Train-de-trainer-5 *** WEER 9 POWERFUL LADIES glansrijk geslaagd!

Waar je ook werkt, welke dromen je nog hebt, welke kansen je ook denkt die gevlogen zijn, welke leeftijd je ook hebt, welke kleur je haar, – je huid… Seksueel misbruik en huiselijk geweld komt OVERAL voor. En weet je wat ik heb ontdekt? Dat vrouwen die hier ervaring mee hebben, bij uitstek, enorme POWER VROUWEN zijn.


Wanneer misbruik en geweld jouw wereld heeft geraakt ontmoet je ten diepste boosheid, verdriet, angst, (soms) wraak en vaak depressie. Wist je echter, dat al deze staten van emotie een ingang geven tot enorme zelfkennis? Deze zelfkennis geeft inzicht in hoe wij (IEDEREEN) regie verliezen en pakken in het leven. Kennis = macht en legt de wereld aan je voeten, zowel in werk als privé. Het geeft de sleutels tot een rijk en gelukkig leven.

In de alweer 5e train-de-trainer hebben 9 vrouwen zichzelf opengesteld. Ze hebben trouw deelgenomen aan de groepsessies, ze hebben zo goed en zo kwaad als het ging het huiswerk en de oefeningen uit het werkboek gemaakt. Persoonlijke dilemma’s, familie verdriet, computer crashes, uitdagingen in relatie-, familie en werk situaties, groei stuipen, verrassende wendingen en ontroerende gesprekken hebben 2 maanden lang het toneel gevormd tijdens de training. Alles was er, en alles mocht er zijn. Zo kwamen we tot de essentie van patronen en overtuigingen die getransformeerd mochten worden, vrijgelaten werden…

Het resultaat is innemend, ontroerend, blijmakend en verbindend… Elke eind presentatie was reden tot kippenvel! Lieve vrouwen: Rox, Gon, Virginia, Jolanda, Debora, Petra, Nathalie, Maureen en Dominique… wat hebben jullie het Certificaat verdiend! Ik verheug me op samenwerkingen die we in de toekomst met elkaar verder kunnen scheppen.

Met toestemming publiceer ik hier de tekst van een van de eindpresentaties, welke treffend weergeeft waar de training voor staat en wat je ervan kunt verwachten, wanneer je je openstelt!

mijn succesverhaal:
Ik stap hier binnen als zoekend en nog onwetend
ik stap hier binnen als fragiel en oh zo kwetsbaar
niet dat een ieder dat ziet maar ik weet goed wat ik voel….op dit moment
ieder woord dat wordt uitgesproken komt bij mij binnen 
ieder woord komt bij mij binnen en zoekt zijn weg via elke vezel in mijn lijf
in mijn lijf gebeurd het onmogelijke 
het onmogelijke wat werkelijkheid begint te worden
Ik voel mij op me gemak….
Rox wie ben jij! ja Rox wie ben jij nou echt!
kijk eens naar jezelf ECHT naar jezelf
Er worden gesprekken gevoerd en diepe emoties gedeeld… dat versterkt geeft kracht en geeft vibratie
de trillingen die je niet ziet maar moet ervaren
ervaren als je je openstelt
de kracht van een groep vrouwen…onderschat het niet…
Er worden vragen gesteld die je niet wilt beantwoorden want jezelf confronteren…tja dat is pas pijnlijk….
je denkt dat je al eens pijn hebt gevoeld want je bent al meerdere keren gevallen
maar dan komt t….je voelt pijn?
nee je wordt bang…je voelt angst om pijn te krijgen 
Je hoeft niet bang te zijn Rox hier ben je veilig hier mag jij over die drempel stappen hier mag je de vibratie voelen….
hier mag je bewust ieder woord volgen in de vezels van je lijf…
Wat voel je Rox…..het is geen pijn…het is geen angst…
Dit heet liefde 
Liefde voor jezelf 
liefde voor je eigen Ik 
Liefde dat je er mag zijn 
liefde dat jij hier staat
en doet ’t pijn…
nee het doet zeker geen pijn…
maar nog steeds ben ik bang….nou ja noem het even bang….voor de mensen om mij heen 
dat ze mij niet begrijpen 
dat ze niet zien dat ik groei dat ze niet zien dat ik groei…dat ze zich niet meer aan mij kunnen vastklampen omdat ik doorga en niet stop 
Tja bang ik trek eigenlijk gewoon mijn eigen plan en doe alles bewust en met liefde daar hoef je toch niet bang voor te zijn…..
Rox wie ben jij….wie ben jij nou echt….
Ik ben de vrouw die liefde heeft en liefde geeft
ik ben de vrouw die groeit en op zoek is naar haar eigen vrijheid….
ik vertrek hier met een rugzak vol bagage 
vol kennis en inspiratie
ik vertrek hier heel krachtig en zelfverzekerd
niet dat een ieder dat ziet maar ik weet goed wat ik voel

Dank voor de samenwerking, jullie openheid, de tranen en het lachen, jullie enorme inzet t.b.v. jullie eigen groei en daarmee ook die van jullie gezin, en het rechtstreekse effect in het veld waar jullie werkzaam zijn en daarmee in deze wereld waarin we leven! Mede dankzij het prachtige resultaat van deze ladies gaat er in september/oktober een 6e train-de-trainer van start in Amsterdam Zuidoost. Dus ben jij of ken jij een vrouw die ervaring heeft met misbruik/geweld en woont/werkt in Amsterdam Zuidoost? MELD JE/HAAR AAN! Leer jezelf (nog) beter kennen en boor je volledige potentieel aan innerlijke wijsheid en scheppingskracht aan!

Bekijk een kort filmpje van de laatste trainingsdag

Woorden van de deelneemsters zelf

Debora: “Ik ben in  mijn vertrouwen bevestigd. Deze training sluit precies aan bij mijn behoefte. Voor mijn verdere ontwikkeling.”

Rox: “Ik ben heel dankbaar dat ik deelnemer was van de train de trainer cursus van Deirdre. Een geweldige ervaring waar ieder op z’n eigen manier in een korte periode een intense groei ervaart. Sinds ik deze cursus heb gevolgd zeggen de mensen om mij heen dat ik op een positieve manier aan het groeien ben en dat ik straal! Enorm dank hiervoor Deirdre, jouw toewijding, passie en steun zijn mij enorm veel waard en zal ik nooit vergeten… en nu opstijgen en vliegen en mijn wereld omringen met liefde. Veel liefs Rox”

Plaats een reactie

Ontvang mijn gratis Ebook

Met praktische tips

Deirdre Bouwman, auteur

Wil je iemand in een destructieve relatie helpen?

Heb je een vriendin die terugkerend in een destructieve relatie verzeilt raakt? Download dan deze brochure en stuur hem haar toe!