? Daarom ben ik dit project gestart: Een inzicht voor een inzicht!

Lieve vrouw,

Welk persoonlijk inzicht heeft jou een ingewikkelde situatie helpen oplossen? Deel deze situatie en het inzicht kort en bondig. In ruil krijg je van mij een inzicht, op een levensvlak naar keuze.

Wil je graag een inzicht maar mis je een eigen inzicht om retour te geven? Ook dan heb ik goed nieuws! Ik help je met het inzicht dat je zoekt en in ruil doe je achteraf kort verslag over wat het inzicht jou heeft gebracht.

Het doel van dit project: Een inzicht voor een inzicht is om zoveel mogelijk real-life oplossingen te delen, voor real-life situaties, en deze gratis beschikbaar te stellen. Elkaar helpen het wiel door te geven, waar deze z’n succes al bewezen heeft! Zo helpen we elkaar in onze groei & bloei!

Waarin je anderen geeft, leer je zelf ’t meest

Om discretie, gelijkwaardigheid en authenticiteit te waarborgen gebruik ik alleen de initialen en eerste letter van woonplaats. Zoals in mijn geval: D.B. te A

Week aan week bouw ik de lijst met situaties en inzichten op alfabetische volgorde uit. Voel je vrij en uitgenodigd om meerdere inzichten te delen en je vriendinnen te betrekken in dit project.

Ja, ik doe mee! Je kunt hieronder rechtstreeks je situatie + inzicht posten en je vraag aan mij stellen. Je kunt deze ook mailen naar contact@deirdrebouwman.nl. Wil je een inzicht maar ontbreekt het je aan een eigen inzicht? Ook dan is er goed nieuws! Stuur je vraag op en als je akkoord gaat met verslag doen van het resultaat, krijg je ook een inzicht cadeau!

Plaats een reactie

Ontvang mijn gratis Ebook

Met praktische tips

Deirdre Bouwman, auteur

Wil je iemand in een destructieve relatie helpen?

Heb je een vriendin die terugkerend in een destructieve relatie verzeilt raakt? Download dan deze brochure en stuur hem haar toe!